greekfragma Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δε μιλάμε για αναληθή στοιχεία και συνεχίζετε να επιμένετε. Αν η ΔΟΥ σου είναι επαρχίας και διαμένεις ένα σοβαρό διάστημα εκεί ΜΠΟΡΕΙΣ να το εκμεταλλευθείς. Τα υπόλοιπα είναι η ευθυνοφοβία και άγνοια που σας έχει κυριεύσει και που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το γιατί τρώμε μνημόνια τόσα χρόνια και δεν έχει καεί όλη η Ελλάδα με τόση σαπίλα και αδικία που φορτώνουν στις πλάτες μας για να πλουτίζουν τα lobby των ασφαλιστικών των τραπεζών των ΔΕΚΟ και γενικά όσων μας εκμεταλλεύονται καθημερινά. Ξυπνάτε και δείτε τι μπορείτε να διεκδικήσετε με λίγο διάβασμα ενημέρωση. 1
Dantε Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι λανθασμενη δηλωση εφοσον οντως εισαι στη ΔΟΥ που δηλωσες στην επαρχια. Δεν αναφερει κατι συγκεκριμενο για αυτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο άλλος λέει αν η ΔΟΥ σου είναι επαρχίας. Για πόσο θα είναι? για 1 χρόνο? και εδώ αν μένεις σε ενοίκιο το συμβόλαιο σε ποια εφορία θα πάει? στην επαρχία? και αν θέλεις κανένα χαρτί θα πας στην εφορία της επαρχίας? και αν ξαναχρειαστεί κάτι άλλο θα ξαναπας? θα πληρώνεις βενζίνες και θα τρως τόση ταλαιπωρία για πήγαινέλα στην επαρχία για να γλυτώσεις 30-40 ευρώ το χρόνο? η θα κάθεσαι να αγγαρεύεις άλλους να τρέχουν για σένα στη ΔΟΥ με εξουσιοδοτήσεις επειδή θέλεις εσύ να γλυτώσεις 30 ευρώ? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Dantε Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Το πως και τι αλλο θεμα. Το θεμα ειναι οτι τεχνικα επιτρεπεται.Εγω ανεφερα παραπανω περιπτωση δικια μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Dantε είπε Το πως και τι αλλο θεμα. Το θεμα ειναι οτι τεχνικα επιτρεπεται.Εγω ανεφερα παραπανω περιπτωση δικια μου. έχεις τρακάρει ποτέ και τη χρειάστηκες την ασφάλεια?
Muhammad Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Πόση είναι η διαφορά αν φαίνεται ότι ζεις επαρχία;
Dantε Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Xacti είπε έχεις τρακάρει ποτέ και τη χρειάστηκες την ασφάλεια? Με το χαλαζι προσφατα χρειαστηκε στην αθηνα να γινει επισκευη. Κανενα θεμα απολυτως.1200Ε εδωσαν.
greekfragma Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Muhammad είπε Να ρωτήσω κάτι κι εγώ. Πόση είναι η διαφορά αν φαίνεται ότι ζεις επαρχία; Δεν υπάρχει σαφής απάντηση. Πάει ανάλογα το όχημα, αξία, κυβικα, παλαιότητα. Την ηλικία του οδηγού και το ιστορικό και πληθώρα δηλωμένων ατυχημάτων. Το οικονομικότερο το πετυχαίνεις αν είσαι με νέο όχημα (ως πιο ασφαλές και καλοσυντηρημένο), αν έχεις χρόνια δίπλωμα (όχι επασφάλιστρο) και αν είσαι σε ηλικία που μπορείς να έχεις υψηλές οδηγικές ικανότητες π.χ. 25-45ετών. Τους νέους οδηγούς και τα παππούδια με αμάξια σακαράκες τα χρεώνουν περισσότερο βάση πιθανοτήτων να εμπλακούν σε τροχαίο συχνότερα. η τιμή μιας ασφάλειας στην Αττική μπορεί να είναι 250ευρώ και στην επαρχία το ίδιο προφίλ 150ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 14 hours ago, Dantε said: Με το χαλαζι προσφατα χρειαστηκε στην αθηνα να γινει επισκευη. Κανενα θεμα απολυτως.1200Ε εδωσαν. εγγυάσαι προσωπικά ότι σε ατύχημα του ts η δική του ασφαλιστική θα τον αποζημιώσει?
helicoid Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Ρε παιδιά, άλλο το τι περνάει και το τι κάνει ο γείτονας και άλλο τι είναι το σωστό. Κι εγω ξέρω οικογένειες που ασφαλίζουν ΟΛΑ τα οχήματα της οικογένειας και καλά στην επαρχία ενώ όλοι ζούνε, δουλεύουνε και κινούνται Αθήνα. Για να γλυτώσουν την διαφορά τιμής, πακετάκι από τον οικογενειακό ασφαλιστή. Το οτι περνάει στο σύστημα πάει να πει οτι είναι σωστό; Κι άμα γίνει το τρελό τροχαίο και η ασφαλιστική κάτσει και τα ξεψαχνίσει όλα ώστε να γλυτώσει τα 100k που θα έπρεπε να δώσει; Ζητήστε τα ρέστα μετά από τον @greekfragma Αλλά μια ζωή αυτό θα είμαστε, ο λαός της κουτοπονηριάς και του "να φάω απ'όπου μπορώ, ότι μπορώ". Και μετά μας φταίνε οι ξένοι φυσικά και οι αόρατες πέμπτες φάλαγγες και όλοι που μας μισούνε και μας ζηλεύουν που είμαστε τόσο τσίφτηδες. Μνημόνια μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Και δεν το παίζω ούτε large, ούτε μου περισσεύουν και τα δίνω, οπότε τυχόν επιχειρήματα βασιλάκη καΐλα "μα δεν έχω μπάρμπα" αλλού. 3
greekfragma Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 @helicoid Το πόσο εκμεταλλεύεσαι το παραθυράκι με ΔΟΥ επαρχίας είναι θέμα χειρισμού και λογικής. Ούτε εγώ είμαι της άποψης για κοροϊδία. Πάω αναλογικά με την κοροϊδία της ασφαλιστικής στη πλάτη μου ως καταναλωτής. Το οτι έχω ΔΟΥ επαρχίας, έχω ζήσει τη μισή μου ζωή επαρχία (και που πηγαίνω τουλάχιστον 2μήνες κάθε χρόνο) δεν εξισώνεται με ένα στόλο οχημάτων μιας φαμίλιας που μένουν μόνιμα Αθηνα και τα έχουν δηλώσει όλα στο χωριό. Μη το τραβάς να το ξεχειλώσεις.
giorgoskouro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά και προκειμένου όταν συμβεί το τροχαίο που θα πρέπει να επιδικαστουν τεράστια ποσά είτε για φθορές είτε για αλλά θέματα, πάντα κοιτάω να δηλώνω τα πραγματικά στοιχεία κατοικίας και να μην κοροϊδεύω την ασφαλιστική ούτε να παίζω με γκρίζες ζώνες. Τώρα αν η ασφαλιστική δεν δίνει τα ποσά και σε κανει να τρέχεις την τρέχω και εγώ στα δικαστήρια. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από giorgoskouro
Dantε Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 14 hours ago, Xacti said: εγγυάσαι προσωπικά ότι σε ατύχημα του ts η δική του ασφαλιστική θα τον αποζημιώσει? Να εγγυηθω τι προσωπικα? Σιγα μη του κανω και υπευθυνη δηλωση. Ο καθενας οτι θελει κανει.Απλα επισημαινουμε οτι ειναι γκριζα ζωνη,δεν αναφερεται κατι συγκεκριμενα στους ορους και αρα μπορεις να το εκμεταλλευτεις. Ουτε νεφελιμ,ουτε κοροιδιες,ουτε τιποτα. Ο καθενας με τα λεφτα του κανει οτι θελει,εγω θα κατσω να σκασω?
agnostos13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1ον: Ως διεύθυνση στην ΔΟΥ μπορείς να βάλεις πρακτικά ότι σου καπνίσει (εφόσον είσαι ιδιώτης)... 2ον: Το σύστημα και ο ασφαλιστής σου μπορεί να σου περάσουν ότι θες στο συμβόλαιο για να πάρουν τα λεφτά, το θέμα είναι οτι αν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όταν θα χρειαστείς την ασφαλιστική θα μπορεί να πατήσει σε όρους που έχεις αποδεχτεί και να μην σε καλύψει... Από εκεί και πέρα σαφώς και μπορείς να το κάνεις και να πάρεις το ρίσκο. Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από agnostos13
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Να εγγυηθω τι προσωπικα? Σιγα μη του κανω και υπευθυνη δηλωση. Ο καθενας οτι θελει κανει.Απλα επισημαινουμε οτι ειναι γκριζα ζωνη,δεν αναφερεται κατι συγκεκριμενα στους ορους και αρα μπορεις να το εκμεταλλευτεις. Ουτε νεφελιμ,ουτε κοροιδιες,ουτε τιποτα. Ο καθενας με τα λεφτα του κανει οτι θελει,εγω θα κατσω να σκασω? Ευχαριστώ. Εκτιμώ ότι είχες τα balls να απαντήσεις ειλικρινά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα