Κελεπούρι Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Καλη χρονιά σε όλους ! Εχω στην άκρη γύρω στα 170 ευρώ έψαξα στο φόρουμ θέματα και κατέληξα εύκολα στα χιαομι Note Α3/7/8 Το κινητό το θέλω κυρίως για να βλέπω ταινίες στη δουλειά (μπορώ και να το φορτίζω) ! Παρατήρησα οτι το Α3 εχει τη χαμηλοτερη ανάλυση οθόνης θα ναι θεμα αφου το θέλω για ταινίες; Να σας πω οτι μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε σύγχρονο κινητό παρά μονο νόκια μεχρι 40 ευρώ ! Να περιμένω να μαζέψω και άλλα λεφτά να το πάρω απο το e-shop η να ρισκάρω απο skroutz γιατί διάβασα περίεργα πράματα απάτες κλπ.. Ευχαριστώ 1
chios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 https://www.abox.gr/index.php?route=product/product&product_id=11191 Από εδώ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, ούτε με την ανάλυση θα έχεις κανένα θέμα, το συγκεκριμένο έχει και τρομερή μπαταρία οπότε μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου, ιδανικά θα ήταν να πας να το δεις από κοντά. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Από που και αν το πάρεις πλήρωσε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή ακόμα καλύτερα με Paypal. Αν γίνει η στραβή μόνο έτσι θα πάρεις πίσω τα χρήματά σου. Με paypal η επιστροφή γίνεται άμεσα ενώ με πιστωτική/χρεωστική παίρνει κάποιους μήνες. Με το Α3 δεν θα έχεις θέμα με την οθόνη, αλλά πάνε σε ένα κατάστημα να το δεις και από κοντά για να σιγουρευτείς. 1
jemadux Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 δες το mi 9 lite , ειναι ο μεγαλυτέρος αδερφός του mi a3 αλλά ειναι και καλυτερο 1
Κελεπούρι Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 πηγα σημερα και το τσιμπησα το mia3 !! θα επιστρεψω για αποριες !!!!
Κελεπούρι Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Παιδια εβαλα μια ταινια μεσα στο κινητο και δεν μου εμφανιζονται οι υποτιτλοι καμια ιδεα ;
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με ταινίες που προβάλλονται σε κινητό, μπορείς να μου πεις αν στο προηγούμενο κινητό σου έβλεπες ταινίες με υπότιτλους και αν ναι με ποια εφαρμογή? Τους υπότιτλους τους έχεις σε .srt αρχείο? Μια λύση στα γρήγορα που είδα είναι να κατεβάσεις το VLC ή το mVideo Player και να εισάγεις τους υπότιτλους. Για VLC δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=U_AEi_SQbRg Για mVideo Player δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=KrSgCN5ZQ1M αν το θες και στα Ελληνικά το έχει εδώ (απλά είναι παλιό βίντεο) http://www.techinsider.gr/efarmoges/pos-vlepoume-tenia-me-ipotitlous-sto-android-tilefono/
Κελεπούρι Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Νταξ ολα καλα κατεβασα το vlc ανοιξα την ταινια και μπηκαν οι υποτιτλοι απο μονοι τους !! ολα ειναι good ευχαριστω
GeorgeR1_700 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Ρίξε μια ματιά και σε αυτό, ίσως σε βοηθήσει για τα πρώτα πράγματα που θες να κάνεις στο κινητό
kounga Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ρε παιδιά για κάποιον που είναι στα λεφτά του ts ( το πολύ 160€ , ιδανικά ως 150) αλλά θέλει Μiui και ως 6.1 ίντσες, δεν έχει καμιά επιλογή αυτό τον καιρό η Xiaomi ? ( δεν λέμε να πάω σε παλιότερο μοντέλο)
jemadux Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, kounga είπε Ρε παιδιά για κάποιον που είναι στα λεφτά του ts ( το πολύ 160€ , ιδανικά ως 150) αλλά θέλει Μiui και ως 6.1 ίντσες, δεν έχει καμιά επιλογή αυτό τον καιρό η Xiaomi ? ( δεν λέμε να πάω σε παλιότερο μοντέλο) απο που θελεις να το παρεις;; κινα ή ελλάδα;; δες σχετικα με redmi 8a / redmi 8 /redmi note 8 1
kounga Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, jemadux είπε απο που θελεις να το παρεις;; κινα ή ελλάδα;; δες σχετικα με redmi 8a / redmi 8 /redmi note 8 α) το 8a δεν μπαίνει καν στη σκέψη λόγω μνημης κ γενικά δυνατοτήτων. β) τα 8 κ note 8 υπερβαίνουν το όριο μεγέθους που έχω θέσει (τα έχω δοκιμάσει) . Το από που θα πάρω δεν με απασχολεί...
Rumpelstiltskin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Στις 4/1/2020 στις 10:49 ΜΜ, chios είπε https://www.abox.gr/index.php?route=product/product&product_id=11191 Από εδώ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, ούτε με την ανάλυση θα έχεις κανένα θέμα, το συγκεκριμένο έχει και τρομερή μπαταρία οπότε μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου, ιδανικά θα ήταν να πας να το δεις από κοντά. αυτο είναι απο τα καταστήματα που δίνουν εγγύηση infoquest?
kronos73 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Το foxbox δίνει. Πήρα το Α3 και τσεκαρα ότι όντως ισχύει.
jemadux Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στις 11/1/2020 στις 3:42 ΠΜ, kounga είπε α) το 8a δεν μπαίνει καν στη σκέψη λόγω μνημης κ γενικά δυνατοτήτων. β) τα 8 κ note 8 υπερβαίνουν το όριο μεγέθους που έχω θέσει (τα έχω δοκιμάσει) . Το από που θα πάρω δεν με απασχολεί... εμ δεν υπαρχει αλλο τηλεφωνο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα