kagkouras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Είμαι σε αναζήτηση καινούργιου smartphone και θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με αυτά τα 2. Με ενδιαφέρει πιο πολύ το κομμάτι της φωτογραφίας το gaming και η αυτονομία.
Payne83 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δες μια σύγκριση εδώ. Μάλλον θα επέλεγα προσωπικά το oneplus 7 pro λόγο πολύ καλής ποιότητας υποστήριξης https://www.kimovil.com/en/compare/huawei-p30-pro,oneplus-7-pro
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Εφόσον σε ενδιαφέρει η φωτογραφία αξίζει να πας σε P30 pro Απίστευτο. Η κάμερα του είναι απο τις καλύτερες στον κόσμο. + βέβαια όλα τα άλλα που έχει. Είναι ολοκληρωμένο σύνολο.
kagkouras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Εντάξει με έπεισες 😂 ήμουνα σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσω. Από μπαταρία γενικά πως τα πάει κρατάει;
DJ Gx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Εγω με OnePlus 7 Pro χωρίς να κάνω βαριά χρήση η μπαραρία δεν κρατάει μέχρι το τελος της ημέρας (4h screen on time). Απο φωτογραφία δεν με τρελαίνει επίσης, ουτε gcam ουτε stock.
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, kagkouras είπε Εντάξει με έπεισες 😂 ήμουνα σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσω. Από μπαταρία γενικά πως τα πάει κρατάει; Αυτό είναι αναλογως την χρήση που κάνεις. Αν δεν παίζεις όλη μέρα παιχνίδια πως κάνουν μερικοί τραγικοί, κρατάει και βγάζει άνετα την μέρα.
kagkouras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Αυτό είναι αναλογως την χρήση που κάνεις. Αν δεν παίζεις όλη μέρα παιχνίδια πως κάνουν μερικοί τραγικοί, κρατάει και βγάζει άνετα την μέρα. Ε κάτσε ρε αδερφέ να μην παίξουμε και λίγο call of duty mobile? 😂 Κλείνω προς το Huawei μέχρι τώρα απλά μια λεπτομέρεια λόγο του Ban γνωρίζω ότι ας πούμε το P30pro δεν έχει θέμα με τα updates απλά για πιο μελλοντικά ας πούμε αν βγει Android 11 θα μπορέσει να το πάρει η ότι πήρε πήρε μέχρι τώρα;
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, kagkouras είπε Ε κάτσε ρε αδερφέ να μην παίξουμε και λίγο call of duty mobile? 😂 Κλείνω προς το Huawei μέχρι τώρα απλά μια λεπτομέρεια λόγο του Ban γνωρίζω ότι ας πούμε το P30pro δεν έχει θέμα με τα updates απλά για πιο μελλοντικά ας πούμε αν βγει Android 11 θα μπορέσει να το πάρει η ότι πήρε πήρε μέχρι τώρα; Δεν ξερω για Android 11 αλλά ξέρω ότι μέχρι το p30 pro τα πάντα είναι κανονικά.
κουξκουκ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Ας κάνω και εγώ σχόλιο αν και θα με φάνε αν θες να παίζεις καλύτερα να πάρεις το iPhone 11 δεν έχω την συσκευή μην παρεξηγηθώ αλλά τα FPS τουλάχιστον στο pubg είναι καλύτερα εγώ παίζω με το mi8 snapdragon 845 αλλά στο iOS πρέπει να είναι πιο γρήγορα τα πράγματα αν πας για ξεκάθαρα από αυτές της επιλογές καλύτερα το one plus λόγο fast charge υπάρχει στο κοντινό περιβάλλον p30 pro κινητήρα αλλά μέχρι εκεί ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα