Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/1/2020 στις 11:05 ΠΜ, htaccess είπε

+1.

Ή το καλώδιο, δοκίμασε αλλαγή του καλωδίου και την οθόνη να την συνδέσεις σε κάποιο άλλο pc.

Δόκιμα φίλε μου την οθόνη σε άλλο pc και άλλο καλώδιο. Σε άλλο pc η οθόνη λειτουργεί κανονικά.

Στον ίδιο υπολογιστή ακόμα και άλλο καλώδιο που άλλαξα και δοκίμασα πάλι τα ίδια. Οπότε είναι κατά 99% ότι είναι κάρτα γραφικών. Εσείς τι λέτε; ποια οι άποψη σας;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, blackm76 είπε

Δόκιμα φίλε μου την οθόνη σε άλλο pc και άλλο καλώδιο. Σε άλλο pc η οθόνη λειτουργεί κανονικά.

Στον ίδιο υπολογιστή ακόμα και άλλο καλώδιο που άλλαξα και δοκίμασα πάλι τα ίδια. Οπότε είναι κατά 99% ότι είναι κάρτα γραφικών. Εσείς τι λέτε; ποια οι άποψη σας;

Υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρεις την κάρτα γραφικών στο άλλο pc για δοκιμή ?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, htaccess είπε

Υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρεις την κάρτα γραφικών στο άλλο pc για δοκιμή ?

ακριβως. παρε την καρτα αν μπορεις και αν εχεις την δυνατοτητα δοκιμασε την σε αλλον υπολογιστη. Αν και εκει κανει τα ιδια, ναι, ειναι η καρτα γραφικων το προβλημα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Alex-V είπε

ακριβως. παρε την καρτα αν μπορεις και αν εχεις την δυνατοτητα δοκιμασε την σε αλλον υπολογιστη. Αν και εκει κανει τα ιδια, ναι, ειναι η καρτα γραφικων το προβλημα

να την βαλω σε αλλο υπολογιστη οχι δεν εχω τετοια δυνατοτητα .παρηγγειλα μια καινουρια πολυ φτηνη.54 ευρω για να κανω την δουλεια μου και τελειωσε.στην χειροτερη να χασω 54 ευρω αν δεν ηταν αυτο αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτο ειναι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, blackm76 είπε

να την βαλω σε αλλο υπολογιστη οχι δεν εχω τετοια δυνατοτητα .παρηγγειλα μια καινουρια πολυ φτηνη.54 ευρω για να κανω την δουλεια μου και τελειωσε.στην χειροτερη να χασω 54 ευρω αν δεν ηταν αυτο αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτο ειναι.

Ειναι κριμα να αγορασεις καρτα ετσι. 54 ευρω ειναι 54 ευρω. Δεν ειναι 1 ευρω. Μπορουσες εστω να δανειστεις απο καποιον. Ευχομαι καλη επιτυχια και να ηταν αυτη το προβλημα. Πες μας νεα

Δημοσ.
Στις 16/1/2020 στις 11:18 ΜΜ, Alex-V είπε

Ειναι κριμα να αγορασεις καρτα ετσι. 54 ευρω ειναι 54 ευρω. Δεν ειναι 1 ευρω. Μπορουσες εστω να δανειστεις απο καποιον. Ευχομαι καλη επιτυχια και να ηταν αυτη το προβλημα. Πες μας νεα

Παιδιά καλημέρα.

Εντάξει την άλλαξα την κάρτα γραφικων. Αυτό ήταν και λειτουργίασε.ολα καλά.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, blackm76 είπε

Παιδιά καλημέρα.

Εντάξει την άλλαξα την κάρτα γραφικων. Αυτό ήταν και λειτουργίασε.ολα καλά.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Μπραβο φιλε. Τελος καλο ολα καλα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...