Panagiotis321 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Λοιπόν είχα εναν hdd 250αρι παλιό απο ένα λάπτοπ που χάλασε και πήρα μια θήκη και τον έκανα εξωτερικό σκληρό(https://www.skroutz.gr/s/8194081/RaidSonic-Icy-Box-IB-223U3A-B.html) ομως ο δίσκος ήταν σε 2 τόμους και λέω να τον κάνω 1 και κάτι έκανα λάθος φαίνεται και έμεινα μ΄ένα τόμο απ΄τους 2 τον μικρότερο κ'ολας 90 gb τα υπολοίπα διαγράφηκαν(δεν έχασα αρχεία δεν είχε τίποτα) απλά μετα δεν μπορούσε να γίνει επέκταση τόμου στον τόμο που μου είχε μείνει , οπότε τι γίνεται μένω έτσι , ή κάπως το επαναφέρω και εγώ απλά δεν το ξέρω πως;
htaccess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δώσε περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις, με ποιο λειτουργικό σύστημα είσαι, και ποιο πρόγραμμα επεξεργάζεσαι τα partitions
Panagiotis321 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 windows 10 pro 64 bit και στην διαχείριση δίσκων είχα πάει να επιχειρήσω να κάνω τους 2 τόμους σε 1
htaccess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Ότι δεις στο παρακάτω βίντεο, καλό θα ήταν σε τέτοιες αλλαγές να έχεις ένα backup αν κάτι πάει στραβά.
Panagiotis321 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να έχω back up για να μην xάσω αρχεία από τον συγκεκριμένο δίσκο; δεν έχω τέτοιο θέμα δεν έχω αρχεία εκεί ,το θέμα είναι οτι εμένα δεν με αφήνει να κάνω επέκταση δεν υπάρχει σαν επιλογή την βγαζεί αλλα οχι ως διαθεσιμή εντολή πως να το πω, με λίγα λόγια είναι λες και έκανα τον 250αρι σκληρό σε 90 gb άθελα μου επειδή πάτησα διαγραφή τόμου στον έναν , και τώρα αυτό ψάχνω πως θα το fixαρω αν γίνεται αλλά και πάλι πως έγινε έτσι απλά ο 250αρις δίσκος σε 90 gb μόνο χωρίς επιστροφή; τόσο 'βλακεία' έκανα anyway Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Panagiotis321
htaccess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή σαν "πρωτάρηδες"... την έχουμε πατήσει, θα κάνεις αριστερό κλικ να τον "σκιάσεις" πάνω στον δίσκο (στο κάτω παράθυρο που βλέπεις τους δίσκους/partitions), που θέλεις να κάνεις extended. και μετά με δεξί κλικ (πάνω στο δίσκο που θέλεις να κάνεις extended) θα σου δώσει την επιλογή, πλεον η επιλογή extended δεν θα είναι "greyed out" Αν δεν βοηθήσει το παραπάνω, δώσε ένα screenshot από αυτό που βλέπεις. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
Panagiotis321 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Κοίτα κατί πολύ απλό είπες οπότε νομίζω το έκανα σωστά , αλλά όπως περίμενα και πάλι η επιλογη επέκταση ειναι greyed out
htaccess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Τι να πω.... εφόσον δεν έχει κάτι που χρειάζεσαι... διέγραψέ τον, γίνεται όλο unallocated partition/ μετά new partition/format και τέλος, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα