vagosofron Δημοσ. Τρίτη στις 07:28 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:28 πμ Ερώτηση... επειδή παρήγγειλα πρώτη φορά, με ποια εταιρεία κούριερ συνεργάζεται το κατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. Τρίτη στις 08:02 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:02 πμ Καλημέρα παιδιά, έχω λίγο καιρό να μπω για αγορά με paypal ήταν κάπως κρυμμένη η επιλογή; που να πατήσω για να τη βρω;; είδα ότι την έκαναν κ στα ελληνικά όταν μπαίνεις στο site σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. Τρίτη στις 08:14 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:14 πμ 7 minutes ago, Tresorikos said: Καλημέρα παιδιά, έχω λίγο καιρό να μπω για αγορά με paypal ήταν κάπως κρυμμένη η επιλογή; που να πατήσω για να τη βρω;; είδα ότι την έκαναν κ στα ελληνικά όταν μπαίνεις στο site σωστά; https://www.talkphotography.co.uk/threads/anyone-used-e-infinity.693872/page-6 #209 ποστ. Ποιο κάτω ποστάρουν και τι λέει επίσημα ο κινέζος παραγκάρχης για το πως θα εμφανίσεις το λινκ για paypal: Quote Please try the Paypal payment option by following the instructions below if the problem persists, There are a few steps for access to PayPal option: 1. Fill your shipping information as directed on our web. 2. Click the space between "Visa" and "MasterCard" ten times in the "confirm order" stage. 2. Paypal option is now available. Regards, CS Team" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. Τρίτη στις 02:05 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:05 μμ 20 hours ago, pifilos said: . Αν ισχύει η τιμή αυτή η διαφορά είναι 300 ευρώ με το e-infinity, σημαντική μεν αλλά για όποιον θέλει να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας είναι παλέψιμη η διαφορά. Γιατί να διαβάζει αυτό το θέμα , "όποιος θέλει να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας" ; 6 hours ago, vagosofron said: Ερώτηση... επειδή παρήγγειλα πρώτη φορά, με ποια εταιρεία κούριερ συνεργάζεται το κατάστημα; Παλιότερα όσες φορές είχα παραγγείλει , με DHL . Νομίζω η καλύτερη παράδοση που έχω δει. Την έφερναν μέχρι τα χέρια μου σε συσκευασία με μαξιλάρια από αφρώδες υλικό την κούτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. Τρίτη στις 02:11 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:11 μμ 4 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Γιατί να διαβάζει αυτό το θέμα , "όποιος θέλει να είναι ελληνικής αντιπροσωπείας" ; Παλιότερα όσες φορές είχα παραγγείλει , με DHL . Νομίζω η καλύτερη παράδοση που έχω δει. Την έφερναν μέχρι τα χέρια μου σε συσκευασία με μαξιλάρια από αφρώδες υλικό την κούτα. Επειδή μπορεί να μαζεύει γνώμες για να δει τι επιλογές έχει πριν αποφασίσει. Δεν είναι όλες οι αγορές εξοπλισμού το ίδιο σημαντικές για τον καθένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα