Legolas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, εχω περάσει γυψοσανίδα στο ταβάνι μου, την εβαλα μονος μου. Για στοκάρισμα εχω αγοράσει "Στόκος γυψοσανίδας KNAUF Fugenfuller 25kg" Η γυψοσανίδα εχει μπει ευθεία και δεν υπάρχουν ατέλειες. Πρεπει να στοκάρω όλη τη γυψοσανίδα ή μονο τους αρμούς ? Μεχρι στιγμής εχω στοκάρει αρμους και βίδες και εχω περάσει και ταινία αρμολόγησης. Και δεύτερον, ο στόκος που πέρασα, εχουν περάσει 2 μέρες και δεν τρίβεται ακομα. Σαν να θελει να στεγνώσει κιαλλο. Ειναι φυσιολογικο ? Παιζει ρολο το κρυο που κανει αυτες τις μέρες ή κανω κάτι λάθος ? Αμα περάσω τους αρμους και βίδες με στοκο KNAUF Fugenfuller και την υπολοιπη με απλο στοκο πειράζει ?
greekfragma Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Πέρασμα όλο με στόκο ίδιας μάρκας και ποιότητας για να γίνει σωστά η δουλειά. Με καλές συνθήκες σε περίπου 10-15 ώρες έχει στεγνώσει καλά. Βοηθάει να έχεις ανοιχτά παράθυρα να περνάει αεράκι. Αν ο καιρός είναι βροχερός ή με υψηλή υγρασία οι 10-15 ώρες γίνονται εύκολα 2 μέρες. Μη βιαστείς και πρόσεξε με τι νούμερο θα τρίψεις. Η Γυψοσανίδα τι μάρκα είναι;
Legolas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Knauf hellas ανθυγρη εβαλα. Με 120 θα τριψω... Ο στοκος που χω παρει ειναι καλος ή να παρω καποιο αλλο??? Μετα το στοκαρισμα κ τριψιμο θελει ασταρομα σωστα???
greekfragma Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Οπωσδήποτε ασταράκι μετά. Μια χαρά είσαι. Προχώρα. Το κρύο και η υγρασία φταίνε που δε στέγνωσε άμεσα.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Την μια μερα στοκαρεις την αλλη τρίβεις Αν δεν εχει στεγνώσει ο στοκος κατι προβλημα εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις