papajohnnnn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, geomos είπε Βρέθηκα σε παρόμοια φάση πριν μια 5ετια όταν έψαχνα σπίτι για αγορά και βιαζομουν γιατί έδινα υψηλό ενοίκιο. Ενώ ο μεσίτης και ο ιδιοκτήτης με διαβεβαίωνε ότι μόλις το αγοράσω σε ένα μήνα max θα έχουν φύγει οι ενοικιαστές μου έκανε εντύπωση ότι οταν πήγα να δω το σπίτι έλειπαν όλοι. Εγώ δεν ξέρω πως αλλά βρήκα το θάρρος-θρασος και πήγα την επόμενη στο σπίτι, μου άνοιξε η οικογένεια που έμενε τους εξήγησα ευγενικά την κατάσταση και ευγενικά μου απάντησαν ότι το παιδί τους πάει 1η δημοτικού και δεν σκόπευαν στη μέση της χρονιάς να αλλάζουν ούτε σχολείο ούτε σπίτι . Εννοείτε ότι δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Αν έχεις όρεξη και χρόνο κάνε μια κουβέντα με την ενοικιαστρια χωρίς παρουσία τρίτων να δεις τη σκοπεύει να κάνει ,όχι ότι πρέπει να πάρεις της μετρητής ότι σου πει, έτσι να δεις το κλίμα. Αν δεν θέλει να φύγει και είναι και σωστή στα ενοίκια,κλαφτα μπορεί να κάτσει και πάνω από χρόνο. Αύριο θα έχω κατηδίαν συνάντηση με την κοπέλα. Θα της μιλήσω ήρεμα και ωραιά αλλά αν δω εριστικότητα και τσαμπουκαδες θα της πω ότι αν θέλει να μεινει, να μου δίνει 800 ευρώ νοικι αλλιώς δρόμο σ' ένα μήνα!!! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από papajohnnnn
mp123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, papajohnnnn είπε Αύριο θα έχω κατηδίαν συνάντηση με την κοπέλα. Θα της μιλήσω ήρεμα και ωραιά αλλά αν δω εριστικότητα και τσαμπουκαδες θα της πω ότι αν θέλει να μεινει, να μου δίνει 800 ευρώ νοικι αλλιώς δρόμο σ' ένα μήνα!!! Σκέψου δλδ να το αγόραζες και με δικά σου λεφτά. Κανείς δεν σου φταίει.Σε τέτοιες περιπτώσεις κανόνιζεις όλες τις δουλειές όταν θα έφευγε από το σπίτι ο ενοικιαστής.Με λίγα λόγια δινεις προκαταβολή για το σπιτι ,φεύγει ο ενοικιαστής, και προχωράς στην αγορα.Τωρα αν ειναι ευκαιρία δεν θα το ελεγα.Υπολογισε βαψιματα,τέντες, καθαρισμούς,φθορες κουζίνα ,ντουλάπες, πόρτες καινουργια.εκτως και αν θελεις να μένεις με οτι εχει μεσα.οχι δεν εινσι ευκαιρία.τωρα καλη τύχη.δεν λεμε σε έναν άνθρωπο δρομο.
giorgoskouro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/1/2020 στις 3:57 ΜΜ, NikosKallithea είπε Πες στους τωρινούς ιδιοκτήτες οτι αν δεν φυγει δεν υπογράφεις Ακριβώς αυτό και τίποτα παραπάνω. Πρώτα θα φύγει και μετά θα υπογράψεις. 5 ώρες πριν, Makis38 είπε Συνεχίζω εγώ. Όταν πας να πουλήσεις ένα διαμέρισμα αυτά τα έχεις ήδη έτοιμα. Δηλαδή δεν περιμένεις να βρεις τον αγοραστή και μετά να ξεκινήσεις τα χαρτιά. Εφόσον έχεις οικοδομική άδεια δεν πας πολεοδομία. Εάν δεν έχεις, οφείλεις να τα φτιάξεις στην πολεοδομία πριν βρεις αγοραστή φυσικά. Το ενεργειακό έχει ισχύ 10 χρόνια οπότε όφειλες να το είχες έτοιμο. Των αυθαιρεσιών εάν θυμάμαι καλά έχει ισχύ 6 μήνες. Οπότε και αυτό θα μπορούσες να το ετοιμάσεις. Τι μένει; Κτηματολόγιο που όπως προείπα είχε περαστεί στο παρελθόν και το ΤΑΠ. Ωραία στην Αθήνα θα σου φάει κάποιες μέρες. Καλά τα λες αλλά επειδή ο αγοραστής μπορεί να κάνει και χρόνια να βρεθεί, κανένας δεν τα έχει έτοιμα και περιμένει όταν βρεθεί για τα φτιάξουν ολα. Ειδικά σε κτίρια πριν το 80 ελάχιστοι έχουν σχέδια και αδειες. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από giorgoskouro
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Εγω εφόσον τελείωσε το συμβολαιο της και αν εμπλεκομουν σε αυτη την κατασταση, θα της εστελνα ενα εξώδικο έξωσης και τελος Στην περίπτωση βεβαια των μα, σου, του, μου κλπ
kirileman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Makis38 είπε Συνεχίζω εγώ. Όταν πας να πουλήσεις ένα διαμέρισμα αυτά τα έχεις ήδη έτοιμα. Δηλαδή δεν περιμένεις να βρεις τον αγοραστή και μετά να ξεκινήσεις τα χαρτιά. Εφόσον έχεις οικοδομική άδεια δεν πας πολεοδομία. Εάν δεν έχεις, οφείλεις να τα φτιάξεις στην πολεοδομία πριν βρεις αγοραστή φυσικά. Το ενεργειακό έχει ισχύ 10 χρόνια οπότε όφειλες να το είχες έτοιμο. Των αυθαιρεσιών εάν θυμάμαι καλά έχει ισχύ 6 μήνες. Οπότε και αυτό θα μπορούσες να το ετοιμάσεις. Τι μένει; Κτηματολόγιο που όπως προείπα είχε περαστεί στο παρελθόν και το ΤΑΠ. Ωραία στην Αθήνα θα σου φάει κάποιες μέρες. Είναι φανερό ότι έχεις πολύ μεγάλη εμπειρία από συμβόλαια... Η βεβαίωση μηχανικού έχει ισχύ 2 μήνες. Γενικά, σχεδόν κανένας πωλητής δεν ξεκινάει οποιαδήποτε διαδικασία με μηχανικό πριν βρεθεί ο αγοραστής και πριν πάρει προκαταβολή, γιατί συνήθως δεν έχουν χρήματα. Ακομα και αν στο παρελθόν έχουν τακτοποιήσει αυθαιρεσίες, πάλι θα πρέπει να κληθεί μηχανικός να βεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν άλλες (που μπορεί και να υπάρχουν). Όπως είπαμε, προκύπτουν σημαντικές καθυστερήσεις στις υπηρεσίες, αλλά ακόμα και αν όλα είναι έτοιμα, ο συμβολαιογράφος θέλει κάποιο χρόνο να ετοιμάσει το συμβόλαιο, να υπογραφούν οι δηλώσεις, να πάει στην εφορία ο αγοραστής να πληρώσει τον φόρο που αλλού πληρώνεται στη ΔΟΥ και αλλού παίρνεις κωδικό πληρωμής και το πληρώνεις στην τράπεζα, άρα η πληρωμή θα φανεί μετά από 2-3 εργάσιμες κλπ. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από kirileman 4
