treipots30 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. ¨έχω αγοράσει εδώ και 2 μέρες την συγκεκριμένη τηλεόραση και προσπαθώ με κάθε τρόπο να την συνδέσω μέσω του smart view στο pc ώστε να γίνεται η προβολή των ταινιών ασύρματα. Με την προηγούμενη samsung σειράς 6 που δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα και παρακολουθούσα απροβλημάτιστα μαζί με τους υπότιτλους ή προβολή των φωτο. Υπάρχει κάποιος που έχει την συγκεκριμένη και έχει βρει κάποια λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από treipots30
dimitrispantos87 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 καλησπέρα ... επειδή είμαι έτοιμος να την πάρω και εγώ την samsung ... τελικά βρήκες λύση ???
treipots30 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, dimitrispantos87 είπε καλησπέρα ... επειδή είμαι έτοιμος να την πάρω και εγώ την samsung ... τελικά βρήκες λύση ??? Καλημέρα φίλε,, σαν τηλ γαμάει, άλλα για το συγκεκριμένο ακόμα το ψάχνω.. βρήκα ένα απλό τρόπο με άνοιγμα του αρχείου ,,δεξί κλικ, διανομή σε τβ , αλλά δεν παίζει τους υπότιτλους.. ακόμα ψάχνομαι..
dimitrispantos87 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Τωρα που σε βρήκα.. Επειδή είναι να προχωρήσω στην αγοράς της Δευτέρα Τρίτη... Θέλω να σε ρωτήσω έχεις κανένα θέμα κατά την θέαση ταινιών με τους υπότιτλους?? Αυτό το blooming που κάνουν αρκετές?? Και γενικά θα εκτιμούσα αν μου έλεγες λίγα θετικά ή και αρνητικά της τηλεόρασης!! Ευχαριστώ!!
treipots30 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 καλημέρα αν και την έχω λίγες μέρες μπορώ μόνο να την συγκρίνω με την UE49KU6400 αν φυσικά μπορεί να συγκριθεί λόγω τεχνολογίας. Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα ειδικά σε τανίες UHD kai 4k, αλλά σε καμία περίπτωση μην περιμένεις να δεις το ίδιο στο τηλεοπτικό σήμα. Εύκολο μενού (βεβαία είχα την εμπειρία από την προαναφερόμενη), ρυθμίσεις που την φέρνεις απολυτά στα μέτρα σου. Έχω ρίξει επάνω με HDMI ,Nova , Cosmote, cd player (για τα πιτσιρίκια) , και είναι όλα απόλυτα διαχειρίσιμα με όλες τις λειτουργίες από το smart control της ΤV. Όσο αφορά υπότιτλους, με usb flash που δοκίμασα ταινία δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα (με ξεχωριστό αρχείο φυσικά οι υπότιτλοι). Το μόνο που μου έχει χαλάσει μέχρι στιγμής είναι η μή συμβατή λειτουργία με το smart view της samsung, προγραμματάκι της για την ασύρματη προβολή των αρχείων και ταινιών στη TV. Ελπιζω με κάποια ενημέρωση του λογισμικού από την samsung στο μέλλον να το αποκαταστήσει. Αν θα την ξανά αγόραζα ? Σε σχέση ποιότητα -τιμής σίγουρα ΝΑΙ , αν δεν λάμβανα καθόλου υπόψη το smart view. ελπίζω να βοήθησα λίγο και να μην σε έχω μπερδέψει. Υ.Γ blooming = ???
dimitrispantos87 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 σου στέλνω κάποιες φωτογραφίες για να καταλάβεις αυτό που φωτίζει παραπάνω τους υποτίτλους ... από ότι έχω δει αυτό το καταλαβαίνεις σε σκοτεινές σκηνές
treipots30 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 όχι καμία σχέση. Είναι φυσιολογικά όλα
samsunglife Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Dts ήχο αναπαράγει; αν όχι, τι κάνετε γι' αυτό; μετατροπή του ήχου;
treipots30 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 δεν γνωρίζω πολλά από ήχο, αλλα για να το ακούσεις όπως πρέπει θες πολυκαναλο εξοπλισμό. Ενισχυτή 5,1, πηγή με την απαραίτητη αποκωδικοποίηση και 5 ηχεία. δεν υπάρχει νόημα στη Τβ.
dimitrispantos87 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Dts δεν παίζουν οι Samsung τουλάχιστον οι καινούργιες είναι ένα μείον... Αλλά λύνεις το πρόβλημα με ένα Android box
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα