Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,  έχει κάνεις μια τάξη μεγέθους για σύστημα θυροτηλεφωνου πολυκατοικίας; Έχει χαλάσει και θέλω να δω πόσο έχει περίπου να το αλλάξουμε όλο για 6 διαμερίσματα.

Δημοσ.

Τα συστήματα αυτά κοστίζουν περίπου 200-250€ ανά διαμέρισμα. 

Καλέστε εγκατάσταση να σας δώσει προσφορά,να δει την καλωδίωση και να σας πει τι μπαίνει, πόσο κοστίζει κτλπ. 

(πάρτε 2-3 προσφορές ώστε να καταλήξετε εκεί που αξίζει) 

Δημοσ.

Δε ξέρω αν μπαίνει θυροτηλεοραση αλλά 200 ευρώ δεν είναι πολλά,  δεδομένου του χρόνου ζωής,  το προηγούμενο πρέπει να είναι 20 χρόνια και βάλε. 

Δημοσ.

Είναι αναλόγως αν θέλετε θυροτηλεοραση ή θυροτηλεφωνο. Παντως 1500 που λενε οι πιο πανω ειναι ανεκτα λεφτα αν και ειναι μαρκα με εκαψες. Σε αυτα να προσθεσεις και τα λεφτα του μαστορα, δε θα ειναι λιγα

Δημοσ.

Ερώτηση,  στο θυροτηλεφωνο είναι και το κουδούνι του διαμερίσματος σωστά; Γιατί δρ δουλεύουν και τα κουδούνια από τότε που χάλασε. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, giotis1982 είπε

Δε ξέρω αν μπαίνει θυροτηλεοραση αλλά 200 ευρώ δεν είναι πολλά,  δεδομένου του χρόνου ζωής,  το προηγούμενο πρέπει να είναι 20 χρόνια και βάλε. 

Καλά ναι αξίζουν τα χρήματα γιατί ένα τέτοιο σύστημα πχ θα σε βγάλει 15 με 20 χρόνια αν όλα πάνε καλά. 

Δημοσ.
18 minutes ago, giotis1982 said:

Ερώτηση,  στο θυροτηλεφωνο είναι και το κουδούνι του διαμερίσματος σωστά; Γιατί δρ δουλεύουν και τα κουδούνια από τότε που χάλασε. 

Ειναι ξεχωριστες συσκευες συνηθως (στα παλαιοτερα μοντελα)  αλλα πανε και μαζι πολλες φορες. Μπορει να εχει καει και ο μετασχηματιστής τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...