Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!!!
Γνωριζει κανεις αν πιανει το τελωνιο πακετα απο Ισλανδια??
Ψαχνω κανα 2ωρο στο ιντερνετ αλλα δεν βγαζω ακρη.
Δεν ανηκει μεν στην ευρωπαικη ενωση αλλα ανηκει στην ευρωπαϊκή ζώνη ελευθέρων συναλλαγών.
Πολυ μπερδεμα...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Gr3yf0x είπε

Καλησπερα σε ολους!!!
Δεν ανηκει μεν στην ευρωπαικη ενωση αλλα ανηκει στην ευρωπαϊκή ζώνη ελευθέρων συναλλαγών.
Πολυ μπερδεμα...

Έχει κανένα ενδιαφέρον e-shop;

Δημοσ.

H Ισλανδία είναι στη ζώνη του Σεγκεν, δεν ειναι Ε.Ε, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι δραματικά τελευταία :) Θα φας τελωνείο πάνω απο τα 22€

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Gr3yf0x είπε

Καλησπερα σε ολους!!!
Πολυ μπερδεμα...

Στη θεση σου θα ρωτουσα τον πωλητη.

Δημοσ.

Μόλις τώρα, aiantas είπε

Στη θεση σου θα ρωτουσα τον πωλητη.

τον ρωτησα και μου λεει θα το στειλω Gift no worries φεξε μου και γλίστρησα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Gr3yf0x είπε

Καλησπερα σε ολους!!!
Πολυ μπερδεμα...

https://en.wikipedia.org/wiki/European_Economic_Area

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Το ειδα και εγω οτι ειναι στο EFTA (European Free Trade Association) ευρωπαϊκή ζώνη ελευθέρων συναλλαγών. Απλα δεν ξερω τι ισχυει, Sorry αν εχασα κατι αλλα το κεφαλι μου εχει γινει κουρκουτι

μεταξυ αλλων βρηκα και αυτο:
The EEA is essentially a free trade area where goods, services, capital and persons can move freely, in an open and competitive environment, across the borders of all its 31 members (28 EU Member States and three EEA EFTA States). This concept is generally referred to as the four freedoms

Aπο αυτο δεν βγαινει οτι δεν παιζει τελωνειο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θέμα δεν είναι αν ανήκει στην EFTA αλλά στην τελωνειακή ένωση, που δεν ανήκει

Επεξ/σία από nvel
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nvel είπε

το θέμα δεν είναι αν ανήκει στην EFTA αλλά στην τελωνειακή ένωση που δεν ανήκει

The European Economic Area (EEA), which was established via the EEA Agreement in 1992, is an international agreement which enables the extension of the European Union (EU)'s single market to non-EU member parties.[6] The EEA links the EU member states and three European Free Trade Association (EFTA) states (Iceland, Liechtenstein, and Norway) into an internal market governed by the same basic rules. These rules aim to enable free movement of labour, goods, services, and capital within the European Single Market, including the freedom to choose residence in any country within this area. The EEA was established on 1 January 1994 upon entry into force of the EEA Agreement. The contracting parties are the EU, its member states, and three EFTA member state

• Like 1
Δημοσ.

Απο αυτα που εχω διαβασει καταλαβαινω οτι ισχυει το ιδιο καθεστως με της χωρες της ΕΕ σε ολες τις χωρες που υπάγονται στην ΕΕΑ, δλδ οι χωρες του EFTA.
τι να πω μαλλον θα παραγγείλω και ο θεος βοηθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...