life is music Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε https://www.germanos.gr/product/xiaomi-mi-a3-dual-64gb/20386512/?productId=20386512&fname=skuColor&fvalue=-127955720252310957&commerceItem=&isComingSoon= Δηλαδή αν θέλει να το πάρει κάποιος δικός μου από το κατάστημα του Περιστερίου θα έχει την ίδια τιμή ....?
NobodyRankXV Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, life is music είπε Δηλαδή αν θέλει να το πάρει κάποιος δικός μου από το κατάστημα του Περιστερίου θα έχει την ίδια τιμή ....? Πρέπει να το κλείσεις ονλαιν από το λινκ και να βάλεις παραλαβή από το κατάστημα
LIGHT1NG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Στις 14/1/2020 στις 8:13 ΜΜ, life is music είπε Υπάρχει δες στο skroutz το p smart z Ποιο βλακεία κάμερα σε κινητό δεν έχω δει. Note 8 pro, note 7. Σε περίπτωση που δεν σου αρέσει το miui με λίγο google και υπομονή περιμένεις 1 βδομάδα για unlock και βάζεις το android που σου αρέσει υπάρχουν άπειρες custom rom για τα κινητά αυτά.
Κελεπούρι Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Τι εγινε παιδια , να ρωτησω μια , θελω μια εφαρμογη να σταματαει τις διαφημισεις στο youtube γιατι ενω εγω κανω μπανιο και εχω βαλει playlist να παιζει σταματαει εντελως μετα ..Βρηκα καποιες ας μου πει καποιος μια καλη το χιαομι Α3 εχω
GeorgeR1_700 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Κελεπούρι είπε Τι εγινε παιδια , να ρωτησω μια , θελω μια εφαρμογη να σταματαει τις διαφημισεις στο youtube γιατι ενω εγω κανω μπανιο και εχω βαλει playlist να παιζει σταματαει εντελως μετα ..Βρηκα καποιες ας μου πει καποιος μια καλη το χιαομι Α3 εχω Σε λάθος ενότητα είσαι, ρώτα εδώ 😉 Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από GeorgeR1_700
Κελεπούρι Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά και καλή δύναμη σε όλους με αυτά που γίνονται.. Εχασα το κινητό μου το χιαομι μι Α3 που είχα αγοράσει μετά απο προτροπή των παιδιών εδώ ! Ηταν πολύ καλό το είχα αγαπήσει ..Μηπως μπορείτε πάλι να μου προτείνετε τι να αγοράσω με 200-250 ευρώ; Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου ..Πολύ χαλαρή χρήση σε όλα τα επίπεδα ..Ευχαριστώ πολύ ! A και ξέχασα να πω μην είναι καμιά κουμούτσα , αν και βλέπω στο σκρουτζ ότι τα μικρά σε μέγεθος κινητά είναι πανάκριβα ... Και αν γίνεται να έχει αντάξια κάμερα σαν του χιαομι μι α3 ..μου λείπει γενικά Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2021 από Κελεπούρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα