Strigla Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Ο από μηχανής θεός; ή ο αποβλακωτής εθισμός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakatema Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Και την έκφραση "δεν έκλεισα μάτι κοιτούσα το ταβάνι" θα μας κόψουν, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσαμτσίκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
songless_bird Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Dellapple είπε Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει την χρησιμότητα αυτού του προϊόντος ? Σοβαρά... Και καλά για ντιζάιν? Επίδειξη τεχνογνωσίας? Γιατί ακριβώς ? Δεν εχεις προβολεα μαλλον για να δεις ποσο χρησιμο ειναι να μαζευεται στο ταβανι το πανι και με τις oled θα γλυτωσεις και τον προβολεα και τα καλωδια . Αν φτασουν στις 100' δεν βλεπω λογω να αγορασεις προβολεα για θεαση μεγαλων ιντσων στο σπιτι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grimson Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, songless_bird είπε Δεν εχεις προβολεα μαλλον για να δεις ποσο χρησιμο ειναι να μαζευεται στο ταβανι το πανι και με τις oled θα γλυτωσεις και τον προβολεα και τα καλωδια . Αν φτασουν στις 100' δεν βλεπω λογω να αγορασεις προβολεα για θεαση μεγαλων ιντσων στο σπιτι. Εγώ βλέπω 8.390 λόγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klarinogroom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, Dellapple είπε Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει την χρησιμότητα αυτού του προϊόντος ? Σοβαρά... Και καλά για ντιζάιν? Επίδειξη τεχνογνωσίας? Γιατί ακριβώς ? λίγο απ'όλα.. απλά ένας τρόπος να παρουσιάσουν την νέα τεχνολογία και να διαφημίσουν την τεχνογνωσία τους. απο κει και πέρα θα βρουν άλλοι που και πως αλλιώς μπορεί να αξιοποιηθεί η τεχνολογία και να την εξελίξουν (αφού πληρώσουν για να χρησιμοποιήσουν την πατέντα της samsung φαντάζομαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Την εγκατάσταση θα την κάνει τεχνίτης που βάζει ρολά; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 H LG είναι πολύ αθόρυβη και αποτελεσματική εταιρεία. Ακούμε συνέχεια για Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei κλπ, η LG περνάει στο αδιάφορο. Μου θυμίζει την παλιά καλή NEC... 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Θα την αγόρασα αλλά εδώ που μένω δεν υπάρχει ταβάνι. https://www.google.com/search?q=smoke+weed+gif&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=ivmn&sxsrf=ACYBGNTIC2os-KqfozD3PZNduxGxwZl58w:1578149210907&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiNlvn4l-rmAhWIxMQBHcUdD2wQ_AUoAXoECAwQAQ&biw=393&bih=719#imgrc=kit36HwrTyzXxM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rocobloco Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, suspiria είπε πως βγάζεις τα γράμματα σε 65αρα; Στο Netflix τα έχω στο μικρότερο δυνατό μέγεθος 😁 Και πάλι μικρή την θεωρώ για 3 μέτρα απόσταση. 2 ώρες πριν, svartevarg είπε Και οι 65" νομίζω ότι είναι ότι πρέπει για HD και 4Κ περιεχόμενο. Νομίζω ότι για 77" καλύτερες θα ήταν οι 8Κ αναλύσεις. Πίστεψε με δεν υπάρχει πρόβλημα, όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dellapple είπε Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει την χρησιμότητα αυτού του προϊόντος ? Σοβαρά... Και καλά για ντιζάιν? Επίδειξη τεχνογνωσίας? Γιατί ακριβώς ? Καμια χρησιμότητα. Τοσο λεπτες που έχουν γίνει οι τηλεοράσεις, κολλάνε στον τοιχο, ουτε χωρο πιάνουν, και design δημιουργουν. Ανοίγεις κλείνεις στο δευτερόλεπτο. Αμα περιμένεις να διπλωσει ξεδιπλώσει, συν χειρότερη ποιότητα που έχει, χαλάει εύκολοτερα (δες τα foldable, ιδια αρχή λειτουργίας). Πρακτικά μόνο για επίδειξη, αντε να το παρουν και 10 κρισοι (παλι για επίδειξη, για καθε μερα θα εχουν μια κανονική). 2 ώρες πριν, Dellapple είπε 2 ώρες πριν, Dellapple είπε Edit, για καποιο λογο δεν αφαιρούνται απο κινητό, απο λαθος επιλέχθηκαν. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από oldnew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
songless_bird Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Grimson είπε Εγώ βλέπω 8.390 λόγους Ψιχουλα. Τοσο κανει ενας απλα καλος προβολεας. Αν θες κατι κορυφαιο πας πανω απο 50.000. Οποτε η συγκεκριμενη LG μπαινει σε υπαρχουσα αγορα με νεο προιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artemios1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Innersense είπε Την εγκατάσταση θα την κάνει τεχνίτης που βάζει ρολά; 😂 Για εγκατασταση θα φωναζεις τον Μπαμπη τον τεντα !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 δε ξέρω τι λένε...και τη φτιάχνουν..άλλη αίγλη έχει ο πρετζέκτορας με το λευκό πανί... ας είναι και σεντόνι! Σαλόνι και suround 5.1.2..7 10 Μυρωδιά ποπ κόρν και ξεκινάει η ΠΡΟΒΟΛΗ απο προβολέα οχι απο υγροκρυσταλοτεντόπανο..ε το είπα γιατι θα έσκαγα! 1 ώρα πριν, songless_bird είπε Ψιχουλα. Τοσο κανει ενας απλα καλος προβολεας. Αν θες κατι κορυφαιο πας πανω απο 50.000. Οποτε η συγκεκριμενη LG μπαινει σε υπαρχουσα αγορα με νεο προιον. βρεεεε ΠΩΠΩ είναι σε προσφορά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Dellapple είπε Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει την χρησιμότητα αυτού του προϊόντος ? Σοβαρά... Και καλά για ντιζάιν? Επίδειξη τεχνογνωσίας? Γιατί ακριβώς ? Μείωση χωρου? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskap Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Το σεμεδακι θα το τραβαει μεσα στο ρολο ή θα υπάρχει κυνδινος να μπουκωσει;; Περα απο τη πλακα ειναι γ@μ@τη! Την εφτιαξαν ετσι απλα απειδη μπορουν! Καμια αλλη εταιρία δεν τους πιανει στις τηλεορασεις ειδε αφορα το πανελ ή το περιβάλλον χρήστη. Και ναι τωρα θα ειναι πανακριβη ομως σε 4-5 χρονια αν αυτο το πραγματακι το εχω ως επιλογη με +500 - 1000€ εγω θα τα εσκαγα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα