jk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά, μετά από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει σε αυτές τις 3 τηλεοράσεις, στην αρχή πήγαινα Full για LG C9 OLED αλλά μετά από πολύ ψάξιμο άρχισα να φοβάμαι για το Burn-in, μετά είπα για Samsung την Q90R που είναι η επόμενη κορυφαία σε εικόνα χωρίς φόβο για Burn-in, Αλλά μου αρέσει και το WebOs της LG περισσότερο και ο Assistant που έχει και το Dolby Vision και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά που λείπουν από την Samsung, όποτε σκέφτηκα και την SM9800, την αντίστοιχη της LG σε LED, και ακόμα δεν έχω καταλήξει, η διαφορά της SM9800 στην εικόνα σε σχέση με την αντίστοιχή της Q90R είναι μεγάλη? η τηλεόραση δεν θα δουλεύει πολύ 3-4 ώρες την μέρα και μερικές μέρες ίσως και καθόλου, την θέλω και για Gaming, PC και για ταινίες, δεν θέλω όμως να μου κρατήσει και 3-4 χρόνια, γιατί τηλεόραση αλλάζω πολύ σπάνια αυτή που έχω τώρα την έχω σχεδόν 20 χρόνια 720p είναι, εσείς τι προτείνετε? LG 65SM9800 1.698,00 € σε 20 καταστήματα Αγαπημένοmenu Samsung QE65Q90R 2.200,00 € σε 24 καταστήματα Αγαπημένοmenu LG OLED65C9 1.968,00 € σε 22 καταστήματα Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από jk
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Με τέσσερεις ώρες λειτουργίας τη μέρα πας καρφί για την καλύτερη, την C9 δεν χωράει συζήτηση. Αν και τόσα λεφτά για τόση λίγη λειτουργία δεν θα τα έδινα.
Warzycha Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Αν και έχω την LG oled 65B8 ,για gaming καλο θα ήταν να αποφύγεις καποια oled. Μπορεί να μην πάθει τίποτα ποτέ, αλλά αν έπαιζα θα αγόραζα την Samsung.Για LG μη oled θα σου έλεγα οχι.
asderand Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, jk είπε Καλησπερα. Αν αποφασισεις να αγορασεις την samsung, στειλε μου ενα μνμ να σε ρωτησω κατι. Ευχαριστω.
jk Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 16 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Με τέσσερεις ώρες λειτουργίας τη μέρα πας καρφί για την καλύτερη, την C9 δεν χωράει συζήτηση. Αν και τόσα λεφτά για τόση λίγη λειτουργία δεν θα τα έδινα. Ναι αλλά την κρατάω χρόνια όπως γράφω την τελευταία την έχω 20 χρόνια σχεδόν οπότε τα βγάζει τα λεφτά της και πάει ανάλογα με το πόσο χρόνος θα μου μείνει, και αν βάλω το Pc μπορεί να την χρησιμοποιώ περισσότερο ακόμα δεν ξέρω, γιατί στην παλιά το PC και οι κονσόλες δεν βολεύουν είναι Sony 720p, 26". 16 ώρες πριν, Warzycha είπε Αν και έχω την LG oled 65B8 ,για gaming καλο θα ήταν να αποφύγεις καποια oled. Μπορεί να μην πάθει τίποτα ποτέ, αλλά αν έπαιζα θα αγόραζα την Samsung.Για LG μη oled θα σου έλεγα οχι. Οπότε πάω πάλι στην αρχή έχω δυο άτομα που ο ένας λέει έτσι και ο άλλος αλλιώς, όπως και σε όλο το ίντερνετ, τελικά νομίζω ότι είναι τελείως προσωπικό το θέμα αλλά και πάλι το σκέφτομαι ίσως να πρέπει να τις δω και από κοντά άλλη μια. 15 ώρες πριν, asderand είπε 23 ώρες πριν, jk είπε Καλησπερα. Αν αποφασισεις να αγορασεις την samsung, στειλε μου ενα μνμ να σε ρωτησω κατι. Ευχαριστω. 👍
optimus prime Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Mην λετε ρε παιδια να αποφευγονται οι oled για gaming. Eδω τις κανουν απο περυσι gsync compatible οι ανθρωποι,λετε να μην φοβοντουσαν τα πανελ που θα γυρναγαν πισω με burn in? Η τεχνολογια εχει βελτιωθει ραγδαια απο το 2015 και 2016 που γινοντουσαν αυτα.. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από optimus prime
Rizas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Στις 5/1/2020 στις 11:50 ΠΜ, jk είπε την θέλω και για Gaming, PC και για ταινίες, δεν θέλω όμως να μου κρατήσει και 3-4 χρόνια, γιατί τηλεόραση αλλάζω πολύ σπάνια αυτή που έχω τώρα την έχω σχεδόν 20 χρόνια 720p είναι, εσείς τι Επίσης φυσικά μην περιμένεις να σου κρατήσει 20 χρόνια αν δίνεις περισσότερα λεφτά γιατί θεωρείς ότι θα έχει περισσότερη μακροζωία κάνεις λάθος! Πάρε μια 5 εγγύηση αν δεν βγάλει κάποιο πρόβλημα μέσα σε αυτά τα χρόνια ίσως αντέξει αλλά τόσα!
jk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 9/1/2020 στις 6:01 ΜΜ, optimus prime είπε Mην λετε ρε παιδια να αποφευγονται οι oled για gaming. Eδω τις κανουν απο περυσι gsync compatible οι ανθρωποι,λετε να μην φοβοντουσαν τα πανελ που θα γυρναγαν πισω με burn in? Η τεχνολογια εχει βελτιωθει ραγδαια απο το 2015 και 2016 που γινοντουσαν αυτα.. Ναι και εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση και είναι και ένας λόγος που θέλω LG, αλλά το θέμα είναι ότι γενικά δεν έχω γνωστούς που έχουν καιρό oled και τις λειτουργούν με PC και Games να μου πουν την γνώμη τους και τα καινούργια μοντέλα είναι μόνο 1-2 χρόνια που έχουν κυκλοφορήσει οπότε δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε σιγουριά ότι είναι εντάξει, εκτός αν κάποιος την έχει λιώσει και ξέρει να μας πει, φυσικά και δεν θα την έχω 7-8 στον αντέννα δεν βλέπω καθόλου κανάλια στην τηλεόραση gaming 3-4 ώρες την μέρα και Ταινίες, ούτε παίζω ανταγωνιστικά παιχνίδια καθόλου η κάποιο συγκεκριμένο για ώρες. 9 ώρες πριν, Rizas είπε Επίσης φυσικά μην περιμένεις να σου κρατήσει 20 χρόνια αν δίνεις περισσότερα λεφτά γιατί θεωρείς ότι θα έχει περισσότερη μακροζωία κάνεις λάθος! Πάρε μια 5 εγγύηση αν δεν βγάλει κάποιο πρόβλημα μέσα σε αυτά τα χρόνια ίσως αντέξει αλλά τόσα! Εγγύηση σίγουρα θα πάρω, δεν περιμένω να μου κρατήσει 20 χρόνια επειδή έτυχε και κράτησα την παλιά τόσα, ούτε περιμένω επειδή θα δώσω τόσα λεφτά να μου κρατήσει τόσο, αλλά δεν θέλω και να μου χαλάσει μέσα σε 2-3 χρόνια, αν κράτησει 7-10 χρόνια καλά θα είναι πιστεύω. Την άλλη βδομάδα λογικά θα γίνει η αγορά ακόμα δεν έχω αποφασίσει.🤔 Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από jk
optimus prime Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Eχω τρεις oled στο σπιτι,μοντελα του 15,18 και 19. Τις χρησιμοποιω αποκλειστικα σαν μονιτορ στο Pc. Εχουν γραψει απειρες ωρες gaming και οι τρεις. Ουδεποτε μου παρουσιαστηκε burn in,image retention. Μονο η C8 μου παρουσιασε ενα προβλημα φετος,οχι burn in παντως το οποιο με αντικατασταση πανελ λυθηκε. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από optimus prime
jk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eχω 3 oled στο σπιτι,μοντελα του 15,18 και 19. Τις χρησιμοποιω αποκλειστικα σαν μονιτορ στο Pc. Εχουν γραψει απειρες ωρες gaming και οι τρεις. Ουδεποτε μου παρουσιαστηκε burn in,image retention. Μονο η C8 μου παρουσιασε ενα προβλημα φετος,οχι burn in παντως το οποιο με αντικατασταση πανελ λυθηκε. Μου δίνεις Θάρρος γιατί ξέρω ότι στο τέλος θα την κάνω και θα πάω σε OLED :P, αλλά αν είναι έτσι γιατί η LG δεν δίνει εγγύηση για Burn-in επειδή μπορεί να γίνει όντως από βαριά χρήση 10 ώρες την μέρα στο ίδιο κανάλι και δεν μπορούν να το ελέγξουν κάπως? αν και αυτό με μια καταγραφή στην μνήμη σε κάποιο μέρος κάπως θα μπορούσε να αποδειχτεί, επίσης κάποιοι που λένε ότι με λίγες ώρες κανονικής χρήση έχουν πάθει ζημιά απλά έτυχε?🤔 καλύπτει κάποιο κατάστημα burn-in για κάποια χρόνια τουλάχιστoν στην εγγύηση? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από jk
optimus prime Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατι παντα μια εταιρια βαζει μεσα στην εξισωση τον παραγοντα προβληματικων πανελ απο το εργοστασιο. Εαν εσυ αγορασεις μια τηλεοραση και το πανελ σου ειναι προβληματικο ειτε απο τις πρωτες ημερες χρησης η μετα απο καποιο καιρο δεν πρεπει αυτοι να σε καλυψουν? Εχουν βαλει Oled να παιζουν το ιδιο καναλι για μηνες με 20 ωρες την ημερα και burn in δεν παρουσιαστηκε.. Επεκταση εγγυησης λεγεται αυτο που ρωτας και σοβαρα καταστηματα σου την δινουν. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από optimus prime
jk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Η αλήθεια είναι με κάνεις να στραφώ ως προς την OLED πάλι, και η άποψη σου μετράει εφόσον έχεις και 3 OLED και κάνεις και Gaming, αν βρω και μια καλή εγγύηση που όντως καλύπτει Burn-in πάω για OLED, θα τις δω και μια φορά ακόμα από κοντά βέβαια πριν αποφασίσω, ευχαριστώ για την βοήθεια.
optimus prime Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω δεν θελω να επηρεασω την αποφαση σου απλα θελω να καταλαβεις οτι παντα θα υπαρχει το ρισκο σε οποια τηλεοραση να αγορασεις να σου παρουσιασει καποιο προβλημα. Εαν εισαι τοσο γκαντεμης και σου κατσει προβληματικο πανελ τοτε τι να σου πω. Κανε επεκταση εγγυησης οπως εκανα και εγω 5ετιας για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.. Εμενα η c8 μου τωρα ειναι σαν καινουρια,ακομα την ζελατινα δεν την εχω βγαλει.. Εαν την δεις απο κοντα θα την παρεις αμεσως σπιτι.. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από optimus prime 2
Spiroth Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όντως μπορεί να πέσεις σε προβληματικό panel, εγώ αγόρασα μία LG OLED 55 C7 τον Ιανουάριο του 2018, και τον Οκτώβριο του 2019 ξεκίνησε το τρελό burn in ξαφνικά. Ήμουν ακόμα στην διετή εγγύηση της LG και είχα κάνει και 5ετή Premium από τον Κωτσόβολο από τον οποίο και είχα αγοράσει την C7. Ήρθε το Service της LG τον Νοέμβριο και μου την πήρε, προσπάθησε να αλλάξει panel, αλλά λόγω παλαιότητας του Μοντέλου (2017) μου την αντικατέστησαν με κουτάτη 55 C9 και νέα 2ετή εγγύηση (συν τα 3 ακόμα χρόνια του Premium από Κώτσο). Επομένως, εγγύηση MUST. Αν ενδιαφέρεσαι την πουλάω την C9 by the way. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Spiroth
jk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φίλε για κάποιον λόγο τώρα το είδα το μήνυμα δεν ήρθε ειδοποίηση, ευχαριστώ για την πρόταση αλλά πήρα τώρα. Στις 20/1/2020 στις 12:39 ΜΜ, Spiroth είπε Όντως μπορεί να πέσεις σε προβληματικό panel, εγώ αγόρασα μία LG OLED 55 C7 τον Ιανουάριο του 2018, και τον Οκτώβριο του 2019 ξεκίνησε το τρελό burn in ξαφνικά. Ήμουν ακόμα στην διετή εγγύηση της LG και είχα κάνει και 5ετή Premium από τον Κωτσόβολο από τον οποίο και είχα αγοράσει την C7. Ήρθε το Service της LG τον Νοέμβριο και μου την πήρε, προσπάθησε να αλλάξει panel, αλλά λόγω παλαιότητας του Μοντέλου (2017) μου την αντικατέστησαν με κουτάτη 55 C9 και νέα 2ετή εγγύηση (συν τα 3 ακόμα χρόνια του Premium από Κώτσο). Επομένως, εγγύηση MUST. Αν ενδιαφέρεσαι την πουλάω την C9 by the way. Φίλε για κάποιον λόγο τώρα το είδα το μήνυμα δεν ήρθε ειδοποίηση, ευχαριστώ για την πρόταση αλλά πήρα τώρα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από jk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα