Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ IPHONE 11 (NETMOBILE.GR)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά , είμαι καινούργιος στο φόρουμ αυτό, όποτε μπερδεύτηκα στο που ακριβώς να κάνω την ερώτηση , ελπίζω να την κάνω σωστά. Η ερώτηση που εχω είναι ότι , πριν 2 μέρες παράγγειλα ένα iPhone 11 από το netmobile.gr, ξέρω ότι θα καθυστερήσει λογικά η παραγγελία , σε αυτό δεν αγχώνομαι και μπορώ να περιμένω ( το παρειγγειλα με αντικαταβολή )  αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι όντως καλό το μαγαζί , έχει παραγγείλει κάποιος από εκεί , διότι τελευταία πολλά ακούγονται γενικά , κινητά χωρίς ζελατίνες , ανοιγμένα κουτιά κλπ κλπ, βλάβες, μη ευρωπαϊκά κινητά, όχι συγκεκριμένα για αυτό το κατάστημα  , αλλά γενικά οποίος έχει αγοράσει από αυτό το μαγαζί κάτι , η έχει κάποια άποψη πάνω σε αυτό το θέμα , ας μου απαντήσει θα με βοηθούσε πολύ, διότι ψηλό αγχώθηκα , εντάξει καλό φενεται το μαγαζί αλλά ποιος ξέρει, ελπίζω να είμαι τυχερός , διότι στο best price έχει πολύ καλές κριτικές , αν και πολλοί λένε ότι αυτό το μαγαζί είναι το ίδιο με το kiniti.net και σε εκείνο το μαγαζί , αρκετά ήταν τα σχόλια που έλεγαν , ότι τους ήρθε το κινητό χωρις ζελατινεσ Και με ανοιγμένο το αυτοκόλλητο της συσκευασίας. Αν το διαβάσατε μέχρι εδώ σας ευχαριστώ , επίσης να πω καλή χρόνια!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, arisopc είπε

Η λύση στον ανχος σου... παράγγειλε το στην άμεσα διαθέσιμη τιμή ..

απο γνωστό κατάστημα 

Χαχα καλή ιδέα είναι και αυτή , αλλά είπα να το πάρω λίγο πιο οικονομικά , εντάξει πριν το πάρω , θα τους πω να το ανοίξω πρώτα , και αν δω ότι η συσκευασία είναι κλειστή και σφραγισμένη τότε το παίρνω , αλλιώς το στέλνω πίσω , θα το ανοίξω να το δω εννοώ όταν θα πάω να το παραλάβω από acs courier 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω αγοράσει 4 συσκευές apple από το netmobile και τις 2 σε τιμή αρκετά μικρότερη απο του επομενου μαγαζιού. Εμεινα απολυτα ικανοποιημενος, όποτε επαιρνα τηλεφωνο αμεσως το σηκωνε μια κοπελα κι ευγενικά με εξυπηρετουσε. Ολες οι παραγγελίες φτασαν μεσα στο διαστημα των 7 εργασιμων ημερων. 

Επεξ/σία από ksessalonikios
  • Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, paolo.catti είπε

Και εγώ έχω αγοράσει ένα iPad με αντικαταβολή από Netmobile και ένα IPhone και στις δυο περιπτώσεις ήμουν πολύ ευχαριστημένος 

Να σε καλά , αν είναι έτσι μια χαρά, όταν αγόρασες την συσκευή , πως είχε έρθει , ήταν κλειστή σφραγισμένη με ζελατίνες κλπ , η όχι ; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MASTER9800 είπε

Να σε καλά , αν είναι έτσι μια χαρά, όταν αγόρασες την συσκευή , πως είχε έρθει , ήταν κλειστή σφραγισμένη με ζελατίνες κλπ , η όχι ; 

Ναι ηταν εντελως κλειστες και οι δυο κανονικες συσκευασιες με ζελατινες σαν αν αγοραζες απο public για παραδειγμα και ερχοταν μεσα σε μεγαλυτερο κουτι με package peanuts. Ουσιαστικα ειναι απο τις καλυτερες εταιρειες που εχω αγορασει απο skroutz

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paolo.catti είπε

Ναι ηταν εντελως κλειστες και οι δυο κανονικες συσκευασιες με ζελατινες σαν αν αγοραζες απο public για παραδειγμα και ερχοταν μεσα σε μεγαλυτερο κουτι με package peanuts. Ουσιαστικα ειναι απο τις καλυτερες εταιρειες που εχω αγορασει απο skroutz

Το NETMOBILE.GR από το best price δεν είναι , η υπήρχε και παλιά στο skroutz? 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, MASTER9800 είπε

Το NETMOBILE.GR από το best price δεν είναι , η υπήρχε και παλιά στο skroutz? 

Ναι αυτο εννοουσα οταν λεω Skroutz συμπεριλαμβανω μαζι και το Best Price απο δυναμη συνηθειας συγγνωμη 😂 Σε αυτο το μαγαζι αναφερομαι για να ειμαι εντελως ακριβης:

https://www.netmobile.gr

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, paolo.catti είπε

Ναι αυτο εννοουσα οταν λεω Skroutz συμπεριλαμβανω μαζι και το Best Price απο δυναμη συνηθειας συγγνωμη 😂 Σε αυτο το μαγαζι αναφερομαι για να ειμαι εντελως ακριβης:

https://www.netmobile.gr

Έγινε φίλε ευχαριστώ για την ενημέρωση , ναι και εγώ από εκεί το παράγγειλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

έχω αγοράσει 4 συσκευές apple από το netmobile και τις 2 σε τιμή αρκετά μικρότερη απο του επομενου μαγαζιού. Εμεινα απολυτα ικανοποιημενος, όποτε επαιρνα τηλεφωνο αμεσως το σηκωνε μια κοπελα κι ευγενικά με εξυπηρετουσε. Ολες οι παραγγελίες φτασαν μεσα στο διαστημα των 7 εργασιμων ημερων. 

Φίλε , και εσένα ήρθαν οι συσκευές σφραγισμένες κλειστές με ζελατινεσ κλπ ;; Η όχι ; 

Επεξ/σία από MASTER9800
Δημοσ.

Παιδιά , οποίος επίσης αγόρασε κάτι από το κατάστημα αυτό  , ας το πει εδώ , πως του φάνηκε , αν όλα πήγαν καλά κλπ , έτσι θα βοηθήσετε και άλλους που ίσως θέλουν να αγοράσουν από το συγκεκριμένο κατάστημα , διότι πράγματι έχει πολύ καλές τιμές, τιμές αρκετά μικρότερες σε σύγκριση με αλλά μαγαζιά. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , τελικά ακύρωσα την παραγγελία για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο , θα το παραγγείλω από το tokinito.gr , θα περιμένω βέβαια μέχρι να έρθει επειδή είναι κατόπιν παραγγελίας αλλά εντάξει. Διότι τις τελευταίες μέρες και τι δεν γράφτηκαν για κάποια συγκεκριμένα καταστήματα , όποτε καλύτερα να πληρώσω λίγα λεφτά παραπάνω αλλά να είμαι ήσυχος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...