doctorized Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω ένα huawei mate 20 lite το οποίο έχει αναβαθμιστεί σε Android 10. Το πρόβλημα είναι ότι καμία εφαρμογή καταγραφής κλήσεων δεν δουλεύει πια. Δοκίμασα πολλές που σε προηγούμενες εκδόσεις Android δούλευαν κανονικά και τώρα πια δεν δουλεύει καμία. Από προεπιλογή ήταν ενεργοποιημενη οι επιλογές "Κλήσεις VoLTE" και "Κλήσεις μέσω WiFi". Tις απενεργοποίηση αλλά δεν άλλαξε κάτι. Όλες οι εφαρμογές βγάζουν ειδοποίηση κατά την έναρξη της κλήσης και λένε ότι το μικρόφωνο είναι σε χρήση και η εφαρμογή δεν μπορεί να κάνει εγγραφή. Εννοείται ότι δοκίμασα μια-μια τις εφαρμογές. Απεγκαθιστουσα την προηγούμενη και μετά εγκαθιστούσα την επόμενη για δοκιμή. Φταίει μήπως κάποια ρύθμιση που δεν λειτουργούν; Φταίει το ίδιο το Android; Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή που να δουλεύει σε Android 10;
jim_p Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απο την 9 και μετα το android κοβει την προσβαση στο μικροφωνο για ολες τις εφαρμογες οταν γινεται μια κληση. Απο τα faq του acr, μιας γνωστης εφαρμογης εγγραφης κλησεων Αναφορά σε κείμενο We would like to inform our users about call recording issues on Android 9 and above. No call recording app can record calls properly. This is due to limitations introduced with new versions of Android. https://nllapps.com/apps/acr/android9.htm Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από jim_p
panosfl22 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα. Υποβάθμισε το σε emui 9, πέρασε το apk από εδώ https://www.xda-developers.com/huawei-honor-emui-9-call-recording/amp/ και μετά αναβάθμισε το πάλι σε 10. Στον dialer θα έχει πλήκτρο καταγραφής κλήσεων για να κάνεις την δουλεία σου. Βέβαια όλα αυτά τα έκανα εγώ το mate 20 pro, αλλά πιστεύω ότι το ίδιο θα είναι και για σένα..
adi32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Δοκίμασε αυτό
Muhammad Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 εγώ έχω το xiaomi mi a3 με android 9. Επειδή το είχα ψάξει, είδα οτι με τη νέα έκδοση android οι εφαρμογές που χρησιμοποιούσα για την εγγραφή δε μπορούσαν να καταγράψουν τον τηλεφωνικό αριθμό. Έτσι γίνοταν η εγγραφή του ήχου αλλά δεν ήξερα για ποια κλήση ήταν, Κατέβασα το acr unchained (ειδική έκδοση του acr, που βρήκα σε άλλο φορουμ) και τώρα αποθηκεύεται και ο αριθμός. Το πρόβλημα είναι ότι η ποιότητα είναι χάλια. ο άλλος δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Κατά την αναπαραγωγή πρέπει να βάλω τέρμα τον ήχο. Υπάρχει καμιά λύση, όπου να ακούγεται καλά η εγγραφή αλλά και να αποθηκεύει τον αριθμό; Η google δεν επιτρέπει σε αυτά τα προγράμματα να έχουν πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο κι έτσι δεν αποθηκεύουν τον αριθμό. Οπότε θέλουμε μια φούστικη έκδοση που να το παρακάμπτει αυτό.
