Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους. Περιμένω ένα δέμα από εξωτερικό και μου έχει αποσταλεί με την UPS. Επειδή όμως ζω στην επαρχία, δεν υπάρχει υποκατάστημα UPS στην πόλη μου. Γνωρίζει κάποιος με ποια εταιρεία συνεργάζονται και θα μου έρθει το πακέτο? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, laxanoulis είπε

Περιμένω ένα δέμα από εξωτερικό και μου έχει αποσταλεί με την UPS. Επειδή όμως ζω στην επαρχία, δεν υπάρχει υποκατάστημα UPS στην πόλη μου.

αν εννοείς  αυτή  μίλα μαζί τους 

https://www.google.com/search?q=ups+greece&oq=UPS&aqs=chrome.3.69i57j0l5.5822j0j8&client=ubuntu&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Δημοσ.

Μιλα με τα κεντρικα της UPS στην Αθηνα,θα τους δωσεις το tracking που εχεις και αυτοι θα σου πουνε με πια κουριερ θα το παραλαβεις και με τι αριθμο αποστολης .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, laxanoulis είπε

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους. Περιμένω ένα δέμα από εξωτερικό και μου έχει αποσταλεί με την UPS. Επειδή όμως ζω στην επαρχία, δεν υπάρχει υποκατάστημα UPS στην πόλη μου. Γνωρίζει κάποιος με ποια εταιρεία συνεργάζονται και θα μου έρθει το πακέτο? 

γενική ταχυδρομική

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, laxanoulis είπε

Γενικη Ταχυδρομικη.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, talibanakos είπε

Γενικη Ταχυδρομικη.

5 ώρες πριν, koystado είπε

γενική ταχυδρομική

Κ εγώ το διάβασα αλλά δεν ήταν επίσημο. Ευχαριστώ! 

6 ώρες πριν, hp8 είπε

Νομίζω τα παιδιά παρακάτω μου απάντησαν. Αν δεν έπαιρνα απάντηση, σίγουρα η επόμενη κίνηση ήταν να μιλήσω μαζί τους.

6 ώρες πριν, panosk1 είπε

Μιλα με τα κεντρικα της UPS στην Αθηνα,θα τους δωσεις το tracking που εχεις και αυτοι θα σου πουνε με πια κουριερ θα το παραλαβεις και με τι αριθμο αποστολης .

Το νούμερο το έχω και δουλεύει κανονικά στο website της UPS. Παρακάτω τα παιδιά μου είπαν Γενική Ταχυδρομική. Το είχα διαβάσει κ εγώ κάπου αλλού, άρα νομίζω πως αυτό θα είναι.

Δημοσ.

Όταν το παραλάβει η ups στην Αθήνα, θα το προωθήσει στην περιοχή σου με οποία κουριερ συνεργάζετε και το πακέτο θα πάρει κωδικό αποστολής της εκάστοτε εταιρείας ,με τον κωδικό της ups θα το βλέπεις μόνο όσο το έχει η ups.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...