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 On 05/01/2020 at 04:51, papajohnnnn said: Καλησπέρα. Είμαι στα συμβόλαια για αγορά ενός διαμερισματος στην Αθήνα. Μέσα στο διαμέρισμα μένει μια κοπέλα μόνη της τα τελευταία 13 χρόνια. Το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβρη και ο ιδιοκτήτης της είχε πει να φύγει εντός τριμήνου. Την Πέμπτη που πήγα για να δω το διαμέρισμα ξανά και να το κλείσω, η νοικαρισα είπε στο Μεσίτη ότι θέλει 2 μήνες το ελάχιστο για να βρει σπίτι. Ο πωλητής μου λέει να μην ανησυχώ και ότι θα φυγει. Ποιο είναι το πρόβλημα, κάνω το μεταπτυχιακο μου και θα πρέπει εγώ max μέχρι 16 Φλεβάρη να έχω μπει στο καινούργιο διαμέρισμα διότι πουλήσαμε το πατρικό μου και στις 15 Φλεβάρη φεύγουμε. Οι γονείς μου πάνε στο χωριό στα Γιαννενα. Άρα θα μείνω στο δρόμο, ακίνητο δεν υπάρχει άλλου να μείνω. Τι να κάνω; Να τρέχω στα δικαστήρια δεν το κάνω διότι αποφάσεις θα βγουν μετά από 6 μήνες και θα ταλαιπωρηθω χωρίς λόγο. Είμαι σε απόγνωση, τι να κάνω!!! ΥΓ: το διαμέρισμα ήτανε ευκαιριαρα γι αυτό το έκλεισα. Αδερφέ, βιάστηκες να πουλήσεις το σπίτι σου. Κατ' άρχας ένα δίμηνο θα το φας μέχρι να φτάσεις να πάρεις τα κλειδιά στα χέρια σου από τότε που δώσατε χέρια, όπως είπαν και οι προηγούμενοι. Αν έχει ζητήσει δυο μήνες για να βρει σπίτι, μια χαρά είσαι, μην τσαμπουκαλευτείς. Επειδή βρέθηκα σε παρόμοια θέση με αυτή της ενοικιάστριάς σου πρόπερσι, έχω να σου πω τα εξής: στο σπίτι που έμενα τα τελευταία 7 χρόνια με ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης μου πρόπερσι τον Αύγουστο ότι έχει σκοπό να πουλήσει το σπίτι μου μισθώναμε και από το Σεπτέμβρη του 2018 ψάχναμε στο χαλαρό για σπίτι. Γενικά καλόπιστοι εμείς, καλόπιστος κι αυτός, δεν είχαμε διαφορές. Ερχόντουσαν κανονικά ενδιαφερόμενοι με πρότερη ειδοποίηση για να το βλέπουν κλπ, τον Νοέμβριο μας ενημερώνει ότι βρήκε αγοραστή και με τη σειρά μας τον ενημερώσαμε ότι θέλουμε τουλάχιστον ένα τρίμηνο για να βρούμε σπίτι από τότε που θα πέσουν οι υπογραφές με τον νέο ιδιοκτήτη πράγμα στο οποίο συμφώνησε (γιατί προφανώς κανένας ιδιοκτήτης δεν θέλει να φύγει ο μισθωτής πριν πουληθεί στα σίγουρα το ακίνητο και κανένας ενοικιαστής δεν έχει σκοπό να ψάχνει για νέο σπίτι αν πρόκειται να γυρίσει ο ιδιοκτήτης και να του πει «μείνε, στράβωσε η δουλειά», το ίδιο θα ισχύει και στην περίπτωσή σου, πίστεψέ με). Μάλιστα, επειδή ήμουν καλόπιστος υπογράψαμε ένα τριμερές ιδιωτικό συμφωνητικό ότι μέχρι 31/03/2019 θα έχουμε αποχωρήσει χωρίς να έχουμε περαιτέρω αξιώσεις. Μπορείτε να συμφωνήσετε κάτι αντίστοιχο με την κοπέλα που μένει μέσα. Από εκεί και πέρα, αν μπλέξεις με εξώσεις, δικηγόρους, επιμελητές κοκ, δεν πρόκειται να μετακομίσεις ούτε μέχρι τον Δεκέμβριο, αν θέλει κι αυτή να το τραβήξει με ανακοπές, αναστολές κι αναβολές. Το πιο συμφέρον για εσένα είναι με καλό τρόπο να την βοηθήσεις ακόμα και οικονομικώς να σου αδειάσει το σπίτι. 9 hours ago, papajohnnnn said: Αύριο θα έχω κατηδίαν συνάντηση με την κοπέλα. Θα της μιλήσω ήρεμα και ωραιά αλλά αν δω εριστικότητα και τσαμπουκαδες θα της πω ότι αν θέλει να μεινει, να μου δίνει 800 ευρώ νοικι αλλιώς δρόμο σ' ένα μήνα!!! Αυτά που λες είναι σαχλαμάρες, πως θα την αναγκάσεις να σου δίνει 800 ευρώ ενοίκιο, έχεις σκοπό να κάνεις νέο συμβόλαιο μαζί της και μετά να μείνει για άλλα τρία χρόνια μέσα; 8 minutes ago, ikorolis said: αν έχει λήξει το μισθωτήριο της με τον παλιό ιδιοκτήτη και ο νέος το θέλει για ιδιοκατοίκηση καθώς δεν υπάρχει πρώτη κατοικία το δικαστήριο θα το κερδίσει ο νέος ιδιοκτήτης και ο ενοικιαστής σε τριάντα μέρες (30) θα πρέπει να φύγει (για να μην πεταχτείς και πεις ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο..λυπάμαι αλλά ισχύει και παρά ισχύει το ξέρω πάρα πολύ καλά καθώς την πάτησαν έτσι δύο φίλοι μου που τους έληξε το μισθωτήριο τους , το ακίνητο τους πουλήθηκε σε άλλον και ο άλλος ιδιοκτήτης καν δεν μπήκε στην διαδικασία να τους μιλήσει τους πήγε δικαστήριο το οποίο έχασαν έτσι έχουν περιθώριο τώρα να αποχωρήσουν σε τριάντα μέρες (30) τόσο απλά. Μετά από πόσο καιρό έγινε το δικαστήριο στους φίλους σου, αρχηγέ; 4
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Αδερφέ, βιάστηκες να πουλήσεις το σπίτι σου. Κατ' άρχας ένα δίμηνο θα το φας μέχρι να φτάσεις να πάρεις τα κλειδιά στα χέρια σου από τότε που δώσατε χέρια, όπως είπαν και οι προηγούμενοι. Αν έχει ζητήσει δυο μήνες για να βρει σπίτι, μια χαρά είσαι, μην τσαμπουκαλευτείς. Επειδή βρέθηκα σε παρόμοια θέση με αυτή της ενοικιάστριάς σου πρόπερσι, έχω να σου πω τα εξής: στο σπίτι που έμενα τα τελευταία 7 χρόνια με ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης μου πρόπερσι τον Αύγουστο ότι έχει σκοπό να πουλήσει το σπίτι μου μισθώναμε και από το Σεπτέμβρη του 2018 ψάχναμε στο χαλαρό για σπίτι. Γενικά καλόπιστοι εμείς, καλόπιστος κι αυτός, δεν είχαμε διαφορές. Ερχόντουσαν κανονικά ενδιαφερόμενοι με πρότερη ειδοποίηση για να το βλέπουν κλπ, τον Νοέμβριο μας ενημερώνει ότι βρήκε αγοραστή και με τη σειρά μας τον ενημερώσαμε ότι θέλουμε τουλάχιστον ένα τρίμηνο για να βρούμε σπίτι από τότε που θα πέσουν οι υπογραφές με τον νέο ιδιοκτήτη πράγμα στο οποίο συμφώνησε (γιατί προφανώς κανένας ιδιοκτήτης δεν θέλει να φύγει ο μισθωτής πριν πουληθεί στα σίγουρα το ακίνητο και κανένας ενοικιαστής δεν έχει σκοπό να ψάχνει για νέο σπίτι αν πρόκειται να γυρίσει ο ιδιοκτήτης και να του πει «μείνε, στράβωσε η δουλειά», το ίδιο θα ισχύει και στην περίπτωσή σου, πίστεψέ με). Μάλιστα, επειδή ήμουν καλόπιστος υπογράψαμε ένα τριμερές ιδιωτικό συμφωνητικό ότι μέχρι 31/03/2019 θα έχουμε αποχωρήσει χωρίς να έχουμε περαιτέρω αξιώσεις. Μπορείτε να συμφωνήσετε κάτι αντίστοιχο με την κοπέλα που μένει μέσα. Από εκεί και πέρα, αν μπλέξεις με εξώσεις, δικηγόρους, επιμελητές κοκ, δεν πρόκειται να μετακομίσεις ούτε μέχρι τον Δεκέμβριο, αν θέλει κι αυτή να το τραβήξει με ανακοπές, αναστολές κι αναβολές. Το πιο συμφέρον για εσένα είναι με καλό τρόπο να την βοηθήσεις ακόμα και οικονομικώς να σου αδειάσει το σπίτι. Με κάλυψες απόλυτα έτσι σκέφτονται οι λογικοί και πολιτισμένοι άνθρωποι Μπράβο σου και συγχαρητήρια φίλε μου. 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Μετά από πόσο καιρό έγινε το δικαστήριο στους φίλους σου, αρχηγέ; πάρα πολύ γρήγορα έγινε το δικαστήριο , βγήκε η απόφαση κατά τους (ο δικηγόρος τους ήταν από τον Τοπικό Σύλλογο Ενοικιαστών) δεν ξέρω αν ήταν κάποιος άλλος δικηγόρος τι θα γινόταν αλλά δυστυχώς τα οικονομικά τους ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν είχαν ευελιξία κινήσεων (σκέψου ότι ο νέος ιδιοκτήτης δεν μπορεί να πάρει την εγγύηση από τον παλιό , οι φίλοι μου αναγκαστικά χρωστάνε το ενοίκιο καθώς τα χρήματα πήγαν στον δικηγόρο) και γενικά έγινε ένα μπάχαλο γιατί ο παλιός/νέος ιδιοκτήτης δεν κάθισαν όμορφα και ωραία στο τραπέζι να συζητήσουν πολιτισμένα και λογικά (όπως έκανες εσύ) και τώρα πρέπει μέχρι το τέλος αυτού του μήνα να βρουν σπίτι (ψάχνουν στην περιοχή του Πειραιά) δεν ξέρω τι θα γίνει ήταν σαν εσένα φίλε μου έμεναν χρόνια στα συγκεκριμένα ακίνητα (μάλιστα το ένα ήταν σε καλό σημείο στον Πειραιά (Ακτή Μουτσοπούλου))
conkal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μερικά δικά μου σχόλια... Η Δαφνη ΔΕΝ ειναι στο κέντρο, απεχει αρκετα χλμ απο εκεί. Επισης δεν ειναι καμια περιοχη περιωπής χωρίς να ειναι και φτωχογειτονια βέβαια. Εκει πανω-κατω μεγαλωσα. (Υμηττος και Ηλιουπολη) Η αγοραπωλησία ακινήτου θέλει μινιμουμ 1.5-2 μήνες. Προσφάτως αγόρασα μία παλιά αποθήκη σε κοντινή με την δάφνη περιοχή. Περα δώθε απο τον μάιο μεχρι τελη ιουνίου. Μετα θα πρεπει να φας 5-10 μερες για μερεμέτια-βαψιματα κτλ. αν ο χωρος ειναι σχετικά καλός . Βιαστηκες πολύ να το δώσεις ή αν έπρεπε να έχεις τα χρήματα του ενός για να πάρεις το άλλο θα έπρεπε να έχεις εναλλάκτική. πχ. αποθήκη για τα πράγματα του και εναλλάκτικο σπίτι για φιλοξενία. Η κοπέλα δικαιούται απο την λογική και τον νόμο κάποιο χρόνο για να φύγει. Δεν μπορεί επειδη κάποιου του ήρθε να πουλήσει το σπιτι να πρεπει να βρεις λεφτα για ενοικια και σπιτι αμεσα .
