papajohnnnn Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είμαι στα συμβόλαια για αγορά ενός διαμερισματος στην Αθήνα. Μέσα στο διαμέρισμα μένει μια κοπέλα μόνη της τα τελευταία 13 χρόνια. Το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβρη και ο ιδιοκτήτης της είχε πει να φύγει εντός τριμήνου. Την Πέμπτη που πήγα για να δω το διαμέρισμα ξανά και να το κλείσω, η νοικαρισα είπε στο Μεσίτη ότι θέλει 2 μήνες το ελάχιστο για να βρει σπίτι. Ο πωλητής μου λέει να μην ανησυχώ και ότι θα φυγει. Ποιο είναι το πρόβλημα, κάνω το μεταπτυχιακο μου και θα πρέπει εγώ max μέχρι 16 Φλεβάρη να έχω μπει στο καινούργιο διαμέρισμα διότι πουλήσαμε το πατρικό μου και στις 15 Φλεβάρη φεύγουμε. Οι γονείς μου πάνε στο χωριό στα Γιαννενα. Άρα θα μείνω στο δρόμο, ακίνητο δεν υπάρχει άλλου να μείνω. Τι να κάνω; Να τρέχω στα δικαστήρια δεν το κάνω διότι αποφάσεις θα βγουν μετά από 6 μήνες και θα ταλαιπωρηθω χωρίς λόγο. Είμαι σε απόγνωση, τι να κάνω!!! ΥΓ: το διαμέρισμα ήτανε ευκαιριαρα γι αυτό το έκλεισα. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από papajohnnnn 1
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιλησε της Δωστης και ενα 500κοσαρι σαν επιδομα εγκαιρης αποχωρησης.Τι εινα μπροστα στην αγοα ενος σπιτιου 😃 Και να θελει να φυγει αυριο κιολας , να εχει βρει σπιτι κιολας.. .σιγουρα εχει να δωσει δυο νοικια μπροστα για τον επομενο (ειδικα μετα τις xmas γιορτες) ? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από bluesattack 2 1
kogba Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Εδώ μέσα τι να σου πουν δηλαδή; Βάλε δικηγόρο εχθές, ώστε να είσαι προετοιμασμένος για το καλύτερο και το χειρότερο. Επίσης, ενώ γνώριζες την κατάσταση, βασιζοσουν στις υποθέσεις/υποσχέσεις του πρώην ιδιοκτήτη και του μεσίτη;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, papajohnnnn είπε Καλησπέρα. Είμαι στα συμβόλαια για αγορά ενός διαμερισματος στην Αθήνα. Μέσα στο διαμέρισμα μένει μια κοπέλα μόνη της τα τελευταία 13 χρόνια. Το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβρη και ο ιδιοκτήτης της είχε πει να φύγει εντός τριμήνου. Την Πέμπτη που πήγα για να δω το διαμέρισμα ξανά και να το κλείσω, η νοικαρισα είπε στο Μεσίτη ότι θέλει 2 μήνες το ελάχιστο για να βρει σπίτι, εντωμεταξυ από μεσα Νοεμβρη που την είχε ειδοποιήσει ο ιδιοκτήτης, δεν έχει ψάξει τίποτα να βρει. Ο πωλητής μου λέει να μην ανησυχώ και ότι θα φυγει. Ποιο είναι το πρόβλημα, κάνω το μεταπτυχιακο μου και θα πρέπει εγώ max μέχρι 16 Φλεβάρη να έχω μπει στο καινούργιο διαμέρισμα διότι πουλήσαμε το πατρικό μου και στις 15 Φλεβάρη φεύγουμε. Οι γονείς μου πάνε στο χωριό στα Γιαννενα. Άρα θα μείνω στο δρόμο, ακίνητο δεν υπάρχει άλλου να μείνω. Τι να κάνω; Να τρέχω στα δικαστήρια δεν το κάνω διότι αποφάσεις θα βγουν μετά από 6 μήνες και θα ταλαιπωρηθω χωρίς λόγο. Είμαι σε απόγνωση, τι να κάνω!!! ΥΓ: το διαμέρισμα ήτανε ευκαιριαρα γι αυτό το έκλεισα. Αφού την είπε εντός τριμήνου μπορεί να φύγει μέχρι τέλος Μάρτη,αφού το συμβόλαιο τελείωσε 31-12.Δώσε της κανα 2 ενοίκια να φύγει πιο γρήγορα.
Dinos1973 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, papajohnnnn είπε Καλησπέρα. Είμαι στα συμβόλαια για αγορά ενός διαμερισματος στην Αθήνα. Μέσα στο διαμέρισμα μένει μια κοπέλα μόνη της τα τελευταία 13 χρόνια. Το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβρη και ο ιδιοκτήτης της είχε πει να φύγει εντός τριμήνου. Την Πέμπτη που πήγα για να δω το διαμέρισμα ξανά και να το κλείσω, η νοικαρισα είπε στο Μεσίτη ότι θέλει 2 μήνες το ελάχιστο για να βρει σπίτι, εντωμεταξυ από μεσα Νοεμβρη που την είχε ειδοποιήσει ο ιδιοκτήτης, δεν έχει ψάξει τίποτα να βρει. Ο πωλητής μου λέει να μην ανησυχώ και ότι θα φυγει. Ποιο είναι το πρόβλημα, κάνω το μεταπτυχιακο μου και θα πρέπει εγώ max μέχρι 16 Φλεβάρη να έχω μπει στο καινούργιο διαμέρισμα διότι πουλήσαμε το πατρικό μου και στις 15 Φλεβάρη φεύγουμε. Οι γονείς μου πάνε στο χωριό στα Γιαννενα. Άρα θα μείνω στο δρόμο, ακίνητο δεν υπάρχει άλλου να μείνω. Τι να κάνω; Να τρέχω στα δικαστήρια δεν το κάνω διότι αποφάσεις θα βγουν μετά από 6 μήνες και θα ταλαιπωρηθω χωρίς λόγο. Είμαι σε απόγνωση, τι να κάνω!!! ΥΓ: το διαμέρισμα ήτανε ευκαιριαρα γι αυτό το έκλεισα. Εάν δεν έχεις κάνει συμβόλαιο ακόμα, να βάλεις όρους ότι το διαμέρισμα είναι ελεύθερο από κάθε είδος εκκρεμότητες συμπεριλαμβανομένου και ενοικιαστήριου. Εαν όχι έξωση με δικηγόρο άμεσα, μην παραμυθιάζετε ότι θα δώσετε €500 για να φύγει, στο τέλος θα πληρώσεις και τον δικηγόρο !!!! 3
papajohnnnn Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Εάν δεν έχεις κάνει συμβόλαιο ακόμα, να βάλεις όρους ότι το διαμέρισμα είναι ελεύθερο από κάθε είδος εκκρεμότητες συμπεριλαμβανομένου και ενοικιαστήριου. Εαν όχι έξωση με δικηγόρο άμεσα, μην παραμυθιάζετε ότι θα δώσετε €500 για να φύγει, στο τέλος θα πληρώσεις και τον δικηγόρο !!!! Σωστός!!! Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι συμβολαιογράφοι θα κάνουν απεργία επ αόριστον οπότε καθυστερεί και το συμβόλαιο της πώλησης του πατρικού μου αλλά και του νέου διαμερίσματος, οπότε μπορεί να έχει φύγει μέχρι τοτε. Βέβαια ικασίες ειναι αυτά, μπορεί να κάνουν και 2-3 βδομάδες. 15 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Εάν δεν έχεις κάνει συμβόλαιο ακόμα, να βάλεις όρους ότι το διαμέρισμα είναι ελεύθερο από κάθε είδος εκκρεμότητες συμπεριλαμβανομένου και ενοικιαστήριου. Εαν όχι έξωση με δικηγόρο άμεσα, μην παραμυθιάζετε ότι θα δώσετε €500 για να φύγει, στο τέλος θα πληρώσεις και τον δικηγόρο !!!! Με δικηγόρο θα πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή το δικαστηριο και θα φύγει σε κάνα χρόνο. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από papajohnnnn
Dinos1973 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε Σωστός!!! Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι συμβολαιογράφοι θα κάνουν απεργία επ αόριστον οπότε καθυστερεί και το συμβόλαιο της πώλησης του πατρικού μου αλλά και του νέου διαμερίσματος, οπότε μπορεί να έχει φύγει μέχρι τοτε. Βέβαια ικασίες ειναι αυτά, μπορεί να κάνουν και 2-3 βδομάδες. Με δικηγόρο θα πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή το δικαστηριο και θα φύγει σε κάνα χρόνο. Εφόσον το ακίνητο δεν έχει περάσει στα χέρια σου, δεν μπορείς να κανείς τίποτα, ακαδημαϊκή συζήτηση μπορούμε να έχουμε μόνο.......την μόνη πίεση που μπορείς να κανείς είναι στον ιδιοκτήτη ότι εάν το διαμέρισμα δεν είναι ελεύθερο δεν θα προχωρήσει η αγορά......τώρα σχετικά με τιμή ευκαιρίας.......κάτι μου βρωμάει !!!!!
cger Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα, papajohnnnn έχεις βάλει δικηγόρο για το διαμέρισμα που θέλεις να πάρεις; Αν ναι, τι σου έχει πει; Από ότι καταλαβαίνω δεν γνωρίζεις την ακριβή ημερομηνία που θα γίνουν τα συμβόλαια και θα περάσει το διαμέρισμα στην ιδιοκτησία σου.
ManFromEarth Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόνο εγώ λυπάμαι την κοπέλα που μετα από 13 χρόνια της έδωσαν 3 μήνες διορία να φύγει και τώρα ο αγοραστής πιεζει για να το μειώσει στο μισό και να μπει ο ίδιος μέσα Φλεβάρη; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από ManFromEarth 19 6
newnick Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Satanic είπε Αν είναι καλό κομμάτι η κοπέλα στο φινάλε μπορείτε να συγκατοικήσετε. Όνομα (satanic) και πράμα! 😀
Γιαούρτι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Μόνο εγώ λυπάμαι την κοπέλα που μετα από 13 χρόνια της έδωσαν 3 μήνες διορία να φύγει και τώρα ο αγοραστής πιεζει για να το μειώσει στο μισό και να μπει ο ίδιος μέσα Φλεβάρη; Το αστείο είναι ότι τώρα που άνοιξε το θέμα ο "ιδιοκτήτης" του προτείνουν λύσεις πως θα την ξεφορτωθεί. Αν άνοιγε το θέμα η κοπέλα θα της πρότειναν λύσεις για το πώς θα το καθυστερήσει 10 4
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Πες στους τωρινούς ιδιοκτήτες οτι αν δεν φυγει δεν υπογράφεις
dkstopo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, papajohnnnn είπε ΥΓ: το διαμέρισμα ήτανε ευκαιριαρα γι αυτό το έκλεισα. δύσκολο έως αδύνατο αυτό
santac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, papajohnnnn είπε ΥΓ: το διαμέρισμα ήτανε ευκαιριαρα γι αυτό το έκλεισα. τι ευκαιριάρα ρε φίλε; Εδώ ακόμα δε το απέκτησες και αρχίσανε τα προβλήματα. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται 1
papajohnnnn Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, santac είπε τι ευκαιριάρα ρε φίλε; Εδώ ακόμα δε το απέκτησες και αρχίσανε τα προβλήματα. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται Νεόδμητο διαμέρισμα του 2007 78τμ με 2 υπνοδωμάτια, στον 5ο οροφο, σαλονοκουζινα με πάρκιν κλειστό και αποθήκη ,ηλιακό θερμ, φυσικό αέριο .στο κέντρο ,Δίπλα στο μετρό. Στα 110.000 με τα τωρινά δεδομένα δηλαδή δεν είναι ευκαιρία;;; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από papajohnnnn 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις