Tenshi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 5/1/2020 στις 4:51 ΠΜ, papajohnnnn είπε Καλησπέρα. Είμαι στα συμβόλαια για αγορά ενός διαμερισματος στην Αθήνα. Μέσα στο διαμέρισμα μένει μια κοπέλα μόνη της τα τελευταία 13 χρόνια. ΥΓ: το διαμέρισμα ήτανε ευκαιριαρα γι αυτό το έκλεισα. 5 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε Νεόδμητο διαμέρισμα του 2011 2011+13? 2 1
papajohnnnn Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Tenshi είπε 2011+13? Λάθος, του 2007.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Νεόδμητο 13 ετών. λολ 7 1
kourtembeu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Βασικά δεν έχουν σημασία τα side του στυλ νεόδμητο ξενεοδμητο κτλ. Ανάλογα την περιοχή το σπίτι μπορεί να είναι ευκαιρία μπορεί και όχι. Μιλάμε για μια κοπέλα που μένει 13 χρόνια εκεί μέσα και θεωρητικά και μόνο είναι περισσότερο σπίτι της από ότι σου. Βέβαια επειδή θα προστρέξουν εδώ οι ειδήμονες προφανώς αγοράζοντας το είσαι ο νόμιμος και μόνος ιδιοκτήτης και ότι θέλεις κάνεις στα πλαίσια της νομιμότητας, αλλά αφού το γνώριζες από πριν δεν σκέφτηκες έστω και στο ελάχιστο τι θα γίνει με την κοπέλα; Όταν είδες το διαμέρισμα δεν άνοιξες μια συζήτηση για το πότε θα φύγει γιατί εσύ έχεις deadline κτλ; Η απλά σκέφτηκες ιδιοκτήτης είμαι θα την πετάξω και τώρα που είδες τα σκούρα ποστάρεις ινσόμνια; Από το να μπλέξεις με εξώδικα και βλακείες που σου προτείνουν οι wannabe δικηγόροι του ινσόμνια και χάσεις χρόνο και χρήμα πάνω από όλα, βοήθησε (οχι εσύ οι γονείς σου γιατί απο ότι καταλαβαίνω αυτοί έχουν τον παρά) την κοπέλα να αναχωρήσει νωρίτερα προσφέροντας της ένα μικρό χρηματικό ποσό να την βοηθήσεις με την μετακόμιση της για να πετύχεις το σκοπό σου. Με το να την πας δικαστικά ή οτιδήποτε παρόμοιο θα χάσεις σε χρήμα και χρόνο που για εσένα είναι πολύτιμος και ουσιαστικά μεταφράζεται πάλι σε χρήμα. Δώσε λοιπόν ένα μέρος αυτού του στην κοπέλα εκ των προτέρων και θα κερδίσεις πολύ περισσότερα από ότι θα χάσεις εν τέλη. 5
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μείνε μαζί με την κοπέλα ρε έτοιμη νοικοκυρά 13 χρόνια κιόλας θα έχει μάθει και την γειτονιά μπόμπα θα είσαι 😂😂😂 Ήταν προξενιό μαζί με το σπίτι απλά δεν τολμούσαν να στο πούνε. 1 ώρα πριν, Malthador είπε Νεόδμητο 13 ετών. λολ 13 ετών μια χαρά είναι και 20 χρόνια, σε μεγάλες πόλεις που σε κεντρικά σπίτια πουλάνε-νοικιάζουν 50 και 60 χρόνων για 400-500 τον μήνα τι να πούμε δηλαδή 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Aπο την άλλη πρέπει και εσύ να φύγεις απο το σπίτι που μένεις τωρα γιατί το πούλησες και το θέλει ο νέος ιδιοκτητης.,δεν μπορεί να σου δώσει μια παραταση;
Dinos1973 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, papajohnnnn είπε Νεόδμητο διαμέρισμα του 2007 78τμ με 2 υπνοδωμάτια, στον 5ο οροφο, σαλονοκουζινα με πάρκιν κλειστό και αποθήκη ,ηλιακό θερμ, φυσικό αέριο .στο κέντρο ,Δίπλα στο μετρό. Στα 110.000 με τα τωρινά δεδομένα δηλαδή δεν είναι ευκαιρία;;; Δεν υπάρχει αυτό ούτε σε υποβάθμισμενες περιοχές τις Αττικής.....όταν ο δικηγόρος αρχίσει να τα ψάχνει (κάτι που λογικά θα πρέπει να το έχεις κάνει από την αρχή ) θα βρει δράκους !!!!!! 3
