Προς το περιεχόμενο

xbox live και xbconnect στν Ελλάδα

verrasod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσον αφορά στο θέμα του xbox live θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν είναι ανάγκη να έρθει η υπηρεσία επίσημα στη χώρα μας για να μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε.'Οπως μου απάντησε και η ίδια η microsoft (μετά από e-mail που της έστειλα), το ότι δεν έχει έρθει επίσημα στη χώρα μας οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει έρθει σε συμφωνία ακόμη με τους εγχώριους ISPs.'Ομως, συνεχίζει στην απάντησή της, αυτό δεν εμποδίζει κάποιον που έχει adsl πρόσβαση να συνδεθεί με την υπηρεσία xbox live, αφού αγοράσει τη συνδρομή γι' αυτήν.Το μόνο που θέλει προσοχή είναι ότι όταν δώσουμε για πρώτη φορά στοιχεία, διαλέγουμε μία χώρα από αυτές που υπάρχει επίσημα η υπηρεσία (λέμε π.χ. ότι είμαστε από Αγγλία... :shock: και βάζουμε ταχυδρομικούς κώδικες ανάλογους). Φυσικά πρέπει να προσέχουμε μήπως το xbox μας είναι τσιπαρισμένο :wink: , γιατί θα το ανιχνεύσει και θα μας πετάξει έξω.Βέβαια, όπως ειπώθηκε υπάρχουν και οι διακόπτες που απενεργοποιούν το τσιπάκι.

Αυτό όμως που θα ήθελα κυρίως να τονίσω :!: είναι το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να παίξεις διαδικτυακά με το xbox σου, εκτός από την υπηρεσία της microsoft.Όσα παιχνίδια παίζονται multiplayer μέσω system link (συνδέοντας δηλαδή περισσότερα του ενός xbox μεταξύ τους, με καλώδιο), μπορούν να παιχτούν και στο διαδίκτυο, εφόσον έχεις σύνδεση adsl (για αξιοπρεπή ταχύτητα) και κάνεις δίκτυο το xbox σου με τον υπολογιστή σου.Μιλάμε για παιχνίδια όπως Halo, Project Gotham Racing 2, Splinter Cell, Rainbow Six, Counterstrike, Top Spin και άλλα 40 περίπου.Το πως γίνεται αυτό, το αναλαμβάνουν προγράμματα (δωρεάν) που εγκαθιστάς στο pc σου.Το πιο δημοφιλές είναι το xbconnect το οποίο έχει φτάσει στην έκδοση 4.0.2 και έχει πάνω από 400.000 χρήστες!!! Φυσικά, αν το xbox είναι τσιπαρισμένο, δεν αποτελεί κανένα απολύτως πρόβλημα.Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.xbconnect.com

Εχθές το βράδυ, έπαιζα PGR2 με έναν Ολλανδό και ... μου έριξε στα αυτιά :oops: με μία Porcshe boxter s.

Συγγνώμη, για το μακροσκελές του μηνύματος μου, αλλά νομίζω ότι ήταν μία πληροφορία που δεν τη γνωρίζουν πολλοί!

Δημοσ.

Φίλε ... Ψαρά, σ' ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά.Ελπίζω σύντομα, όσοι έχουμε adsl και xbox, να τα λέμε παίζοντας και κανένα παιχνιδάκι στο xbconnect.Πρέπει να είμαι ο μόνος Έλληνας εκεί μέσα και τρώω δούλεμα του στυλ "μπα, υπάρχουν xbox στην Ελλάδα? " , και άλλα παρόμοια.Σας περιμένω σύντομα!

Δημοσ.
Πρέπει να είμαι ο μόνος Έλληνας εκεί μέσα και τρώω δούλεμα του στυλ "μπα, υπάρχουν xbox στην Ελλάδα? " , και άλλα παρόμοια.

Oxi mono Xbox yparxei stin Ellada, alla kai super hacking yparxei...

Min akous merika kolimena atomakia ti lene,

kathos einai komblexika kai den theloun na pistepsoun oti i xora mas gamaei se pollous tomeis!

Arkei na ksereis oti i Ellada exei megaliteri katanalosi cd/dvd-r stin Europi,

kai exei to megalitero ergostasio kataskeuis kainon cd/dvd...

To mono pou den exoume einai ADSL se kali timi,

kai gia auto eythinete i politiki tis xoras mas sxetika me tis nees texnologies.

Kanonika eprepe na proothoun ton kosmo sto internet,

kai oxi sa ligouria na prospathoun na ta arpaxoun me kathe nea texnologia pou kykloforei...

Telos panton, to xbconnect einai mia poli kali fasi,

kai bravo pou to dokimases kai egrapses auto to post!

Δημοσ.

Exo xbox kai exo kai dsl, molis ebala to xbconnect mpika se merikous server alla apo tous perisoterous efaga kick!!! Kai apo osous den efaga itan stin Ameriki kai sernomouna!!!

Δημοσ.

Φίλε sarge, γνωρίζω αυτά που λες και έδωσα τις ... κατάλληλες απαντήσεις στα άτομα που κορόιδεψαν!

Φίλε boing, μπαίνω κυρίως σε servers ευρωπαϊκούς, με τους οποίους έχω πινγκ μέχρι 150.Ελπίζω, όταν γίνουμε αρκετοί άυτοί που μπαίνουμε από Ελλάδα να παίζουμε μεταξύ μας, αφού τα πινγκ μας θα είναι χαμηλότερα.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

exo arxisei na baino xbconnect edo kai 2-3 meroules, einai para poly kalo me tin 384 pou exo, kai to ping 90-140.. pantos to Halo2 paei teleia...... :)

afiste kana username pou exete sto xbconnect, na ta poume ekei mesa kai na liosoume :D

Δημοσ.

GrafeioTeleton, ean pas http://www.xbchelp.com/network/ tha deis pos yparxoun 5 tropoi gia to network. pantos den xreiazesai to "authentiko" kalodio tis M$.

thelei minimum internet connection xDSL.

thelei minimum upload 128k. prosopika sto ellanta an den exei 256k upload den prokeitai na paixeis me sobaro ping 70- diladi....

to kalytero? einai "anagnorismeno" apo ti M$ kai einai kai tsaba!!!! :D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

na rwtisw kati pou den katalava? sto XBCONNECT apetite opos kai sto xbox live atsiparisto xbox kai original to game? i mporei na pexei kapios kai me antigraameno game? ( nomimi copia panta :) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...