Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ IPHONE 11 (NETMOBILE.GR)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Κάβουρας είπε

Από εγγύηση παιδιά από το κατάστημα τι γίνεται; θέλω και εγώ να αγοράσω ένα apple προϊόν.

Έχεις κανονικά ένα χρόνο εγγύηση , από ποιο κατάστημα θες να το πάρεις ; 

Δημοσ.

Η εγγύηση το ξαναλέμε είναι 2 χρόνια, μην σας πουλάνε ακόμη την καραμέλα του ενός χρόνου. Ο πρώτος χρόνος είναι της Apple και τον δεύτερο τον αναλαμβάνει ο πωλητής / κατάστημα. Γι'αυτό και καλά είναι να αγοράζουμε από κάποιο γνωστό κατάστημα, ώστε να μην το ψάχνουμε αν υπάρχει ακόμη, όταν χρειαστούμε κάτι...

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Η εγγύηση το ξαναλέμε είναι 2 χρόνια, μην σας πουλάνε ακόμη την καραμέλα του ενός χρόνου. Ο πρώτος χρόνος είναι της Apple και τον δεύτερο τον αναλαμβάνει ο πωλητής / κατάστημα. Γι'αυτό και καλά είναι να αγοράζουμε από κάποιο γνωστό κατάστημα, ώστε να μην το ψάχνουμε αν υπάρχει ακόμη, όταν χρειαστούμε κάτι...

Ναι ισχύει κάτι είχα ακούσει , αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν ισχύει , πάντως από το κατάστημα που παράγγειλα τώρα ( tokinito.gr) γράφει σκέτο 1 χρόνο από επίσημη αντιπροσωπία της Apple , κανονικά όμως τι, εχω και δεύτερο χρόνο εγγύηση ;;;

Δημοσ.

για εγγύηση απευθύνεσαι στα επίσημα σέρβις, αν είσαι στον 1ο χρόνο με την online εγγύηση της apple αν εισαι στον 2ο θελει την αποδειξη αγορας.  Κανένα κατάστημα  δεν θα ασχοληθεί.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, MASTER9800 είπε

Έχεις κανονικά ένα χρόνο εγγύηση , από ποιο κατάστημα θες να το πάρεις ; 

Από το e karavasilis είναι μέλος του euronics  και ποτέ δεν είχα θέμα με εγγύηση στο παρελθόν σε xiaomi που είχα ακόμα και όταν πέρασε ο πρώτος χρόνος. Σύμφωνα με την infoquest το κινητό που έλαβα τότε ήταν legit. Θα δω και άλλα καταστήματα κοιτάω για το 11 pro.

Δημοσ.

Ειναι δυνατον το 2020 και ακομα ο κοσμος να μην γνωριζει ποσα χρονια εγγυηση εχουν τα Apple προιοντα?

2χρονια εγγυηση εχουν ρε παιδια.Και να μην ξερετε(ακομα και στο internet να το βρειτε),παρτε ενα τηλεφωνο την Infoquest να σας πει,οτι καναμε δηλαδη παλιοτερα που δεν υπηρχε το ιντερνετ οταν θελαμε να ρωτησουμε κατι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Κάβουρας είπε

Από το e karavasilis είναι μέλος του euronics  και ποτέ δεν είχα θέμα με εγγύηση στο παρελθόν σε xiaomi που είχα ακόμα και όταν πέρασε ο πρώτος χρόνος. Σύμφωνα με την infoquest το κινητό που έλαβα τότε ήταν legit. Θα δω και άλλα καταστήματα κοιτάω για το 11 pro.

Μια χαρά , και εγώ εχω ακούσει καλά σχολια από το συγκεκριμένο κατάστημα , εγώ παράγγειλα το 11 από tokinito.gr, επίσης αξιόπιστο , αλλά δεν το λες και πολύ οικονομικό 

Δημοσ.

και εγω θα ηθελα ενα ρε γμτ...

καπου παρακατω,....τωρα εχω εξοδα...

Bildschirmfoto vom 2020-01-09 17-32-59.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...