meymigrou Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Πρόσφατα αγόρασα όλα τα κομμάτια για το νέο PC που έφτιαξα αλλά έχω κολλήσει στο τροφοδοτικό. Το PC που έφτιαξα: Intel Core i5-9600K MSI Mag Z390 Tomahawk Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz Be Quiet Pure Rock Slim / Be Quiet Silentwings 3 PWM 120mm Supercase Thor (κουτί) Samsung 860 Evo 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windforce OC Στην αρχή σκεφτόμουν να αγοράσω το Corsair TX-M Series TX650M τροφοδοτικό, αλλά μέσα από το pcpartpicker.com μου αναγράφει πως η μητρική έχει ένα επιπλέον 4-pin ATX power connector αλλά το τροφοδοτικό δεν έχει. Πιο συγκεκριμένα γράφει το παρακάτω: Αναφορά σε κείμενο The MSI MAG Z390 TOMAHAWK ATX LGA1151 Motherboard has an additional 4-pin ATX power connector but the Corsair TXM Gold 650 W 80+ Gold Certified Semi-modular ATX Power Supply does not. This connector is used to supply additional 12V current to the motherboard. While the system will likely still run without it, higher current demands such as extreme overclocking or large video card current draws may require it. Έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση για να αγοράσω συγκεκριμένο τροφοδοτικό;
iraklis658 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 φιλε μπορεισ να αγορασεις το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ( γιατι απο οτι βλεπω στο σκρουτζ ειναι αρκετα καλο) και να αγορασειs ενα μεταροπεα ομως δεν ειμαι αρκετα σιγουρος σε τι ανφερεσε 😶😞 1
Fredman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, meymigrou είπε Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα. Πρόσφατα αγόρασα όλα τα κομμάτια για το νέο PC που έφτιαξα αλλά έχω κολλήσει στο τροφοδοτικό. Το PC που έφτιαξα: Intel Core i5-9600K MSI Mag Z390 Tomahawk Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz Be Quiet Pure Rock Slim / Be Quiet Silentwings 3 PWM 120mm Supercase Thor (κουτί) Samsung 860 Evo 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windforce OC Στην αρχή σκεφτόμουν να αγοράσω το Corsair TX-M Series TX650M τροφοδοτικό, αλλά μέσα από το pcpartpicker.com μου αναγράφει πως η μητρική έχει ένα επιπλέον 4-pin ATX power connector αλλά το τροφοδοτικό δεν έχει. Πιο συγκεκριμένα γράφει το παρακάτω: Έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση για να αγοράσω συγκεκριμένο τροφοδοτικό; Το pcpartpicker δεν σε βοηθάει στο να βρεις απόλυτα συμβατές προτάσεις; Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι σχεδόν απίθανο να αντιμετωπίσεις θέμα με το συγκεκριμένο τροφοδοτικό. Είναι έτσι κι αλλιώς more than enough για τον συγκεκριμένο συνδυασμό cpu gpu. Σε κάθε περίπτωση, κοιτά εδώ για builds με την mobo σου για να δεις τι τροφοδοτικά έχουν χρησιμοποιήσει https://pcpartpicker.com/builds/by_part/3yrmP6 Κοιτά και εδώ, το tx650m αναφέρεται ως συμβατό https://www.pc-specs.com/mobo/MSI/MSI_MAG_z390_Tomahawk/4572/Compatible_PSUs Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Fredman 2
meymigrou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Fredman είπε Το pcpartpicker δεν σε βοηθάει στο να βρεις απόλυτα συμβατές προτάσεις; Πάντως η αλήθεια είναι ότι είναι σχεδόν απίθανο να αντιμετωπίσεις θέμα με το συγκεκριμένο τροφοδοτικό. Είναι έτσι κι αλλιώς more than enough για τον συγκεκριμένο συνδυασμό cpu gpu. Σε κάθε περίπτωση, κοιτά εδώ για builds με την mobo σου για να δεις τι τροφοδοτικά έχουν χρησιμοποιήσει https://pcpartpicker.com/builds/by_part/3yrmP6 Κοιτά και εδώ, το tx650m αναφέρεται ως συμβατό https://www.pc-specs.com/mobo/MSI/MSI_MAG_z390_Tomahawk/4572/Compatible_PSUs Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι βλέπω από παντού πως είναι συμβατό, απλά ήθελα πρώτα να σιγουρευτώ για να μην γίνει καμιά στραβή γιατί είναι το πρώτο PC build που κάνω. Σε ευχαριστώ πολύ!
Fredman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Για να είσαι 100 τοις εκατό σίγουρος, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα τροφοδοτικά των παραπάνω builds που έχουν ήδη δοκιμαστεί και δουλέψει.
noble Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Προσωπικά λίγο που έψαξα στο Internet γιατί πρώτη φορά το είδα και εγώ, διάβασα ότι αυτό το βάζουν συνήθως για Extreme Overclocking και ότι το 8-pin EPS βγάζει 300W+. Ελπίζω να μην είναι καμιά βλακεία που μελλοντικά θα μας βγάλει όλα τα τροφοδοτικά ασύμβατα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα