Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεξια ειναι το start & stop και αριστερα το hill holder. Για το 2ο.. καμια φορα σε μεγαλες ανηφορες και κατηφορες μπορει να βγαλει σφαλμα λογο πολυ μεγαλης κλησης αφου δεν μπορει να πρεσσαρει το συστημα μονο του τοσο πολυ τα φρενα ωστε να κρατησει το αμαξι. Αυτο οταν φτασεις σε μια ευθεια, σβησεις και ξαναβαλεις μπρος δουλευει ξανα χωρις προβλημα. Πολυ πιθανο για αυτο το λογο ομως να απενεργοποιει το start & stop για λογους ασφαλειας.. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nick#18 είπε

Δεξια ειναι το start & stop και αριστερα το hill holder. Για το 2ο.. καμια φορα σε μεγαλες ανηφορες και κατηφορες μπορει να βγαλει σφαλμα λογο πολυ μεγαλης κλησης αφου δεν μπορει να πρεσσαρει το συστημα μονο του τοσο πολυ τα φρενα ωστε να κρατησει το αμαξι. Αυτο οταν φτασεις σε μια ευθεια, σβησεις και ξαναβαλεις μπρος δουλευει ξανα χωρις προβλημα. Πολυ πιθανο για αυτο το λογο ομως να απενεργοποιει το start & stop για λογους ασφαλειας.. 

σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αν και δεν εχω παρατηρησει να σβηνει το αμαξι σε καποιο φαναρι πχ και μετα να ξαναμιζαρει μονο του οταν δινω γκαζι για το δευτερο που μου ειπες υπαρχει μια λογικη.

27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το βιβλιαράκι το έχεις ;Τα γράφει μέσα.

δυστηχως οχι ειναι μεταχειρισμενο το εψαξα λιγο στο μανουαλ αλλα δεν βρηκα κατι θα ξανακοιταξω παλι βεβαια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BurgerDictator είπε

σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αν και δεν εχω παρατηρησει να σβηνει το αμαξι σε καποιο φαναρι πχ και μετα να ξαναμιζαρει μονο του οταν δινω γκαζι για το δευτερο που μου ειπες υπαρχει μια λογικη.

Χμμ.. ποιος ξερει πως το εχει σεταρει η fiat.. στο manual καπου γραφει ολες τις ενδειξεις.. Επισης αυτο που λεει ο @Ukforthemoment ειναι ενας λογος να αρχισει να γινεται χριστουγεννιατικο δεντρο το καντραν.. 

Δημοσ.

Δεν νομιζω να τα παιζει η μπαταρια περα απο αυτο δουλευει αριστα σε ταξιδι δλδ που πηγα πριν μια βδομαδα αντεξε χιονια κρυο και επαιρνε μπροστα  το αμαξι σε λιγοτερο απο 1 δευτερολεπτο .διαβασα καπου επειδη ισως ειναι αφτερμαρκετ να τα κανει αυτα τα περιεργα και να μην δουλευει και το σταρτ στοπ 

JC-10955_Bild_17_Start-Stop_SMALL.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@BurgerDictator Λοιπον! το σηματακι με το τριγωνακι δεν ειναι start & stop τελικα..esp και antispin αναβουν με αυτο.. punto εχω και γω και μου ηρθε αναλαμπη για το τι αναβει οταν δουλευει το antispin η το esp.. Αφου δεν παιζει και το hill holder μαλλον καποιος αισθητηρας abs απο οπου διαβαζουν τα συστηματα αυτα σε καποια ροδα ειναι.. περασες απο τιποτα πολλα νερα? Μπορει να εχει μπει νερο στη φυσα, μπορει να εχει ξεκουμπωσει.. μπορει να ειναι και δουλεια 1 λεπτου γενικοτερα.. Επισης.. δες αν δουλευουν τα φωτα των φρενων σου οταν πατας το πεταλι! επειδη συνεργαζεται και το μπουτον του πεταλιου στο συστημα αυτο, αν δεν δουλευει ή μεινει κολλημενο βγαζει αυτα τα λαθη... Σε γενικες γραμμες..στον 2ο καφε το απογευμα στροφαρα 🤣

edit: οταν βαζει μπροστα τι σου λεει στην κεντρικη οθονη για τα λαθη? 

Επεξ/σία από nick#18
Δημοσ.

Όπως είπε και ο από πάνω έχει να κάνει με το ESP. Πρώτα απ’ όλα έλεγξε τον αέρα στα λάστιχα. Αν απο αέρα είσαι ΟΚ και ανάβει ταυτόχρονα και το λαμπάκι στο κουμπί του ASR τότε το σύστημα διαβάζει κάποιο πρόβλημα. Αναγκαστικά πας σε συνεργείο να μπει στο διαγνωστικό...

Δες και την στάθμη στα υγρά των φρένων αν και νομίζω ότι θα άναβε άλλο λαμπάκι. Έχω ενάμιση χρόνο να μπω σε Fiat..

Δημοσ.
18 ώρες πριν, BurgerDictator είπε

Δεν νομιζω να τα παιζει η μπαταρια περα απο αυτο δουλευει αριστα σε ταξιδι δλδ που πηγα πριν μια βδομαδα αντεξε χιονια κρυο και επαιρνε μπροστα  το αμαξι σε λιγοτερο απο 1 δευτερολεπτο .διαβασα καπου επειδη ισως ειναι αφτερμαρκετ να τα κανει αυτα τα περιεργα και να μην δουλευει και το σταρτ στοπ 

JC-10955_Bild_17_Start-Stop_SMALL.jpg

Τι είναι after market?Απο πότε έχεις την μπαταρία;

Δημοσ.
Στις 5/1/2020 στις 3:37 ΜΜ, nick#18 είπε

Χμμ.. ποιος ξερει πως το εχει σεταρει η fiat.. στο manual καπου γραφει ολες τις ενδειξεις.. Επισης αυτο που λεει ο @Ukforthemoment ειναι ενας λογος να αρχισει να γινεται χριστουγεννιατικο δεντρο το καντραν.. 

Aftermarket οτι δεν ειναι καποια γνησια της φιατ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Τι ακριβως ;Τι δεν είναι γνησιο;Το start stop?

Η μπαταρια .

1 ώρα πριν, Speculoos είπε

Aν μπορώ να δω καλά τη φωτο του TS, το πάνω αριστερά δεν είναι το start/stop αλλά το ESP light.

image.png.c15072fb6ebb44edc9c1726c9c0dc629.png

Αρα κατι παιζει με το Asr; 

Δημοσ.

Εχεις κουμπι για το ASR?Μήπως έχει πατηθει;

Το ότι η μπαταρία ανάβει το αμάξι αμέσως δεν σημαίνει και ότι είναι εντάξει.Απλά ότι έχει αρκετό ρευμα για την μίζα.Ειδικά τωρα με τα κρύα οι μπαταριες ταλαιπωρούνται,είναι τοσο ευαισθητα τα συστήματα αυτά που επηρεάζονται άμεσα με την παραμικρή πτωση ρευματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...