ManFromEarth Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, 3DJIN είπε φιλοξενισε τον στο σπιτι σου οσο καιρο θα ειναι αυτος αστεγος μεχρι να φυγει η κοπελα Σιγα μην βαλω στο σπιτι μου εναν τετοιο ανθρωπο. Μόλις τώρα, bluesattack είπε Επεσε σε απεργια συμβολαιογραφων.Λες να πεσει και απεργια δικηγορων ? 😂 Ο τυπος νομιζει οτι θα την βγαλει μεχρι μεσα Φλεβαρη. 29 λεπτά πριν, ikorolis είπε αμέσως να κολλήσετε ταμπέλες στους άλλους αμέσως να τους πείτε κακούς και μικρόψυχους τι εννοεις αμεσως; 2 ημερες του εδωσα για να το ξανασκεφτει και επανηλθε λεγοντας οτι θα την πεταξει εξω.
bluesattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Παντως τους εχετε αφησει λασκα τους ιδιοκτητες .Εγω αν ειμουν ενοικιαστης θα τον εβαζα να υπογραψει συμφωνητικο οτι θελω χρονικο περιθωριο τουλαχιστον 3 μηνες σε περιπτωση πωλησης του σπιτιου Δηλαδη αν εχεις σπασει το ποδι θα τρεχεις με τις πατεριτσες να βρεις σπιτι ? Καλα δεν λεω να εχεις οικογενεια, παιδια σχολεια, ηλικιωμενους, αρρωστους , ατομα με ειδικες αναγκες στο σπιτι 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 22 minutes ago, ikorolis said: πάρα πολύ γρήγορα έγινε το δικαστήριο , βγήκε η απόφαση κατά τους (ο δικηγόρος τους ήταν από τον Τοπικό Σύλλογο Ενοικιαστών) δεν ξέρω αν ήταν κάποιος άλλος δικηγόρος τι θα γινόταν αλλά δυστυχώς τα οικονομικά τους ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν είχαν ευελιξία κινήσεων (σκέψου ότι ο νέος ιδιοκτήτης δεν μπορεί να πάρει την εγγύηση από τον παλιό , οι φίλοι μου αναγκαστικά χρωστάνε το ενοίκιο καθώς τα χρήματα πήγαν στον δικηγόρο) και γενικά έγινε ένα μπάχαλο γιατί ο παλιός/νέος ιδιοκτήτης δεν κάθισαν όμορφα και ωραία στο τραπέζι να συζητήσουν πολιτισμένα και λογικά (όπως έκανες εσύ) και τώρα πρέπει μέχρι το τέλος αυτού του μήνα να βρουν σπίτι (ψάχνουν στην περιοχή του Πειραιά) δεν ξέρω τι θα γίνει ήταν σαν εσένα φίλε μου έμεναν χρόνια στα συγκεκριμένα ακίνητα (μάλιστα το ένα ήταν σε καλό σημείο στον Πειραιά (Ακτή Μουτσοπούλου)) Μπορούν να αντιδράσουν οι φίλοι σου στην έξωση, κάνοντας ανακοπή και βγάζοντας προσωρινή και ασφαλιστικά μέτρα, αν θέλουν να κερδίσουν χρόνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Malthador είπε Μπορούν να αντιδράσουν οι φίλοι σου στην έξωση, κάνοντας ανακοπή και βγάζοντας προσωρινή και ασφαλιστικά μέτρα, αν θέλουν να κερδίσουν χρόνο. δεν μπορούν έχει βγει τελική δικαστική απόφαση κατά τους έχουν περιθώριο (30) τριάντα ημέρες δηλαδή μέχρι το τέλος αυτού του μήνα να αδειάσουν το ακίνητο. θα μπορούσαν αν είχαν λογικό άνθρωπο απέναντι τους (παλιό/νέο ιδιοκτήτη) αλλά αυτοί είναι πολύ χειρότεροι ακόμα και από κάποιους συνομιλητές μας στην συμπεριφορά τους Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από ikorolis
Προτεινόμενες αναρτήσεις