adi32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Muhammad είπε εγώ έχω το xiaomi mi a3 με android 9. Επειδή το είχα ψάξει, είδα οτι με τη νέα έκδοση android οι εφαρμογές που χρησιμοποιούσα για την εγγραφή δε μπορούσαν να καταγράψουν τον τηλεφωνικό αριθμό. Έτσι γίνοταν η εγγραφή του ήχου αλλά δεν ήξερα για ποια κλήση ήταν, Κατέβασα το acr unchained (ειδική έκδοση του acr, που βρήκα σε άλλο φορουμ) και τώρα αποθηκεύεται και ο αριθμός. Το πρόβλημα είναι ότι η ποιότητα είναι χάλια. ο άλλος δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Κατά την αναπαραγωγή πρέπει να βάλω τέρμα τον ήχο. Υπάρχει καμιά λύση, όπου να ακούγεται καλά η εγγραφή αλλά και να αποθηκεύει τον αριθμό; Η google δεν επιτρέπει σε αυτά τα προγράμματα να έχουν πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο κι έτσι δεν αποθηκεύουν τον αριθμό. Οπότε θέλουμε μια φούστικη έκδοση που να το παρακάμπτει αυτό. Αυτό που λέω από πάνω το έβαλες? Δουλεύει μια χαρά
doctorized Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 14 ώρες πριν, adi32 είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Δοκίμασε αυτό Αυτό το είχα δει αλλα στα σχόλια λένε ότι δεν ηχογραφεί όταν έχεις συνδέσει Bluetooth. 9 στις 10 κλήσεις μου είναι με Bluetooth. Από την άλλη, δεν θέλω να παίζω με το λειτουργικό, να το κατεβάσω σε 9 και να το ανεβάσω ξανά σε 10. Το φοβάμαι.
Muhammad Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, adi32 είπε Αυτό που λέω από πάνω το έβαλες? Δουλεύει μια χαρά είχα δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές, ίσως και αυτή που ανέφερες, δε θυμάμαι. Εκτός από την ποιότητα του ήχου όμως έχουμε και το θέμα με την αλλαγή των δικαιωμάτων που έκανε η google σχετικά με αυτά τα προγράμματα. Άρα και να ηχογραφεί ποιοτικά δε θα καταγράφει αριθμό κλήσης. Εκτός αν "παρανομεί". Θα το δοκιμάσω όμως Αν θυμάμαι καλά από το άλλο θέμα, έχεις κι εσύ το Mi a3. Αυτή η εφαρμογή που λες σου ηχογραφεί καλά; Κρατάει και τον αριθμό κλήσης;
adi32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Muhammad είπε είχα δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές, ίσως και αυτή που ανέφερες, δε θυμάμαι. Εκτός από την ποιότητα του ήχου όμως έχουμε και το θέμα με την αλλαγή των δικαιωμάτων που έκανε η google σχετικά με αυτά τα προγράμματα. Άρα και να ηχογραφεί ποιοτικά δε θα καταγράφει αριθμό κλήσης. Εκτός αν "παρανομεί". Θα το δοκιμάσω όμως Αν θυμάμαι καλά από το άλλο θέμα, έχεις κι εσύ το Mi a3. Αυτή η εφαρμογή που λες σου ηχογραφεί καλά; Κρατάει και τον αριθμό κλήσης; Τα πάντα όλα κρατάει 1
Muhammad Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, adi32 είπε Τα πάντα όλα κρατάει περίεργο. Τότε σύμφωνα με τη google "παρανομεί". Όχι ότι με ενδιαφέρει, η δουλειά μου να γίνει θέλω. Το δοκιμάζω και επανέρχομαι
alex200 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα έχω το mate 10 pro και εχει σταματήσει η αναβάθμιση του λογαριασμού ΣΕ EMUI 10 υπάρχει τρόπος να αποχτησω τις νεότερες εκδόσεις; δεν ευχαριστώ
alex200 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας έχω το mate 10 pro και θέλω να υποβάθμιση το λογισμικό του τηλεφώνου πως γίνεται;
GATE123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, alex200 είπε Καλησπέρα σας έχω το mate 10 pro και θέλω να υποβάθμιση το λογισμικό του τηλεφώνου πως γίνεται; Δεν γίνεται.
alex200 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μηπως μπορώ να το αναβαθμίσω σε android 11 έχω το mate 10 pro αν γίνεται και με ποιον τρόπο; ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, alex200 είπε Μηπως μπορώ να το αναβαθμίσω σε android 11 έχω το mate 10 pro αν γίνεται και με ποιον τρόπο; ευχαριστώ Όχι και πάλι. Αν μπορούσες θα έβαζες κάποια custom rom αλλά η Huawei έχει κλειδώσει το site που σου δίνει κωδικό για ξεκλείδωμα για να μπορείς να την βάλεις. Δυστυχώς η Huawei έχει τα καλά και τα καλά της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα