Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, koolisk6 είπε

η cosmodata φταίει πιο πολύ ή εσύ που πήγες και την αγόρασες?

μεταχειρισμενη και amd που κράζει οτι είναι από mining....

για να γλιτωσεις τι, 40-50 ευρω, αντι να πας να την παρεις καινουρια.....

κλασσικά καθυστέρησαν για να περάσουν οι μερες του DOA κ τωρα θα σου λενε πιπες....

Εγω πως μπορω να το ξερω οτι ειναι μεταχειρισμενη οταν λεει refurbished και τεχνικα ελεγμενη?

Δεν εχει νοημα αυτο π λες , εγω στον 1 χρονο εγγυησης μπορω να τους τρεχω ασχημα καθως υποστηριζουν ρητα
οτι ειναι ολα καλα με τις καρτες που πουλανε :)

RX580 πληρωσα εγω το τι κανει η Cosmodata δικο της θεμα.

Το DOA δεν εχει περασει ακομα :)

3 ώρες πριν, daredevil1 είπε

Θέλει προσοχή στα ψιλά γράμματα. Πριν κάτι χρόνια αγόρασα ένα παλιό υπολογιστή εποχής 90 από ebay γιατί κάνω συλλογή και ο πωλητής έγραφε untested, οκ δεν έδωσα βάση και για να μην το πετάξω έτρεχα 1 μήνα σε τεχνικό να το φτιάξω και πάλι καλά που βρήκα άνθρωπο να κάτσει να ασχοληθεί. Και το πλήρωσα και τιμή λίγο κάτω από κομμάτι που δούλευε απροβληματιστα.

Δεν ειναι untested μου ειπαν οτι η καρτα ειναι δοκιμασμενη και αριστη μεσω email πριν την παρω :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία πες τους θέλω να έρθω στο μαγαζί να  μου δείξετε την κάρτα ότι δουλεύει σωστά και μετα την παίρνω και πάω σπίτι και δεν ενοχλώ ξανα.

Τσάμπα τις παίρνουν από καμιά Ρωσία κάνουν ένα έλεγχο 10 λεπτά office και λέει οκ δεν έχει τίποτα. 

Επεξ/σία από daredevil1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, daredevil1 είπε

Ωραία πες τους θέλω να έρθω στο μαγαζί να  μου δείξετε την κάρτα ότι δουλεύει σωστά και μετα την παίρνω και πάω σπίτι και δεν ενοχλώ ξανα.

Τσάμπα τις παίρνουν από καμιά Ρωσία κάνουν ένα έλεγχο 10 λεπτά office και λέει οκ δεν έχει τίποτα. 

Ακριβως , ο ενας ειδικα ηταν και τερμα επιθετικος μαζι μου.

Τωρα που μιλησα με τα Κεντρικα , θα τον ισιωσουν.

Σκεψου με βαλανε να κανω διαδικασιες για να ελεγξω εγω την καρτα *που δηθεν ειχαν ελεγξει*

εδω η Καρτα εχει coilwhine που ειναι αυτοματα ζητημα αντικαταστασης και καναν τις παπιες μολις το ανεφερα

Επεξ/σία από John122GR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσα έδωσες για την κάρτα; Εγώ ενδεικτικά πήρα από ebay την nvidia gtx-1070 μτχ για 200 ευρώ από Σλοβενία και δουλεύει στην πένα. Μόνο ένα καθάρισμα έκανα τους ανεμιστήρες που ήταν γεμάτοι σκόνη με μια μπατονετα :)

Επεξ/σία από daredevil1
  • Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, John122GR είπε

Εγω πως μπορω να το ξερω οτι ειναι μεταχειρισμενη οταν λεει refurbished και τεχνικα ελεγμενη?

Δεν εχει νοημα αυτο π λες , εγω στον 1 χρονο εγγυησης μπορω να τους τρεχω ασχημα καθως υποστηριζουν ρητα
οτι ειναι ολα καλα με τις καρτες που πουλανε :)

RX580 πληρωσα εγω το τι κανει η Cosmodata δικο της θεμα.

Το DOA δεν εχει περασει ακομα :)

Δεν ειναι untested μου ειπαν οτι η καρτα ειναι δοκιμασμενη και αριστη μεσω email πριν την παρω :P

DOA σε refubrished δεν εχει.απλα οτι εχει απο εγγυηση του μαγαζιου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, daredevil1 είπε

Πόσα έδωσες για την κάρτα; Εγώ ενδεικτικά πήρα από ebay την nvidia gtx-1070 μτχ για 200 ευρώ από Σλοβενία και δουλεύει στην πένα. Μόνο ένα καθάρισμα έκανα τους ανεμιστήρες που ήταν γεμάτοι σκόνη με μια μπατονετα :)

130 Συνολο με μεταφορικα 😕

Μόλις τώρα, nikos1982 είπε

DOA σε refubrished δεν εχει.απλα οτι εχει απο εγγυηση του μαγαζιου.

Xθες παντως π μιλησα μαζι τους , ετσι το ανεφεραν , πραγματικα αλλα μ λεει ο ενας στην υποστιριξη και αλλα ο αλλος.

Εχω χασει την μπαλα εδω και 2 βδομαδες.

Σκεψου τωρα Δευτερα ειπαν οτι θα την παω πισω για αλλαγη ή θα μ επιστρεψουν τα χρηματα (το ελπιζω)

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, John122GR είπε

130 για refurbished rx580....ελα ντε, που να το ξερεις οτι refurbished=μεταχειρισμενη....

οχι, δεν εκανες μλκια....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, koolisk6 είπε

130 για refurbished rx580....ελα ντε, που να το ξερεις οτι refurbished=μεταχειρισμενη....

οχι, δεν εκανες μλκια....

Οχι δεν εκανα φιλαρακο.

Εγω πληρωσα για rx580 και επρεπε να την εχω. Δεν καταλαβαινω το νοημα της κουβεντας αυτης

Για μαγαζι μιλαμε , οχι για ιδιωτη

Επεξ/σία από John122GR
  • Like 2
Δημοσ.

οταν καινουρια κουτατη με 3 χρονια εγγυηση εχει 170,

το να δωσεις 130 στην ιδια καρτα μεταχειρισμενη κ λιωμενη απο mining,

τι ειναι?

απλα δεν ηξερες,δε ρωταγες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, John122GR είπε

Οχι δεν εκανα φιλαρακο.

Εγω πληρωσα για rx580 και επρεπε να την εχω. Δεν καταλαβαινω το νοημα της κουβεντας αυτης

Αυτο που γραφεις ειναι ασχετο απο αυτο που λεει ο συμφορουμιτης πιο πανω.

Οταν αγοραζεις κατι Refubrished,σημαινει οτι ειναι μεταχειρισμενο. Αρα εχει διαφορετικη εγγυηση(ή και DOA)και δεν ισχυει οτι ισχυει στα καινουργια προιοντα.

Σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει ΠΑΝΤΑ να ρωταμε πριν την αγορα τι παιζει οσον αφορα την εγγυηση απο το καθε καταστημα.

Εαν δεν το ηξερες,κακως που δεν το εψαξες και αγορασες στα τυφλα.

Περαν τουτου η καρτα οπως και να εχει εξακολουθει να εχει εγγυηση.

Οποιος σου ειπε(εαν σου ειπε)οτι η καρτα θελει 700W τροφοδοτικο,εαν δεν ηταν βαλτος απο το καταστημα,απο αυριο ας αρχισει να ψαχνει για αλλη δουλεια αν ειναι να παραπληροφορει τον κοσμο/πελατες.

Για την ιδια την καρτα ενα εχω να σε ρωτησω.Δοκιμασες να της περασεις παλιοτερο driver? Τον τελευταιο καιρο διαβαζω πολλα θεματα με τους drivers στις καρτες της Amd.

Εννοειται οτι εαν ειχες προηγουμενως GTX 960,να σβησεις τους drivers απο αυτες.

Τελος δεν καταλαβα κατι αλλο μιας και ειδα και αναφερεται το Bios αρκετα.

Η καρτα αυτη προερχεται απο mining χρηση?

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Πολλά έδωσες όταν καινούρια έχει 165€ αυτή τη στιγμή. Το πολύ 100 ευρώ έκανε η κάρτα που πήρες. Η κάρτα που πήρα εγώ έκανε 450€ πριν λίγο καιρό που υπήρχε στο Σκρουτζ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

οταν καινουρια κουτατη με 3 χρονια εγγυηση εχει 170,

το να δωσεις 130 στην ιδια καρτα μεταχειρισμενη κ λιωμενη απο mining,

τι ειναι?

απλα δεν ηξερες,δε ρωταγες?

Προφανως και δεν μπορουσα να παω στα 170 για να μην την πηρα :)

Ουτε γνωριζα για mining κτλπα περασα απο εκει και μ ειπανε οτι ειναι τεχνικα ελεγμενη & αριστη και οτι τυχει το αναλαμβανουν χωρις καθυστέρηση

(Τα εχουν ολα στο site τους κατω απο τις πληροφοριες της καρτας, ειναι και μεγαλο δικτυο καταστηματων οποτε ναι λιγο πολυ τους εμπιστευθηκα )

Ειχα παρει refurbished και λαπτοπ απο εκει και ηταν αριστο παλιοτερα...

7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο που γραφεις ειναι ασχετο απο αυτο που λεει ο συμφορουμιτης πιο πανω.

Οταν αγοραζεις κατι Refubrished,σημαινει οτι ειναι μεταχειρισμενο. Αρα εχει διαφορετικη εγγυηση(ή και DOA)και δεν ισχυει οτι ισχυει στα καινουργια προιοντα.

Σε αυτες τις περιπτωσεις πρεπει ΠΑΝΤΑ να ρωταμε πριν την αγορα τι παιζει οσον αφορα την εγγυηση απο το καθε καταστημα.

Εαν δεν το ηξερες,κακως που δεν το εψαξες και αγορασες στα τυφλα.

Περαν τουτου η καρτα οπως και να εχει εξακολουθει να εχει εγγυηση.

Οποιος σου ειπε(εαν σου ειπε)οτι η καρτα θελει 700W τροφοδοτικο,εαν δεν ηταν βαλτος απο το καταστημα,απο αυριο ας αρχισει να ψαχνει για αλλη δουλεια αν ειναι να παραπληροφορει τον κοσμο/πελατες.

Για την ιδια την καρτα ενα εχω να σε ρωτησω.Δοκιμασες να της περασεις παλιοτερο driver? Τον τελευταιο καιρο διαβαζω πολλα θεματα με τους drivers στις καρτες της Amd.

Ναι δοκίμασα δεν αλλαξε τιποτα δυστηχως. 😕 Ουτε θεμα θερμοκρασίας δειχνει να ειναι γιατι κανει restart στα 66 με 70 βαθμους σε βαρυ load απο bench ή δεν το ανοιγει καν πολλες φορες και κανει κατευθειαν restarts.

Για το τροφοδοτικο το ψιλιαστικα οτι λεει μπαρουφες εξαρχης και μαλιστα μου κλεισε και το τηλεφωνο μολις ειπα οτι "Τι παει να πει ενδεχεται να θελετε 700w και πανω τροφοδοτικο , την στιγμη που η XFX προτείνει 500αρι?"

Ειδα οτι και αλλοι τρεχουν την καρτα απροβληματιστα στο internet με το τροφοδοτικό μου..

Μαλλον καποιο τσιπακι της τα εχει παιξει

Επεξ/σία από John122GR
Δημοσ.

Κοίτα αυτό που σου κάνει όμως να σβήνει μόλις πάει να φορτώσει η κάρτα watt είναι και ένδειξη ότι ίσως δεν την παλεύει το τροφοδοτικό σου. Έχεις δοκιμάσει στο ίδιο pc κάποια άλλη κάρτα που τραβάει πολλά watt;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, John122GR είπε

Προφανως και δεν μπορουσα να παω στα 170 για να μην την πηρα :)

Ουτε γνωριζα για mining κτλπα περασα απο εκει και μ ειπανε οτι ειναι τεχνικα ελεγμενη & αριστη και οτι τυχει το αναλαμβανουν χωρις καθυστέρηση

(Τα εχουν ολα στο site τους κατω απο τις πληροφοριες της καρτας, ειναι και μεγαλο δικτυο καταστηματων οποτε ναι λιγο πολυ τους εμπιστευθηκα )

Ειχα παρει refurbished και λαπτοπ απο εκει και ηταν αριστο παλιοτερα...

τα μεταχειρισμενα ειναι λαχειο,νομος.

μπορει να σου κατσει μπορει κ οχι...

επρεπε να ρωτησεις κ να ψαχτεις τι ειναι οι refurbished  vga.

ακομα και 1650 super καινουρια να επαιρνες μακραν καλυτερη αγορα θα εκανες

ιδιες καρτες σχεδον ειναι,μη σου πω κ λιγο καλυτερη η nvidia....

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, John122GR είπε

Ακριβως , ο ενας ειδικα ηταν και τερμα επιθετικος μαζι μου.

Τωρα που μιλησα με τα Κεντρικα , θα τον ισιωσουν.

Σκεψου με βαλανε να κανω διαδικασιες για να ελεγξω εγω την καρτα *που δηθεν ειχαν ελεγξει*

εδω η Καρτα εχει coilwhine που ειναι αυτοματα ζητημα αντικαταστασης και καναν τις παπιες μολις το ανεφερα

Το coilwhine δεν είναι ζημιά πάντως. Είναι φυσιολογικός ήχος από τα πηνία. Μόνο αν είναι πολύ ενοχλητικό σε σημείο να ακούγεται και στο idle όταν είσαι στο desktop μπορεί ίσως να πάει RMA. Αλλά και πάλι δεν είναι υποχρεωμένη η εταιρεία αφού το coilwhine δεν μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην κάρτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...