Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος.
Έχω ένα αρχείο .rar που πριν κάτι χρόνια είχα βάλει κάτι φωτογραφίες  και προσπαθώ από το πρωί να το ανοίξω αλλά δεν.... Υπάρχει κάποιος εφικτός τρόπος? Σίγουρα ο κωδικός είναι μεταξύ 10 με 16 ψηφίων και περιλαμβάνει σύμβολα,γράμματα,αριθμούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με pass recovery tools σε καμια διετία και βαλε.

Το passware που χρησιμοποιω για ενα excel που ειχε και ελληνικο χαρακτήρα στην προστασια απετυχε

Επεξ/σία από Fotis_Greece
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Spect~ είπε

βρες καποιο εργαλειο για brute force ορισε απο 10-16 ψηφια και τα λεμε σε μερικες χρονια 😜

1 ώρα πριν, Fotis_Greece είπε

Με pass recovery tools σε καμια διετία και βαλε.

Παίδες είστε πολύ οπτιμιστές!!!

Ένας κωδικός με μικρά και μεγάλα γράμματα, νούμερα και σύμβολα θέλει κάτι τις παραπάνω από μερικά χρόνια για να σπάσει με brute force και χωρίς να περιορίσεις τους χαρακτήρες και τα σύμβολα. Με τα παραπάνω στοιχεία και δοκιμάζοντας 1 εκατομμύριο κωδικούς το δευτερόλεπτο, για κωδσικό 10 ψηφίων θέλει 156.000 χρόνια (η τελεία είναι διαχωριστικό χιλιάδων και όχι υποδιαστολή.

spacer.png

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Παίδες είστε πολύ οπτιμιστές!!!

Ένας κωδικός με μικρά και μεγάλα γράμματα, νούμερα και σύμβολα θέλει κάτι τις παραπάνω από μερικά χρόνια για να σπάσει με brute force και χωρίς να περιορίσεις τους χαρακτήρες και τα σύμβολα. Με τα παραπάνω στοιχεία και δοκιμάζοντας 1 εκατομμύριο κωδικούς το δευτερόλεπτο, για κωδσικό 10 ψηφίων θέλει 156.000 χρόνια (η τελεία είναι διαχωριστικό χιλιάδων και όχι υποδιαστολή.

spacer.png

εγω ειδες εγραψε μερικες χρονια δεν εβαλα εκαντονταδες, χιλιαδες κλπ το αφησα ανοιχτο :p 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Spect~ είπε

εγω ειδες εγραψε μερικες χρονια δεν εβαλα εκαντονταδες, χιλιαδες κλπ το αφησα ανοιχτο 😛

Εσύ το έπαιξες διπλωματικά! :D

Πάντως ένα σούπερ υπολογιστής με 256 επεξεργαστές (ή πυρήνες) που υπολογίζει 1Tera κωδικούς το δευτερόλεπτο μπορεί να σπάσει τα 10 και τα 11 ψηφία σε καλό χρόνο. Από εκεί και πάνω όμως τα πράγματα σκουραίνουν.

spacer.png

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Muchacho είπε

Ότι λέει ο τίτλος.
Έχω ένα αρχείο .rar που πριν κάτι χρόνια είχα βάλει κάτι φωτογραφίες  και προσπαθώ από το πρωί να το ανοίξω αλλά δεν.... Υπάρχει κάποιος εφικτός τρόπος? Σίγουρα ο κωδικός είναι μεταξύ 10 με 16 ψηφίων και περιλαμβάνει σύμβολα,γράμματα,αριθμούς.

Από την  2η.... 3η....4η.... προσπάθεια ξεκινάει η κρίση πανικού, και αυξάνει όσο προσπαθούμε περισσότερο, ε... ο πανικός δεν είναι και ο καλύτερος "σύμμαχος".

Αφήνεις το αρχείο πάνω στην επιφάνεια εργασίας και με την πάροδο του χρόνου κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα θυμηθείς τον κωδικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 11 ώρες χειροκίνητης προσπάθειας κατάφερα και το βρήκα. Σε περίπτωση που και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα όπως γράψαν και οι προηγούμενοι να ξέρετε πως με brute force κτλ ίσως να μην δείτε ποτέ να ανοίγει εκτός και αν έχετε ένα απλό κωδικό που έχει πχ μόνο αριθμούς. Σε αυτή τη περίπτωση θα κάνετε δουλειά....

Στην δική μου περίπτωση είχα γυρίσει το πληκτρολόγιο σε Ελληνικούς χαρακτήρες όταν δημιούργησα το αρχείο... :cry:

Επεξ/σία από Muchacho
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Muchacho είπε

Στην δική μου περίπτωση είχα γυρίσει το πληκτρολόγιο σε Ελληνικούς χαρακτήρες όταν δημιούργησα το αρχείο...

Πω ρε φίλε! Ελληνικά σε κωδικό, ότι χειρότερο!

Δημοσ.

Εμένα μου έχει τύχει κάτι ακόμα πιο κουφό : Κλείδωσα το image που είχα φτοιάξει με κωδικό μακρυνάρι και μετά από ένα 6μηνο που το χρειάστηκα ο κωδικός δεν πέρναγε με τίποτα.Λέω δεν μπορεί κάτι άλλο συμβαίνει γιατί τους κωδικούς που φτοιάχνω έχω συγκεκριμένο σύστημα που δεν ξεχνιώνται.Κα λίγο πριν το εγκεφαλικό , παρατηρώ οτι όταν φόρτωνα από boot usb τη διανομή του Acronis , μου ενεργοποιούσε ως default το κουμπί NumLock οπότε όταν πληκτρολογούσα τον κωδικό , έγραφε και κάποιους αριθμούς αντί για γράμματα εν αγνοία μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...