Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε χρόνια πολλά καλή χρονιά!

Ήθελα να ρωτήσω αν κάνω μία αγορά ενός μεταχειρισμένου κινητού μπορούν να συμβούν τα εξής;

1. Μόλις το αγοράσω να πάει ο πωλητής στην αστυνομία και στην ασφαλιστική που το έχει ασφαλίσει (είτε μου το έχει αναφέρει είτε όχι) και να πει ότι του το έκλεψαν;

2. Τότε θα μου το κλειδώσουν από τον πάροχο;

3. Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να είμαι εξασφαλισμένος ότι το αγόρασα από αυτόν;

4. Να υπογράψουμε συμβόλαιο;

5. Μπορώ να μάθω αν η συγκεκριμένη συσκευή είναι κάπου ασφαλισμένη;

Γενικά πως μπορώ να είμαι εντάξει πριν και μετά την αγορά μετά σε μια τέτοια περίπτωση;

Επεξ/σία από tzimasr
Δημοσ.

χρονια πολλα και καλη χρονια..καταρχην προσπαθησε  να κανεις αγορα με κουτι παρελκομενα και αν ειναι δυνατον και με αποδειξη.επισης θα πρεπει να το κανει εργοστασιακες ρυθμισεις πριν το παρεις.και αν θες την γνωμη κανε αγορες απο ανθρωπους με πολλες θετικες αξιολογησεις

• Like 1
Δημοσ.

Το ιμει δεν αλλάζει με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. 

Εννοείται θα το κάνει επαναφορά αλλά πως θα είμαι εξασφαλισμένος;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tzimasr είπε

Χαίρετε χρόνια πολλά καλή χρονιά!

Ήθελα να ρωτήσω αν κάνω μία αγορά ενός μεταχειρισμένου κινητού μπορούν να συμβούν τα εξής;

1. Μόλις το αγοράσω να πάει ο πωλητής στην αστυνομία και στην ασφαλιστική που το έχει ασφαλίσει (είτε μου το έχει αναφέρει είτε όχι) και να πει ότι του το έκλεψαν;

2. Τότε θα μου το κλειδώσουν από τον πάροχο;

3. Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να είμαι εξασφαλισμένος ότι το αγόρασα από αυτόν;

4. Να υπογράψουμε συμβόλαιο;

5. Μπορώ να μάθω αν η συγκεκριμένη συσκευή είναι κάπου ασφαλισμένη;

Γενικά πως μπορώ να είμαι εντάξει πριν και μετά την αγορά μετά σε μια τέτοια περίπτωση;

Καλησπέρα,

με φιλική διάθεση σου προτείνω να μην μπεις στην διαδικασία αγοράς μεγαχειρισμένου εφόσον έχεις τέτοιου είδους ανησυχίες.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω αγοράσει πολλές φορές απλώς. Απλώς μου το είπε σαν σκέψη ένας φίλος μου και ήθελα να πάρω απαντήσεις;

Δημοσ.

Υπεύθυνη δήλωση ότι σου πούλησε το τάδε κινητό με το τάδε ιμει αντί του τάδε ποσού

Δημοσ.

Να στο κλειδωσει πως?

Πριν το παρεις κοιτας να μην εχει λογαριασμους περασμενους μεσα η κλειδωματα,οποτε μεσω cloud δε θα μπορει να το κλειδωσει.

Εφοσον εχεις αποδειξη και παρελκομενα δε μπορει να παει αστυνομια να δηλωσει κατι η μεσω ιμει καθως πρεπει να εχει και αποδεικτικο οτι ειναι δικο του ιμει.

Εαν δεν εχεις αποδειξη αγορας και κουτι δε μπορει να αποδειξει κατι.

Τωρα αν παρεις χυμα μια συσκευη ,ναι αν εχει διαθεση μπορει να στο κλειδωσει.

Το Θεμα ειναι οτι δε κερδιζει και κατι καθως δε σημαινει οτι θα του το επιστρεψεις.

Μονο εαν ζητησει χρηματα για να ξανα δηλωσει οτι το βρηκε πχ,αλλα εκει παει σε αλλα νερα και μπορεις και εσυ μεσω αστυνομιας να του δημιουργησεις θεματα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tzimasr είπε

Αρκεί μόνο μια υπεύθυνη δήλωση; Είναι διαπιστωμένο; Το έχεις κάνει;

Δε σε καταλαβαίνω. Τι να είναι διαπιστωμένο? Το έχω κάνει για αυτοκίνητο και για άλλο αντικείμενο.

Δημοσ.

Παλι δε μπορει να κανει κατι.

Αν δε κανω λαθος πλεον και η αποδειξη γραφει το IMEI πανω για αυτο το λογο.

Γενικα το μπλοκαρισμα δε γινεται και ετσι απλα πλεον.Πρεπει δηλαδη να γινει και δηλωση κλοπης στην αστυνομια για να προχωρησει καποιος παροχος σε φραγη.

Μονο μεσω cloud κλειδωνεται ευκολα.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι η ερώτηση είναι ότι μόλις το πάρω θα πάει στην ασφαλιστική θα πει ότι το έκλεψαν και έπειτα θα κάνει δήλωση στην αστυνομία κλοπής και μετά ο πάροχος θα κλειδώσει το ιμει.

2 λεπτά πριν, Xacti είπε

Δε σε καταλαβαίνω. Τι να είναι διαπιστωμένο? Το έχω κάνει για αυτοκίνητο και για άλλο αντικείμενο.

Εννοώ ότι το έχεις κάνει ευχαριστώ!

Θα το κάνω!

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tzimasr είπε

Ναι η ερώτηση είναι ότι μόλις το πάρω θα πάει στην ασφαλιστική θα πει ότι το έκλεψαν και έπειτα θα κάνει δήλωση στην αστυνομία κλοπής και μετά ο πάροχος θα κλειδώσει το ιμει.

Γιατί όμως να μπει στη διαδικασία να στο κάνει αυτό?

Δημοσ.

με τοσες ανησυχιες δεν αγοραζεις μεταχειρισμενο , μου θυμιζει φαση με αλλον που ηθελε να αγορασει λαπτοπ απο μενα που ηθελε και αποδειξη αγορας   και με εβαλε να του κοψω αποδειξη με μπλοκακι για την πληρωμη ,δεν με ξαναενοχλησε φυσικα μετα απο τοτε αλλα δεν θα πουλουσα ξανα ποτε σε τετοιους γραφικους τυπους ιδιαιτερα οταν δεν τους φτανουν οι αξιολογησεις , αποψη μου λοιπον οτι οι ανησυχιες σου εμπιπτουν στα ορια του παραλογου....

Μόλις τώρα, tzimasr είπε

Για να πάρει τα λεφτά από την ασφαλιστική

σε αγγλια μονο γινεται αυτο ξεπερασε το δεν υπαρχει ετσι πραγμα ευκολα στην ελλαδα...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...