Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr XIAOMI MI NINEBOT S SELF BALANCING SCOOTER 239€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
11 ώρες πριν, shamrock1404 είπε

Στον τσιγκούνη ξεκινάει από 330€  σημερα

Fixed. Βλεπουμε εδω και 2 μηνες να ξεκινα τις περισσοτερες φορες απο τα 250 περιπου. Κοντα στα 240 νομιζω οτι το ειδα προσφατα σε φυλαδιο αλυσιδας μεγαλης. Δεν θυμαμαι αν ηταν σε καποιον που ειχε και επιστροφη απο καρτες αρα αν πηγαινε ακομα πιο κατω.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Konstantin77 είπε

Νομ'ιζω έχουν βγάλει καινούρια μοντέλα, αν το παρακολουθεί κάποιος ας μας διαφωτίσει.

Στο επίσημο site της segway το έχει πάντως. Στο αμερικάνικο αμαζον το εχουν από δεκ2018. Είδα ότι υπάρχει και αξεσουάρ που το μετατρέπει σε κάρτ. 
από 2-3 reviews που είδα είναι ασφαλέστερο απο τα κλασσικα hoverboards, για παιδια εννοώ.. σκέφτομαι να το πάρω (για τα παιδιά και καλά, αλλά στην πραγματικότητα για να μου φύγει το αχτι του segway που το θελα απ την πρώτη στιγμη που το καβάλησα)

Επεξ/σία από downhill
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, downhill είπε

Στο επίσημο site της segway το έχει πάντως. Στο αμερικάνικο αμαζον το εχουν από δεκ2018. Είδα ότι υπάρχει και αξεσουάρ που το μετατρέπει σε κάρτ. 
από 2-3 reviews που είδα είναι ασφαλέστερο απο τα κλασσικα hoverboards, για παιδια εννοώ.. σκέφτομαι να το πάρω (για τα παιδιά και καλά, αλλά στην πραγματικότητα για να μου φύγει το αχτι του segway που το θελα απ την πρώτη στιγμη που το καβάλησα)

Kαμια σχεση με το απλο χοβερ. Αυτο εχει δικη του ισοροπια , το μαθαινεις σε 5 λεπτα.. Το αλλο θελει να το εχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με την ισοροπια!

Δημοσ.

Τελικά είναι όντως καινούριο μοντέλο.

ένα review εδώ

φαίνεται πολύ τίμιο. Είδα και κάτι χακς που το ξεκλειδώνουν μέχρι 25km/h και δυνατότητα offroad ελαστικών και μου άνοιξε η όρεξη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή Είστε Όλοι Κάτω Από 85 κιλά; και μετά τις γιορτές μάλιστα; σας αξιζει τότε 😋

Επεξ/σία από smerliao
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 10 κιλα παραπανω δε παει ; Που να παει δηλαδη εδω μεσα στις λακουβες με νερα και λασπες δε το βλεπω καλα . Παντως πολλα προιοντα xiaomi βλεπω φερνει το eshop και αυτη  την Εγγύηση: 1 χρόνος αναρωτιέμαι ποιος τη καλύπτει .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, shamrock1404 είπε

Το ακύρωσα γι'αυτο το λόγο.. 🤣 🤣 🤣 

Για τα κιλά ή για την εγγύηση;

πάντως με ενα κατοστάρικο περίπου ξεκλειδώνει (αλλά χανεις εγγυηση)

https://more4motion.eu/products/swallowbot-control-board-for-segway-minipro-minilite-miniplus-and-ninebot-s

πιστεύω ότι πρέπει να σηκώνει μέχρι 100 κιλά όπως το ninebot S plus, ακόμα κι αν λέει 85

Επεξ/σία από downhill
Δημοσ.

Τι λετε ρε παλικαρια , ειμαι 100 κιλα και το χρησιμοποιω καθε μερα. Με τετοια διαμετρο , περναει τις λακουβες σαν τανκ σε σχεση με τα 8αρια λαστιχα του m365... Kαι σε βροχη βγαινω και σε νερα, αλλα σιγουρα δεν το προτινει ο κατασκευαστης..

Το xiaomi m365 , το εχει ενας στην θεσσαλονικη που ειναι 190 κιλα και 1.5 χρονο δεν εχει παθει τπτ.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, smerliao είπε

Δηλαδή Είστε Όλοι Κάτω Από 85 κιλά; και μετά τις γιορτές μάλιστα; σας αξιζει τότε 😋

Στο review που έδωσε ο downhill λέει 220lbs το οποίο είναι περίπου 100kg. Εγώ και από αυτά είμαι πάνω (οριακά) οπότε μου φεύγει και ο προβληματισμός αν θέλω να το πάρω. LOL

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...