Doubt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 5/1/2020 στις 4:51 ΠΜ, papajohnnnn είπε Καλησπέρα. Είμαι στα συμβόλαια για αγορά ενός διαμερισματος στην Αθήνα. Μέσα στο διαμέρισμα μένει μια κοπέλα μόνη της τα τελευταία 13 χρόνια. Το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβρη και ο ιδιοκτήτης της είχε πει να φύγει εντός τριμήνου. Την Πέμπτη που πήγα για να δω το διαμέρισμα ξανά και να το κλείσω, η νοικαρισα είπε στο Μεσίτη ότι θέλει 2 μήνες το ελάχιστο για να βρει σπίτι. Ο πωλητής μου λέει να μην ανησυχώ και ότι θα φυγει. Ποιο είναι το πρόβλημα, κάνω το μεταπτυχιακο μου και θα πρέπει εγώ max μέχρι 16 Φλεβάρη να έχω μπει στο καινούργιο διαμέρισμα διότι πουλήσαμε το πατρικό μου και στις 15 Φλεβάρη φεύγουμε. Οι γονείς μου πάνε στο χωριό στα Γιαννενα. Άρα θα μείνω στο δρόμο, ακίνητο δεν υπάρχει άλλου να μείνω. Τι να κάνω; Να τρέχω στα δικαστήρια δεν το κάνω διότι αποφάσεις θα βγουν μετά από 6 μήνες και θα ταλαιπωρηθω χωρίς λόγο. Είμαι σε απόγνωση, τι να κάνω!!! ΥΓ: το διαμέρισμα ήτανε ευκαιριαρα γι αυτό το έκλεισα. Πριν ανοίξεις θέμα έψαξες καθόλου μόνος σου; Από περιέργεια, μέσω google σε 5 λεπτά Αναφορά σε κείμενο Ο νόμος 2235/94 προβλέπει και μια άλλη διαδικασία εξώδικης επίλυσης του προβλήματος, μεταξύ του παλαιού ή του νέου ιδιοκτήτη και του ενοικιαστή. Συγκεκριμένα επιτρέπει να συμφωνηθεί μεταξύ τους οποιαδήποτε μελλοντική και δεσμευτική ημερομηνία απόδοσης του ακινήτου, με την προυπόθεση ότι η συμφωνία θα καταρτιστεί συμβολαιογραφικά και τουλάχιστον έξι (6) μήνες μετά από την έναρξη της μίσθωσης. Στην περίπτωση αυτή το συμβολαιογραφικό έγγραφο έχει την ισχύ δικαστικής απόφασης, χωρίς οι ενδιαφερόμενοι να εμπλακούν σε δικαστική αντιδικία. https://bnbnews.gr/nomothesia/3749/ti-ginetai-me-tin-agorapolisia-misthomenon-akiniton/
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Αυτή η κοπέλα λογικά θα δίνει πάνω από 500+( μήπως λέω λίγα?) για τέτοιο σπίτι οπότε μάλλον δεν είναι καμιά "κακομοίρα" ατυχήσασα από τη ζωή.
tounion Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Xacti είπε Αυτή η κοπέλα λογικά θα δίνει πάνω από 500+( μήπως λέω λίγα?) για τέτοιο σπίτι οπότε μάλλον δεν είναι καμιά "κακομοίρα" ατυχήσασα από τη ζωή. Πόσα ξέρεις εσύ... Δεν μας λες και τίποτα νούμερα εσύ που βλέπεις πίσω από κλειστούς τοίχους
Dinos1973 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Xacti είπε Αυτή η κοπέλα λογικά θα δίνει πάνω από 500+( μήπως λέω λίγα?) για τέτοιο σπίτι οπότε μάλλον δεν είναι καμιά "κακομοίρα" ατυχήσασα από τη ζωή. €500 το μήνα και ο ιδιοκτήτης το πούλησε για €110,000 🤣🤣🤣🤣🤣
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, tounion είπε Πόσα ξέρεις εσύ... Δεν μας λες και τίποτα νούμερα εσύ που βλέπεις πίσω από κλειστούς τοίχους Να σου πω. Ξεκίνα να γράφεις. tounion για αρχή. Τα υπόλοιπα νούμερα άλλη φορά
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Ποσο χρονικο περιθωριο εχει καποιος μετα την ληξη του συμβολαιου για να βρει νεο σπιτι ? Υπαρχει καποια νομοθεσια ? Ειναι καποιος ορος ψιλοσυνηθης σε συμβολαια η ..χυμα στο κυμα και βλεπουμε ? Ρωταω τους ενοικιαστες που λογικα (πρεπει να ) ξερουν απο αυτα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, papajohnnnn είπε Νεόδμητο διαμέρισμα του 2007 78τμ με 2 υπνοδωμάτια, στον 5ο οροφο, σαλονοκουζινα με πάρκιν κλειστό και αποθήκη ,ηλιακό θερμ, φυσικό αέριο .στο κέντρο ,Δίπλα στο μετρό. Βρείτε μου ένα τέτοιο με κάτω από 500.
Dinos1973 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, Xacti είπε Βρείτε μου ένα τέτοιο με κάτω από 500. Στα Πετράλώνα στον ημιόροφο ζητάνε €950🤣🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις