Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Τι εννοεις?

Έχω λειτουργίες που δεν έχει ένα iPhone ή άλλες ναυαρχίδες android, τις οποίες χρειάζομαι πχ καλή μπαταρία, notification led, SD card, radio, υπέρυθρες, audio Jack διπλή sim, παραμετροποίηση, εφαρμογές εκτός store .......... 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, adi32 είπε

Έχω λειτουργίες που δεν έχει ένα iPhone ή άλλες ναυαρχίδες android, τις οποίες χρειάζομαι πχ καλή μπαταρία, notification led, SD card, radio, υπέρυθρες, audio Jack διπλή sim, παραμετροποίηση, εφαρμογές εκτός store .......... 

Σωστος.

Εγω απλα δεν βρισκω νοημα να αγοραζω η ακομη και να εχω ενα τοσο ακριβο κινητο.

Γουστα ειναι αυτα και οτι του αρεσει του καθενα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Απλα απο εκει μπορω με γρηγορη διαδικασια να το αγορασω με τιμολογιο χωρις ΦΠΑ και η τιμη ειδικα για το Α21 ειναι πολυ καλη.

M21 εννοείς προφανώς. Βέβαια στο eshop είδες ότι θα το έχουν πάλι διαθέσιμο από 17 Ιουλίου, ε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, supermanbee είπε

M21 εννοείς προφανώς. Βέβαια στο eshop είδες ότι θα το έχουν πάλι διαθέσιμο από 17 Ιουλίου, ε?

Ναι sorry εκανα λαθος το Μ21 εννοω μπερδευτηκα κι εγραψα Α21.

Ξερω απο 17 Ιουλιου το εγραψα και σε προηγουμενο μηνυμα οτι θα περιμενω καμια 10αρια μερες για να ερθει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα μου εδωσαν ακυρο απο το eshop και μου ειπαν οτι τελικα δεν θα το φερουν το κινητο και μου προτειναν καποια υποδεεστερα στην ιδια τιμη.

Να προχωρησω με το Huawei Nova 5T απο amazon Ισπανιας στα 220 ευρω με μεταφορικα και χωρις ΦΠΑ?

Αν και δεν θα ηθελα ips οθονη και τοσο χαμηλη μπαταρια αλλα δεν βρισκω και κατι αλλο.

Κοιτουσα και για το nord αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο για την τιμη του.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του σχετικά με τα xiomi mi note 10 lite και samsung M31 όσον αφορά τις κάμερες. Με ενδιαφέρει η φωτογραφία περισσότερο. Είχα το note 10 lite για λίγες μέρες και μπορώ να πω πως ότι τράβηξα ήταν ποιοτικό και αξιοπρεπές για την κατηγορία του. Το samsung πιστεύετε έχει ανάλογη φωτογραφία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη τιμη που βρισκεται το Nova 5T αυτη την στιγμη ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια.

Εχει τον επεξεργαστη του P30 PRO, εκπληκτικες καμερες για την τιμη του (καλυτερες απο το xiaomi mi note 10 lite), και  πολυ καλη διαχειριση μπαταριας.

Χωρια που για εμενα το emui ειναι πιο σταθερο απο το miui της xiaomi

Και μεταλλικο, οχι σαν το nord!

Επεξ/σία από gzkat
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gzkat είπε

Στη τιμη που βρισκεται το Nova 5T αυτη την στιγμη ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια.

Εχει τον επεξεργαστη του P30 PRO, εκπληκτικες καμερες για την τιμη του (καλυτερες απο το xiaomi mi note 10 lite), και  πολυ καλη διαχειριση μπαταριας.

Χωρια που για εμενα το emui ειναι πιο σταθερο απο το miui της xiaomi

Και μεταλλικο, οχι σαν το nord!

Αυτό το κινητό αν είχε θύρα ακουστικών και θύρα για micro sd θα ήταν πλήρες.Καλά αν είχε και Amoled θα ήταν ότι καλύτερο και ας κόστιζε πχ +50€.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Αυτό το κινητό αν είχε θύρα ακουστικών και θύρα για micro sd θα ήταν πλήρες.Καλά αν είχε και Amoled θα ήταν ότι καλύτερο και ας κόστιζε πχ +50€.

Αυτο που θελεις υπαρχει ήδη εδω και καιρο και το λένε.... Huawei P30

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Αυτο που θελεις υπαρχει ήδη εδω και καιρο και το λένε.... Huawei P30

Σωστά, αλλά έχει 430€+.Το θετικό είναι πως έχει επίπεδη οθόνη.Σε σχέση με το P30 Pro στις κάμερες υστερεί λίγο;

Επίσης το Pro έχει μεγαλύτερη οθόνη ( Αυτό είναι υποκειμενικό αν είναι πλεονέκτημα), μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά όχι θύρα ακουστικών.Είναι ακόμα πιο ακριβό.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9530&idPhone2=9635

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Γιά 240€ τα specs του είναι μιά χαρά.

Απλά τσάμπα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...