Προς το περιεχόμενο

NOKIA 9110 ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ?

sado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ 7110 ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 9110. ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ? HLP!

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι το ERICSSON R-380 που θα κυκλοφορήσει σε 10 μέρες. Είναι κινητό τηλέφωνο, palm κ.λ.π.Ψάξε στο Internet να βρεις τα χαρακτηριστικά του και θα καταλάβεις ότι είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!<BR>Τιμή άγνωστη.

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω...<BR>Πάντως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εκπληκτικό.<BR>Το έχω δει από πολύ κοντά και το έχω δουλέψει, είναι φοβερό.<BR>Έτσι σκεφτόμουν και εγώ στην αρχή αλλά μετά άλλαξα γνωμη.

Δημοσ.

Loipon egw prwsopika exw 9110. To kako ine<BR>oti den ine Dual band. To thema ine an <BR>sou arkoun oi dinatotites tou. An sou arkoun <BR>ine oti kalitero, alios pare ena Cassiopeia.<BR>To doulepsa liges meres kai ine poli kalo, anotero apo to Palm

Δημοσ.

ΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ DUAL BAND. ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 7110(3 ΜΗΝΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 9110? Υ.Γ. ΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΣΕ LEDIS ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ SITE ΘΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΦΑΡΣΕΣ ΤΟΥ? ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...