Tresorikos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Τραγικές οι τιμές κ στο ινφινιτυ δυστυχώς... Καλύτερα από Ελλάδα με πιστωτική κ άτοκα κ εμάς χάλια είναι κ χειρότερα αλλά μόνο άτοκες θα άξιζε ... Στις ασιατικές χωρες ακόμα τις παλιές τιμές κρατάνε αποτι διάβασα... Κρίμα ένα μαγαζί εμεινε οπότε έφτασε και αυτό τις τιμές στο Θεό.. Ελπίζω ναμην ξαναπάρει κανένας μας κ να τις ρίξουν πάλι..
Ntinlanden Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dr_73 είπε Σε κάποια πράγματα οι τιμές στην ελλάδα, είναι απλά γελοίες. Π.χ. Nikon AF-S Nikkor 24-120mm f/4G ED VR Μπα όχι, κι όμως τόσο έχει αυτός πανω κατω ανα το κοσμο.. Μονο με κιτ ή απο σπασιμο κιτ (white box) αυτους τους "κιτ" φακους Ναι πολυ τραγικές τιμολόγησης του infinity, χάνει το οποιο νόημα ειχε σαν grey market. Εδω συζητάμε παντα με την αναλογη διαφορά (παντα υπερ του infinity, πιο φθηνα δηλ) το σε ποια διαφορά αξιζει να το πάρεις απο grey market και ποια οχι. Το αν ειναι ιδιες ακυρωνει παντελώς την υπόσταση του. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από Ntinlanden
pifilos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει πάντα και το panamoz το οποίο έχει γενικά κανονικές τιμές, ενίοτε ένα τσακ πιο κάτω από Ελλάδα, αλλά υποτίθεται δίνει εγγύηση για 3 χρόνια και το κανονίζουν αυτοί. Δεν έχω αγοράσει αλλά έχω διαβάσει πάρα πολύ καλές κριτικές. 1
pifilos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Παρεμπιπτόντως έπεσαν ξανά οι τιμές αλλά όχι στα επίπεδα προ Σαββατοκύριακου. Είναι κάπου στη μέση. Είναι ορίακα ασύμφορες σε σχέση με πριν λίγες ώρες που ήταν 100% ασύμφορες. 1
Ntinlanden Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Καποιος κινεζος πειράζει εκει τα value πανω κατω δεν εξηγείται. Τι κακό τους εχει βρει παναθεμα τους. Για να δουμε που θα στρώσει και θα καταλήξει..
Dr_73 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Ntinlanden είπε Μπα όχι, κι όμως τόσο έχει αυτός πανω κατω ανα το κοσμο.. Μονο με κιτ ή απο σπασιμο κιτ (white box) αυτους τους "κιτ" φακους Ναι πολυ τραγικές τιμολόγησης του infinity, χάνει το οποιο νόημα ειχε σαν grey market. Τι ακριβώς συζητάμε ; Ο nikon 24-120 f/4 vr από e-infinity έρχεται με 570€ κι εδώ τον έχουν 1000€ . Δεν έδινα με τίποτε 1000€ εδώ. Και έχει και άλλους σε τραγικές τιμές εδώ. 1
pifilos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Τι ακριβώς συζητάμε ; Ο nikon 24-120 f/4 vr από e-infinity έρχεται με 570€ κι εδώ τον έχουν 1000€ . Δεν έδινα με τίποτε 1000€ εδώ. Και έχει και άλλους σε τραγικές τιμές εδώ. Νομίζω πως εννοεί σε σχέση με μαγαζιά που συνεργάζονται με επίσημες αντιπροσωπείες. Π.χ. το fotomayer στην Γερμανία που είναι πολύ γνωστό εκεί τον έχει 1.049 αν δεν κάνω λάθος και λέτε για άλλο φακό. Δεν έψαξα για άλλες χώρες να πω την αλήθεια. https://www.fotomeyer.de/nikon-af-s-nikkor-24-120-mm-f4-g-ed-vr-49342.html Συμφωνώ ωστόσο πως γενικά κάποιες τιμές είναι απαγορευτικές και κάποια προϊόντα στην Ελλάδα (ή/και Ευρώπη) έχουν περίεργη τιμολόγηση. Ειδικά αυτό το κακό με τους "όχι και τόσο κιτ, αλλά κιτ" φακούς δεν υπάρχει. Ανάλογα την εταιρεία μπορεί να είναι και 100% πάνω η διαφορά σχετικά με το αν είναι πακέτο με σώμα ή σκέτος. 1
Ntinlanden Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι, αυτό εννοώ, οτι ο συγκεκριμένος φακός με το κουτί του και απο επίσημη αλυσίδα τροφοδοσίας ανα χωρα πάνω κατω τοσο έχει, εκει στο 1000ρικο Φυσικά και δεν αξιζει τόσο. Δεν φταινε ομως οι εδώ, τοσο τον τιμολογει η ιδια η Nikon σαν προϊόν. Σαν κιτ όμως με καποιο σωμα θα τον παρεις πολυ πιο φθηνά. Επίση αν τον παρεις απο σπασμένο κιτ και θέλεις μονο το φακο και εαν το κατάστημα μπορει να το κανει αυτό. Η τιμή στο infinity είναι white box, (απο σπασμένο κιτ δηλ και οχι στο κουτί που τον πουλαει ως προϊόν η Nikon) και το πιο βασικο ειναι grey market. Τι 570€ ρε κερατάδες 500 ειχε πριν... Σιχαμένοι Κινέζοι. 