Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια , εχω παρει απο την Cosmodata προσφατα μια Refurbished RX580 8GB XFX GTS XXX.
Τα Bios ειναι τα stock οποτε δεν πειραξα κατι. (δοκιμασα και το δευτερο bios και κανει τα ιδια)
Το θέμα ειναι οτι η καρτα μετα απο λίγη ωρα Gaming κανει το pc επανεκκινηση.
Υποψιάζομαι οτι ειναι θεμα θερμοκρασίας γιατι με απλη χρήση παει 50c
Οταν εχω τα φανακια στο 100% παιζει σωστα (Κανει παλι επανεκκινησεις αλλα οχι τοσο συχνα) ( σηκωνει απο τον θορυβο ολο το σπιτι)
Eιναι λογική αυτη η συμπεριφορά της;
Δοκιμασα DDU τα παντα σχεδον και ακομα το κανει μετα απο κανα 20 λεπτο gaming.
Αυτο που προσεξα ειναι οτι το DDU παρα τα clean ακομα βλεπει 2 GTX 960 αναμεσα στον driver της RX580 (Eιχα 960 πριν)
Παιζει να φταιεί αυτο ;

ή πρεπει

Να την παω πίσω;

To συστημά μου

R7 1700

G550M PSU

16GB DDR4 3000MHZ

B450 AORUS ELITE

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εχω κανει αλλα δεν τους πεταει δυστηχως... Σκευτηκα για format αλλα αξιζει να μπω σε τοσο κοπο;
Το θεμα ειναι αν μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο αυτο το conflict στο DDU

Δημοσ.
2 ώρες πριν, John122GR είπε

Το θεμα ειναι αν μπορει να προκαλεσει κατι τετοιο αυτο το conflict στο DDU

Όχι.

Η κάρτα τα έχει παιγμένα και υπο πίεση καταρρέει.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα δούλευε κανονικά ώσπου ξαφνικά όταν πάταγα shutdown άρχιζαν να δουλεύουν full οι ανεμιστήρες.

Τώρα ανοίγει κατευθείαν σε full speed και αναγκάζομαι να μειώνω μέσω speedfan. 😐

Δημοσ.

Ειχα ενα προβλημα και εγω με την rx580 pulse,μετα απο λιγο gaming μου εβγαζε μαυρη οθονη και οι ανεμιστηρες δουλευαν στο full,μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα οτι δεν ειχε καλη θερμαγωγιμη παστα,την αλλαξα με μια της coolermaster που ειχα και απο τοτε ειναι μια χαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως δε χάνεις κάτι να κάνεις ένα format πριν την γυρίσεις πίσω, ποτέ δεν ξέρεις..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update: Πηγε πίσω η καρτα απο τις 6 Ιανουαριου , χωρις λόγο η Cosmodata παρέλαβε 15 Ιανουαρίου και κανανε τους Κινέζους.

Το Service σχεδον αισχρό , ο ανθρωπος δεν ξερει να μιλήσει μονο που δεν βριστήκαμε.

Την στειλανε χωρις να πουν τιποτα ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Επέμεναν οτι εχω εγω θέμα τροφοδοτικού και οτι η κάρτα θελει 700w και πάνω για να παίξει.

Μετα απο απειλή οτι θα σταλεί το θέμα στην XFX και για το mining bios ,για το οτι η καρτα ειναι παιγμενη και πουλανε ως refurbished & oτι ενω η XFX λεει ξεκαθαρα

recommended Power Supply 500w  και μ λενε για 700αρια( το δικο μ ειναι G550M) .

Δέχτηκαν να ελενξουμε την κάρτα παρεα καθως μετα σκαρφίστηκαν οτι φταίνε οι ραμ μου.

Δοκιμάσαμε ολες τις ραμ , ακομα restarts η καρτα.

Λιγο πολύ, πρεπει να περιμένω μεχρι την Δευτέρα τωρα να "ερθει ο Κύριος που την ελεγξε και δεν βρήκε κατι" για να δουμε μηπως ξέρει κατι παραπάνω.

Και μετα παλι ξανα πίσω για αλλαγή αυτην την φορά με αλλη rx580.

Δηλαδη γαμησιατικα παλι μεταφορικά γιατι δεν ελενχουν τις κάρτες που στελνουν .

Πραγματικα δεν ξερω τι να πω.

Η Καρτα επισης εχει γαμηθεί στο coilwhine & αναβει τα φανάκια μονο χειροκίνητα απο το speedfan σε σωστή ταχύτητα( Δεν ειναι και αυτό ζητημα για RMA? Λεω εγω τωρα)

3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Πάντως δε χάνεις κάτι να κάνεις ένα format πριν την γυρίσεις πίσω, ποτέ δεν ξέρεις..

Οχι απλα εχω κανει φορματ , την κουμπωσα και σε 3 διαφορετικά pc

Επεξ/σία από John122GR
  • Like 1
Δημοσ.

700 watt τροφοδοτικό σου είπαν; Χαχαχα, καθυστερημένοι είναι; Σε service μαγαζιών πάντως βρίσκεις μερικούς "τεχνικους" που δεν ξέρουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Αυτοί τι έχουν τελειώσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραλιγο να με βρισουν κιολας σου λεω.

Δηλαδη θα μπω εγω μεσα 100 ευρω για κανα RM750 και μας εχει ηδη αφησει χρονους η καρτα.

Εχω δικαιωμα να ζητησω επιστροφη χρηματων?
Τριτη περνανε οι 14 μερες του DOA δεν ξερω αν το επηρεαζει καπως το θεμα αυτο

Επεξ/σία από John122GR
Δημοσ.

Λογικά από θερμοκρασίες σου σβήνει για να μην καεί .. θέλει λύσιμο καθάρισμα και πέρασμα πάστα αλλά το θέμα είναι αν δεν στρώσει θα σου πουν μετά πως την άνοιξες και την χάλασες εσύ. Εφόσον δίνουν εγγύηση πρέπει να το κάνουν αυτοί. Δεν είναι απίθανο να φοράει και κανένα πειραγμενο bios για overclocking και η κάρτα μετά από λίγο gaming σκάει και σβήνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, daredevil1 είπε

Λογικά από θερμοκρασίες σου σβήνει για να μην καεί .. θέλει λύσιμο καθάρισμα και πέρασμα πάστα αλλά το θέμα είναι αν δεν στρώσει θα σου πουν μετά πως την άνοιξες και την χάλασες εσύ. Εφόσον δίνουν εγγύηση πρέπει να το κάνουν αυτοί. Δεν είναι απίθανο να φοράει και κανένα πειραγμενο bios για overclocking και η κάρτα μετά από λίγο gaming σκάει και σβήνει.

στους 66 βαθμους βαραει restarts πριν ναι ανεβαινε και παραπανω π δεν ειχε τα φανακια ανοιχτα φουλ.

Εχει ζητηματα η καρτα 100%.

Απλα εκνευριστηκα απιστευτα οταν μου ειπε "δικο σας προβλημα ειναι καντε οτι νομιζεται , ο υπαλληλος στο Service"

Το χαρτι του service λεει " Δεν παρουσιάστηκε κανενα προβλημα σε gaming/ overclocked stress tests "

Εχει πειραγμενο bios στο πρωτο προφιλ του Dual Bios το ειδα, αυτοι μ το εδωσαν πισω με το 2ο προφιλ επιλεγμενο.

Εδω σκεψου παταω το FurMark να ξεκινησει και μολις κανω το κλικ , restart ολο το pc

Επεξ/σία από John122GR
Δημοσ.

η cosmodata φταίει πιο πολύ ή εσύ που πήγες και την αγόρασες?

μεταχειρισμενη και amd που κράζει οτι είναι από mining....

για να γλιτωσεις τι, 40-50 ευρω, αντι να πας να την παρεις καινουρια.....

κλασσικά καθυστέρησαν για να περάσουν οι μερες του DOA κ τωρα θα σου λενε πιπες....

Δημοσ.

Θέλει προσοχή στα ψιλά γράμματα. Πριν κάτι χρόνια αγόρασα ένα παλιό υπολογιστή εποχής 90 από ebay γιατί κάνω συλλογή και ο πωλητής έγραφε untested, οκ δεν έδωσα βάση και για να μην το πετάξω έτρεχα 1 μήνα σε τεχνικό να το φτιάξω και πάλι καλά που βρήκα άνθρωπο να κάτσει να ασχοληθεί. Και το πλήρωσα και τιμή λίγο κάτω από κομμάτι που δούλευε απροβληματιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...