dkalog Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω μία smart tv F&U (εικόνα 1) ένα Η/C τις PHILIPS (παλιό μοντέλο ,εικόνα 2), το πρόβλημα μου είναι ενώ μπορώ να ακούσω τον ήχο της TV στο H/C μόλις επιλέγω από την τηλεόραση να μπω στο youtube δεν ακούω ήχο στο H/C. H ΤV είναι συνδεδεμένη με το H/C με scart από την μεριά της τηλεόραση (εικόνα 3) και με άσπρο/κόκκινο στην μεριά του H/C (εικόνα 4). Επίσης συνέδεσα και με οπτική ίνα την TV με το H/C (εικόνες 5 και 6 και 7) άλλα δεν μπορώ να ακούσω και πάλι . Μπορεί κάνεις να με βοηθήσει ώστε να μπορώ να ακούω και youtube ; Στην εικόνα 7 είναι ότι θύρα έχει το πίσω μέρος του το Home Cinema. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από dkalog
htaccess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Από άλλες ιντερνετικές εφαρμογές, ακούς ήχο ?
dkalog Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Όχι ούτε και από το προεγκατεστημένο στην TV Netflix δεν ακούγεται, μόνο από την τηλεόραση όταν κάνω τις επιλογές αυτές.
htaccess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πιθανώς να πρέπει να πάρεις έξοδο από τα ακουστικά κάνοντας την ανάλογη ρύθμιση από το menu, βλέπω στο manual του συγκεκριμένου μοντέλου αναφέρει (Ακουστικά/Γραμμή εξόδου), δεν γνωρίζω... ίσως υπάρχει κάποιος περιορισμός / δυσλειτουργία στο μοντέλο αυτό. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
dkalog Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δλδ πρέπει να συνδέθω από την έξοδο των ακουστικών της τηλεόρασης μου, στην αντίστοιχη είσοδο (PHONES όπως την γράφει) του ενισχυτή;;
darkman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Σε εμενα στην sony και με εναν yamaha που εχω για να ακουσω πρεπει να παω στο μενου της Tv και να διαλεξω στα ηχεια εξωτερικα αντι για ηχεια Tv . και δες και αν εχεις διαλεξει την σωστη έξοδο στον ενισχυτή.
htaccess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δες και το παρακάτω Ηχεία> γενικά διάβασε το manual, θα το συνδέσεις όπως το είχες και άκουγες την tv από το H/C και θα κοιτάξεις τις ρυθμίσεις . Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
2MikronS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Θα το συνδεσεις με το optical και θα ορισεις τον ηχο απο την tv σου να δινει απο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα