elpaso1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Ηταν να μετακομισω επαρχια, αλλα τελικα προεκυψε κατι, οποτε παραμενω Αθηνα. Η ασφαλεια ομως που εκανα φετος την εκανα με τα στοιχεια απο την επαρχια, οχι επιτηδες, καθως ηταν να μετακομισουμε. Υπαρχει καποιο προβλημα ή οχι; Να συνεχισω ετσι και με την ανανεωση της ασφαλειας ή να γυρισω τα στοιχεια στην Αθηνα;
greekfragma Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δεν έχεις κανένα θέμα και αν σου πει κάποιος ασφαλιστής το αντίθετο κοιτάει να σε δαγκώσει. Το σίγουρο είναι οτι θα ακούσεις την @@ριά οτι τα ασφάλιστρα επαρχία είναι χαμηλότερα και άρα κοροιδεύεις την ασφαλιστική. Nope...πουθενά δε γράφει όρο στο συμβόλαιο ασφαλιστικής οτι ασφαλίζεις και δηλώνεις τον τόπο μόνιμης κατοικίας. Μπορείς να δηλώσεις εκεί που ανήκεις ως ΔΟΥ. Η ασφαλιστική είναι υποχρεωμένη να σε καλύψει οπουδήποτε στην Ελλάδα και αν ταξιδέψεις με το όχημά σου. Και μην πεταχτεί κανας έξυπνος να αμφισβητήσει.....please....Μας τα παίρνουν από 1002 μεριές....π.χ. μας λένε κάλυψη από ανασφάλιστο αλλά μόνο αν ο ανασφάλιστος μείνει και υπογράψει. Αν εξαφανιστεί τον κυνηγάς. Το πόσα βγάζουν στη πλάτη μας με όσα πληρώνουμε για να κινούμαστε και πόσα κονομάνε αυτό έλειπε να μην εκμεταλλευόμασταν και μεις ως καταναλωτές τις δικές τους γκρίζες ζώνες. 3 1 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Mε τόσες online ασφάλειες είναι ευκολο να δοκιμάσεις να βάζεις διαφορετικές περιοχές και να δεις αν είναι φτηνότερα στην επαρχία απο την Αθηνα πχ. Εγω δεν το έχω κάνει καθώς είμαι επαρχία έτσι και αλλιώς.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, greekfragma είπε Η ασφαλιστική είναι υποχρεωμένη να σε καλύψει οπουδήποτε στην Ελλάδα και αν ταξιδέψεις με το όχημά σου. Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα μας? 11 λεπτά πριν, greekfragma είπε Το σίγουρο είναι οτι θα ακούσεις την @@ριά οτι τα ασφάλιστρα επαρχία είναι χαμηλότερα και άρα κοροιδεύεις την ασφαλιστική. Δεν είναι παπαριά ότι είναι χαμηλότερα, αλλά η πραγματικότητα. 13 λεπτά πριν, greekfragma είπε Και μην πεταχτεί κανας έξυπνος να αμφισβητήσει.....please Πετάχτηκα εγώ και σε αμφισβητώ. Δεν χρειάζεται να πάρεις στον λαιμό σου τον ts. 15 λεπτά πριν, greekfragma είπε πουθενά δε γράφει όρο στο συμβόλαιο ασφαλιστικής οτι ασφαλίζεις και δηλώνεις τον τόπο μόνιμης κατοικίας. Μπορείς να δηλώσεις εκεί που ανήκεις ως ΔΟΥ. αν ο ts εμπλακεί σε ατύχημα και η ασφαλιστική το ψάξει και αρνηθεί να πληρώσει αποζημίωση λόγω ψευδών στοιχείων, δηλώνεις εσύ εδώ και τώρα δημόσια με το κανονικό σου όνομα ότι θα τον αποζημιώσεις εσύ?
elpaso1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Τα στοιχεια που ειχα βαλει ειναι απο το πατρικο μου, και οντως πληρωσα περιπου 30 ευρω λιγοτερα για ετησια ασφαλιστρα. Τον Απριλιο ληγει, και επειδη θελω να ειμαι νομιμος και να μην εχω θεματα με την ασφαλεια σε περιπτωση τροχαιου, θα ηθελα να μαθω τι ισχυει.
greekfragma Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Είμαι ασφαλισμένος επαρχία 15χρόνια με 2 οχήματα. Ότι ατύχημα είχα έγινε εκτός ΝΟΜΟΥ όχι απλά εκτός πόλης που έχω δηλώσει την ασφάλεια. Μια χαρά με κάλυψαν 3 διαφορετικές ασφαλιστικές και δίχως μα μου. Αν θέλετε να παραπληροφορείτε τον κοσμάκη δικαίωμά σας. Εγώ δε θα το κάνω.
gia_nnis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Ηταν να μετακομισω επαρχια, αλλα τελικα προεκυψε κατι, οποτε παραμενω Αθηνα. Η ασφαλεια ομως που εκανα φετος την εκανα με τα στοιχεια απο την επαρχια, οχι επιτηδες, καθως ηταν να μετακομισουμε. Υπαρχει καποιο προβλημα ή οχι; Να συνεχισω ετσι και με την ανανεωση της ασφαλειας ή να γυρισω τα στοιχεια στην Αθηνα; Ναι εισαι νομιμος. Πολλοι το κανουν ετσι για πιο οικονομικα.. Απλα σε τροχαιο λες μενω καποια διαστηματα και στην Αθηνα.. αν και ξερουν τι παιζει!
papoys1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Παλιά το έκαναν εύκολα και σου έβγαζαν όπου τους δήλωνες.Δεν είχες πρόβλημα.Είχαν βγάλει και εγώ με μία βεβαίωση από ένα τοπικό Αντιδήμαρχο επειδή έχω εξοχικό ότι μένω μόνιμα εκεί. Δεν θυμάμαι αλλά μετά από 2-3 ανανεώσεις μου ζήτησαν βεβαίωση ΔΟΥ που κάνω τη δήλωση.Δεν είχα και έτσι τη μετέφερα Αθήνα. Μάλλον επειδή το έκαναν πολλοί οι περισσότερες ασφάλειες άλλαξαν τακτική και ζητάνε εκαθαριστικό από ΔΟΥ όπου προκύπτει ο τόπος κατοικίας. Κάποιος που καταφέρει να τη βγάλει δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.Ναι έμενα εκεί στο σπίτι των γονιών μου τον περισσότερο καιρό και τώρα μένω Αθήνα Απαγορεύεται;;;;;;;;;;;;; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Ας βάλω κάτι και όποιος θέλει ακόμα και οι "γνώστες" ας το λάβουν υπ' όψιν αν θέλουν Τα αναληθή στοιχεία κατά την σύναψη μιας ασφάλισης επιφέρουν σοβαρές επιπτώσεις σε ασφαλισμένους και οδηγούς ενώ και οι ασφαλιστές έχουν τις δικές τους ευθύνες. Βασική υποχρέωση του ασφαλισμένου ή και του λήπτη της ασφάλισης κατά την σύναψη ενός συμβολαίου ή και κατά την διάρκεια του σε περίπτωση αλλαγών είναι να γνωστοποιεί στην εταιρεία κάθε στοιχείο του ασφαλισμένου οχήματος το οποίο επιδρά στην εκτίμηση του κινδύνου και στον υπολογισμό των ασφαλίστρων. Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος παραβεί την παραπάνω υποχρέωση, αποκρύψει στοιχεία, δηλώσει ανακρίβειες, ή ακολουθήσει δόλια συμπεριφορά προκειμένου να επωφεληθεί και αυτό περιέλθει σε γνώση της εταιρείας τότε και μέσα σε ένα μήνα από τότε που θα λάβει γνώση η εταιρεία έχει το δικαίωμα να καταγγείλει το συμβόλαιο και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση αποζημίωσης. INTERAMERICAN ΕΘΝΙΚΗ ERGO INTERSALONICA
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, elpaso1 είπε Τα στοιχεια που ειχα βαλει ειναι απο το πατρικο μου, και οντως πληρωσα περιπου 30 ευρω λιγοτερα για ετησια ασφαλιστρα. Τον Απριλιο ληγει, και επειδη θελω να ειμαι νομιμος και να μην εχω θεματα με την ασφαλεια σε περιπτωση τροχαιου, θα ηθελα να μαθω τι ισχυει. Επικοινώνησε με την ασφαλιστική σου για να είσαι 100% σίγουρος τι ισχύει. Δηλαδή αν κάνω σήμερα ασφάλεια για 1 χρόνο,και σε 2 μήνες μετακομίσω στην άλλη άκρη της Ελλάδας,θα πρέπει να αλλάξω την ασφάλεια μου;;;;;; Όπως και να έχει,πάρε ένα τηλ στην ασφαλιστική σου.
moure Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, greekfragma είπε Είμαι ασφαλισμένος επαρχία 15χρόνια με 2 οχήματα. Ότι ατύχημα είχα έγινε εκτός ΝΟΜΟΥ όχι απλά εκτός πόλης που έχω δηλώσει την ασφάλεια. Μια χαρά με κάλυψαν 3 διαφορετικές ασφαλιστικές και δίχως μα μου. Αν θέλετε να παραπληροφορείτε τον κοσμάκη δικαίωμά σας. Εγώ δε θα το κάνω. Όλα ωραία και καλά,αν όμως εμπλακείς σε κάποιο τροχαίο που θα υπάρξει σοβαρός τραυματισμός ή νεκρός και η ασφαλιστική κληθεί να αποζημιώσει μεγάλα ποσά να είσαι σίγουρος ότι θα ψάξουν και την τελευταία λεπτομέρεια και τότε θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από moure 5
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Με ένα απλό τηλεφώνημα στην ασφαλιστικη,αλλάζουν τα στοιχεία κατοικίας και τελειώνει το θέμα σε ένα λεπτό,χωρίς κανένα κόστος.Απορω για το δεν το έκανε. Τα 30 ευρώ λιγότερα που πλήρωσε ήταν προφανώς επειδη την έκανε ετήσια και όχι 6μηνη,γι'αυτό και η έκπτωση. Και σε περίπτωση σοβαρού τροχαίου η ασφαλιστική θα κοιτάξει πρωτίστως αν οτιδήποτε aftermarket πάνω στο αμάξι είναι νόμιμο και εχει εγκριση για δημοσιο δρόμο, φώτα,φρένα,ζαντολαστιχα,εξάτμιση κλπ.Αυτα μου είπε επί λέξη ο ασφαλιστής μου.
greekfragma Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Υποκλιθείτε κι άλλο στα ψιλά γράμματα στις γκρίζες ζώνες και στις πολιτικές που τις βολεύουν. Όλα αυτά αν μιλήσετε με δικηγόρο θα σας πει ότι δεν ευσταθούν. Ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει. Απλά αυτή η ευθυνοφοβια και η αναγνώριση των συνταγματικών δικαιωμάτων σας είναι που μας έφερε εδώ 1 4 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε Υποκλιθείτε κι άλλο στα ψιλά γράμματα στις γκρίζες ζώνες και στις πολιτικές που τις βολεύουν. Όλα αυτά αν μιλήσετε με δικηγόρο θα σας πει ότι δεν ευσταθούν. Ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει. Απλά αυτή η ευθυνοφοβια και η αναγνώριση των συνταγματικών δικαιωμάτων σας είναι που μας έφερε εδώ Πολύ σωστά!!!Ουτε ασφάλεια δεν κάνουμε!!Επανάστα τωρα!!!! 🤯 3 1
greekfragma Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πολύ σωστά!!!Ουτε ασφάλεια δεν κάνουμε!!Επανάστα τωρα!!!! 🤯 Εσύ αυτό κατάλαβες ότι έγραψα; Να μην κάνεις ασφάλεια;🙄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα