Προς το περιεχόμενο

Η νέα rollable OLED τηλεόραση της LG «ξετυλίγεται» από το ταβάνι

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 ώρες πριν, Rocobloco είπε

Μακάρι να πέσουν η τιμές των κλασικών 77" oled σε εφικτά επίπεδα μπας ξεφύγουμε από την 65"

Μακάρι να βγάλουν OLED 48 ιντσών μπας και μπορέσω να αγοράσω μια OLED που να χωράει στο δωμάτιο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
23 minutes ago, kurkosdr said:

Μακάρι να βγάλουν OLED 48 ιντσών μπας και μπορέσω να αγοράσω μια OLED που να χωράει στο δωμάτιο

Κάπου πήρε το μάτι μου άρθρο που έλεγε ότι θα τις δούμε φέτος...

22 ώρες πριν, Dellapple είπε

Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει την χρησιμότητα αυτού του προϊόντος ? Σοβαρά... Και καλά για ντιζάιν? Επίδειξη τεχνογνωσίας? Γιατί ακριβώς ? 

Έχω τοποθετήσει projectors σε σπίτια ανθρώπων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια κοινώς "ματσό". Η προβολή συνήθως γίνεται σε ηλεκτρική οθόνη που είναι τοποθετημένη στο ταβάνι και όταν δεν χρησιμοποιείται εξαφανίζεται έτσι ώστε να φαίνεται το design του χώρου που ο "ματσό" έχει χρυσοπληρώσει. Για αυτούς του ανθρώπους και τους διακοσμητές τους είναι μάνα εξ ουρανού γιατί η εικόνα που θα βγάλει μια 2μετρη oled οθόνη θα ρίχνει στα αυτιά μια αντίστοιχη από projector.

Πάντως το να κατεβαίνει ένα πανί από το ταβάνι και να παίζει χωρίς τη χρήση projector το ονειρεύομαι από τότε που τοποθέτησα την πρώτη ηλεκτρική οθόνη οροφής. Well done LG!!

• Like 1

Ok το καταλάβαμε ότι το έχουν πάρει ως ιδέα από ταινία επιστημονικής φαντασίας και όταν τα έλεγα εγώ στη σχολή με έλεγαν φαντασμένο, τώρα όμως το βουλώνουν..,

Στις 4/1/2020 στις 3:30 ΜΜ, Dellapple είπε

Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει την χρησιμότητα αυτού του προϊόντος ? Σοβαρά... Και καλά για ντιζάιν? Επίδειξη τεχνογνωσίας? Γιατί ακριβώς ? 

Πιστεύω αν ζούσες όταν βγήκε το πρώτο αεροπλάνο με κινητήρες τζέτ θα έλεγες το ίδιο.

4 ώρες πριν, suspiria είπε

Πιστεύω αν ζούσες όταν βγήκε το πρώτο αεροπλάνο με κινητήρες τζέτ θα έλεγες το ίδιο.

Σοβαρά τώρα ? Χαχαχαχ οτι να ναι

Καλή σαν ιδέα.  Κάνει πανεύκολη την μεταφορά μίας μεγάλης TV  και φυσικά μειώνει και το κόστος μεταφορικών για τον κατασκευαστή.  Πολύ πιθανόν να επικρατήσουν στο άμεσο μέλλον.  Ούτως η άλλως δεν πρέπει να έχουν αυξημένο κατασκευαστικό κόστος. 

Όσοι δεν εντυπωσιάζεστε μάλλον δεν ζείτε με γυναίκα στο σπίτι. 

Που δίνουμε μάχη για να ξεπεράσουμε τις 55ίντσες. (και οι περισσότεροι την έχουν χάσει τη μάχη και παίρνουν κάτι 43 ίντσες για θέαση από τα 4 μέτρα και δεν βλέπουν αν είναι ο HULK ή ο Παυλόπουλος στην οθόνη).

Όνειρο είναι να εξαφανίζεται η τηλεόραση από τον τοίχο.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...