Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αλλο το να δηλωσεις ψευτικα στοιχεια και αλλο να εκμεταλλευτεις τη γκριζα ζωνη.

Εφοσον εχεις σα ΔΟΥ στην επαρχια, τοτε εισαι απολυτα καλυμμενος εαν δηλωσεις εκει . &  -

Δεν ειναι ουτε λαμογια,ουτε και αν το ψαξουν θα σου δημιουργησουν θεμα,αφου φαινεται απο τη ΔΟΥ.Σιγα μη σου βρουν και μεσα απο απο κλησεις και τοποθεσια του κινητου που βρισκοσουνγια να σε χρεωσουν και αναλογα.

Όταν ζητήσουν να αποδείξεις την κατοικία σου με λογαριασμό δεκο η τηλεφώνου......τότε θα τρέχεις......

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Όταν ζητήσουν να αποδείξεις την κατοικία σου με λογαριασμό δεκο η τηλεφώνου......τότε θα τρέχεις......

Οπως ειπα,σιγα μη ζητησουν και ιστορικο τοποθεσιας απο το κινητο.

Πλεον οταν θελουν και τοση εγγυηση για να αλλαξεις ονομα στους λογαριασμους,ειναι αρκετος κοσμος που το εχει σε ονομα πατερα κτλ.Και σε μενα ζητησαν ΔΕΗ και τους λεω δε δινω 130Ε για να αλλαξω το ονομα μονο.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εφοσον εχεις σα ΔΟΥ στην επαρχια, τοτε εισαι απολυτα καλυμμενος εαν δηλωσεις εκει . &  -

Δεν ειναι ουτε λαμογια,ουτε και αν το ψαξουν θα σου δημιουργησουν θεμα,αφου φαινεται απο τη ΔΟΥ.Σιγα μη σου βρουν και μεσα απο απο κλησεις και τοποθεσια του κινητου που βρισκοσουνγια να σε χρεωσουν και αναλογα.

14 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οπως ειπα,σιγα μη ζητησουν και ιστορικο τοποθεσιας απο το κινητο.

Πλεον οταν θελουν και τοση εγγυηση για να αλλαξεις ονομα στους λογαριασμους,ειναι αρκετος κοσμος που το εχει σε ονομα πατερα κτλ.Και σε μενα ζητησαν ΔΕΗ και τους λεω δε δινω 130Ε για να αλλαξω το ονομα μονο.

Μα το πρόβλημα δεν θα το έχεις όταν τους πληρώσεις το συμβόλαιο.....δεν είναι μ@λ@κες, τα λεφτά θα τα πάρουν, όταν όμως ζητήσεις αποζημιώση και το ψάξουν θα αρνηθούν να σε πληρώσουν και θα έχουν απόλυτο δίκιο......βέβαια αυτά που αναφέρεις δείχνει πολλά για το χαρακτήρα σου, δεν θα σε χαρακτηρίσω «λαμόγιο» αλλά για κάτι απλό που θα σου στοιχίσει ελάχιστα παραπάνω σε € είστε διατεθημένος να πείτε ψέματα, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνετε και για πολλά αλλά, δυστυχώς αυτή η χώρα δεν έχει σωτηρία όταν οι πολίτες συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.!!!!!!

55 λεπτά πριν, Dantε είπε

Δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη η μένεις μόνιμα η δεν μένεις, τώρα εάν θέλεις να δικαιολογήσεις τα ψέματα σου επικαλούμενος γκρίζα ζώνη είναι άλλο .......

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Μα το πρόβλημα δεν θα το έχεις όταν τους πληρώσεις το συμβόλαιο.....δεν είναι μ@λ@κες, τα λεφτά θα τα πάρουν, όταν όμως ζητήσεις αποζημιώση και το ψάξουν θα αρνηθούν να σε πληρώσουν και θα έχουν απόλυτο δίκιο......βέβαια αυτά που αναφέρεις δείχνει πολλά για το χαρακτήρα σου, δεν θα σε χαρακτηρίσω «λαμόγιο» αλλά για κάτι απλό που θα σου στοιχίσει ελάχιστα παραπάνω σε € είστε διατεθημένος να πείτε ψέματα, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνετε και για πολλά αλλά, δυστυχώς αυτή η χώρα δεν έχει σωτηρία όταν οι πολίτες συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.!!!!!!

Δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη η μένεις μόνιμα η δεν μένεις, τώρα εάν θέλεις να δικαιολογήσεις τα ψέματα σου επικαλούμενος γκρίζα ζώνη είναι άλλο .......

Ως διευθυνση κατοικιας τι θεωρειται δηλαδη συμφωνα με σενα?

Εφοσον αυτοι ζητανε ΔΟΥ ,σημαινει οτι κοιτανε αυτο.Εαν εισαι οκ εκει,που το προβλημα?Δε μιλαω για περιπτωση οπου δηλωνεις καπου που δεν εχεις τιποτα,ουτε δηλαδη λογαριασμο,ουτε ΔΟΥ κτλ.

Το οτι το πας σε προσωπικη επιθεση,δειχνει και το δικο σου ποιον,αφου δεν εχεις επιχειρηματα.Αντιθετα με σενα δε προκειται να αναφερθω σε σενα ως προσωπο και παω παραπερα επιχειματολογοντας πανω σε αυτο που αναφερω.

Ο πατερας μου μενει αρκετους μηνες επαρχια και αρκετους Αττικη.Διευθυνση κατοικιας προφανως εχει επαρχια και ασφαλιζει και εκει το αυτοκινητο.Γιατι δηλαδη να κανει ασφαλεια Αττικη και ποιος θα το κρινει κιολας?Καταλαβαινεις οτι δεν ειναι απολυτο το που βρισκεσαι για αυτο και ζητανε ΔΟΥ.

Επισης μια χαρα λαμογια ειναι και οι ασφαλιστικες.Δυο περιπτωσεις εχω απο την οικογενεια μου που πηγαν να εκμεταλλευτουν αυτοι τις γκριζες ζωνες για να μην αποζημιωσουν και με τσαμπουκα δωσαν τα χρηματα που οφειλαν να δωσουν.Στη μια περιπτωση στο δικαστηριο κιολας,με την ιδια την ασφαλιστικη που ηταν το οχημα μας!

Αμα ειναι επειδη φοβομαστε να τους δινουμε οτι θελουν,καντε το.Προσωπικα εφοσον εχω τη δυνατοτητα  να γλιτωσω καποια χρηματα κινουμενος στα ορια που ο νομος θετει,προφανως και θα το κανω.Τα σχολια και τη καραμελα του φτασαμε εδω απο εσας κτλ,αστα για αλλους.

Στη τελικη εαν αρνηθουν να αποζημιωσουν ,τους πας δικαστηριο.Μια χαρα θα αποζημιωθεις,απλα θα καθυστερησεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα θα το έκαναν όλοι έτσι...

Εγώ πάντως δε ρισκάρω να γίνει καμιά σοβαρή ζημιά και να σου πει η ασφαλιστική για μονομερή ακύρωση του συμβολαίου καθώς τα στοιχεία που έχεις δώσει είναι ανακριβή (γιατί στην ουσία μόνο τότε ασχολούνται αλλιώς ας έχεις και φορτηγό ασφαλισμένο για παπάκι)...

Και μετά τρέχα δες ποιόν θα πρωτοπληρώσεις!

Φυσικά για ψιλοαποζημιώσεις δεν ασχολούνται καν αλλά αν μια στις 1000 γίνει στραβή θα εύχεσαι να είχες δώσει τα 30 ευρώ...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Όσοι απαντάνε τόσο εριστικά, μάλλον ζηλεύουν που δε μπορούν να το βάλουν με κάποιο τρόπο στην επαρχία και να γλιτώσουν τη διαφορά 😎 

Η καταλαβαίνουμε ότι ο Έλληνας πάντα θα παρασιτεί σε βάρος των άλλων .......... ευτυχώς που το δημογραφικό θα λύσει το πρόβλημα στις επόμενες 10τιες!!!!!!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ideal09 είπε

Που είσαι ασφαλισμένος και έχεις τέτοια εντύπωση;

Κανονικά στο Νομό μου είμαι. Αλλά όταν κάποιος δηλώσει έδρα στο χωριό του στην Δράμα αλλά ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, όταν πάθει ατύχημα στις διακοπές του στην καβάλα, δεν υπάρχει περίπτωση η οδική του να τον πάει στη Θεσσαλονίκη με το αζημίωτο, εκτός και αν είναι πολύ τυχερός :lol:.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Όσοι απαντάνε τόσο εριστικά, μάλλον ζηλεύουν που δε μπορούν να το βάλουν με κάποιο τρόπο στην επαρχία και να γλιτώσουν τη διαφορά 😎 

Mπορει να κυκλοφορει και κανας ασφαλιστης . :D

Επεξ/σία από Dantε
  • Super Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, Dinos1973 said:

Η καταλαβαίνουμε ότι ο Έλληνας πάντα θα παρασιτεί σε βάρος των άλλων .......... ευτυχώς που το δημογραφικό θα λύσει το πρόβλημα στις επόμενες 10τιες!!!!!!!

Που να συζητούσαν για δήλωση μόνιμης κατοικίας το 2ο σπίτι, το οποίο είναι με αρκετά μικρότερη αντικειμενική αξία ώστε να έχει χαμηλότερο τεκμήριο σε περίπτωση που δεν το καλύπτει με το εισόδημά του. 😛

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Κανονικά στο Νομό μου είμαι. Αλλά όταν κάποιος δηλώσει έδρα στο χωριό του στην Δράμα αλλά ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, όταν πάθει ατύχημα στις διακοπές του στην καβάλα, δεν υπάρχει περίπτωση η οδική του να τον πάει στη Θεσσαλονίκη με το αζημίωτο, εκτός και αν είναι πολύ τυχερός :lol:.

Ε καλα αυτό έλειπε, όπου έχεις δηλώσει πόλη κατοικίας θα στο στείλει αλλά και πάλι εσύ αποφασίζεις που ακριβώς. Εξαρτάται βέβαια και που μένεις αλλά και τι ασφαλιστική έχεις. Εμένα το αμάξι που είχε μείνει θεσσαλονίκη απο δίσκο, χωρίς οδική βοήθεια πληρωμένη, η ιντερσαλόνικα το πήρε τζάμπα στο συνεργείο της και μάλιστα τον άλλαξε με καλή τιμή σε σχέση με όσα συνεργεία είχα ρωτήσει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ideal09 είπε

Ε καλα αυτό έλειπε, όπου έχεις δηλώσει πόλη κατοικίας θα στο στείλει αλλά και πάλι εσύ αποφασίζεις που ακριβώς. Εξαρτάται βέβαια και που μένεις αλλά και τι ασφαλιστική έχεις. Εμένα το αμάξι που είχε μείνει θεσσαλονίκη απο δίσκο, χωρίς οδική βοήθεια πληρωμένη, η ιντερσαλόνικα το πήρε τζάμπα στο συνεργείο της και μάλιστα τον άλλαξε με καλή τιμή σε σχέση με όσα συνεργεία είχα ρωτήσει.

Αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από αυτά που αναφέρονται εδώ

και με απλά ελληνικά,

αν η ασφαλιστική ανακαλύψει κλπ κλπ έχει δικαίωμα να ακυρώσει το συμβόλαιο εντός μηνός και να μην αποζημιώσει για συμβάν εντός αυτού του μηνός.

Αυτά είναι γραπτά και υπογεγραμμένα, όλα τα υπόλοιπα είναι φιλολογίες.

Επεξ/σία από Doubt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...