😁 Ενα αλλο παράδειγμα ειναι ο crop 16-80 της Nikon. Πιο ακριβός και απο τον FF 24-120, 1200 € Ελλάδα στο επίσημο κουτί του απο την Nikon. Τοσο πανω κάτω έχει και στον υπόλοιπο κόσμο. Το ιδιο θα συμβεί εαν τον παρεις ως κιτ με καποιο σωμα. Θα έρθει πιο φθηνα. (Στο infinity οχι ομως! Θα τον πάρεις οσο στον δινει και εκτος κιτ σκετο, ειτε σαν κιτ. Δηλαδή σπανε τα κιτ πακετα και τα πουλανε ξεχωριστά παντα με τιμές infinity...του καποτε infinity δηλ...καπως ετσι βλεπω το κανει αυτο γενικα. Ολα καλα για ολους) 530 και μετα στα 500 επεσε στο infinity σε white box. ΤΩΡΑ ΑΡΝΟΎΜΑΙ ΝΑ ΔΩ 😅 Τον πρόλαβα και τον πηρα, αλλα για το τι μας κανατε της ημερας απλα. Σιχαμενοι. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από Ntinlanden
pifilos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Και τελικά έπεσαν στα προηγούμενα νούμερα οι τιμές ξανά. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται αλλά οκ. Όπως και να 'χει αξίζει ξανά. 1
Ntinlanden Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Στις 21/11/2021 στις 8:49 ΠΜ, pifilos είπε Και τελικά έπεσαν στα προηγούμενα νούμερα οι τιμές ξανά. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται αλλά οκ. Όπως και να 'χει αξίζει ξανά. Ναι..το παρατήρησα και εγώ... Ειπαμε..καποιος κινεζος κάπου πατάει διαφορά κουμπιά...😁 Για να δουμε πως θα εξελιχθεί.
Ntinlanden Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 16/11/2021 στις 9:41 ΠΜ, Ntinlanden είπε φιλος πρόβαλε κ πηρε με τις προηγούμενες "normal τιμες" πριν λίγες ημερες (μια sony a7iii και εναν φακο) Χμ... Η πρώτη αναφορά που ακούω για το infinity ότι το δέμα το μαγκωσε το τελωνείο.. Εχει αργήσει αρκετά η παραγγελία του φίλου κ σε διάφορα mail που ανταλλάξανε τελικά του είπαν το παραπάνω.. Βέβαια οι Κινέζοι δεν έκαναν τον Κινέζο και τον ρωτησαν εαν θέλει να περιμένει εαν καταφερουν κατι με το δέμα αυτο (ή να του στείλουν άλλο..κατι τέτοιο..) ή να του κανουν πλήρη επιστροφή χρημάτων εαν το βιάζεται ώστε να το πάρει απο την τοπική αγορά.. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από Ntinlanden 1
harisv Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ακριβως το ιδιο θεμα ειχα και εγω. Η παραγγελεια καθυστερουσε και μου ελεγαν ειναι στο τελωνειο. Μετα απο ενα μήνα αφου δεν ηξερα ποσο θα κρατησει, ζητησα τα λεφτα πισω και μου τα επέστρεψαν μετα απο δυο μέρες. Εχω παραγγειλει αλλες 3 φορες και ηταν η μοναδικη που ειχα θεμα. Ελπιζω να ημουν ατυχος και να μη γίνεται σε καθε παραγγελεια πια. 1
Ntinlanden Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Περα απο τον φίλο που του έτυχε το ειδα και σε μερικα post στο fb να λένε πια το ιδιο πραγμα... Στον φιλο η λύση ήταν να του επιστρέψουν τα χρήματα και να ξανακάνει νεα παραγγελία τελικά, δεν γίνεται κάτι με το δέμα που κόλλησε. Θα δωσει αλλη μια ευκαιρία μου είπε. Με ενα μικρό μειων βέβαια οτι οι τιμες που ειχε παραγγείλει πριν ήταν λιγο πιο κάτω και τωρα θα στοιχίσει +100€... Μη μου λέτε τέτοια... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Ntinlanden
pifilos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα το πιο πρόσφατο από εκεί ήρθε 2 βδομάδες πριν και δεν έγινε κάτι, απλά καθυστέρησε πολύ να φύγει από Γαλλία(τύπου 10 μέρες), άπαξ και έφυγε από εκεί σε 5 μέρες ήταν εδώ. Ελπίζω να μην ήμουν απλά τυχερός γιατί είχα σκοπό να πάρω κάτι ακόμα σε περίπου 1 μήνα... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από pifilos
Dr_73 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ γιατί φοβάμαι ότι τελείωσε η ιστορία αυτή ;; Η αλήθεια είναι ότι είχε δεχτεί μεγάλο πόλεμο από ανθρώπους των εγχώριων καταστημάτων . Και στο fb και σε φόρουμ , παντού. Νομίζαν , ότι έτσι θα μας κάναν να πληρώνουμε το φάσι της Ε.Ε. στην εγχώρια αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα