Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν ξερω γιατι κολλησαμε στο M21 , αλλα και εδω δεν το πολυ συμπαθησανε

Anmerkung 2020-07-10 184030.png

μια και ειπες για το notebookcheck

εδω λενε για μια φημη οτι το S 21 θα ερθει με Exynos 1000 αντι Snapdragon 875  με οτι αυτο συνεπαγεται για αυτους που τα παρακολουθουν αυτα.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά αναφέρθηκα στα 3 κινητά που μας ρωτούσε, για αυτό και πήγε προς τα εκεί η συζήτηση... Γενικά δεν ξέρω, για κάποιο λόγο την samsung αν δεν είναι στην ακριβή κατηγορία κινητών δεν την προτείνω. Όπως και να το κάνουμε στα vfm κινητά η Xiaomi είναι η καλύτερη μέχρι τα 200€ και λίγο παραπάνω, στα μεσαίας κατηγορίας και πάνω πάμε σε άλλες εταιρίες...

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Επισκέπτης
Δημοσ.

ετσι ...και εγω με την samsung μεχρι εδω Samsung Galaxy S10 Lite ...

και νομιζω οτι αυτο φοραει τον snapdragon 855.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

δεν ξερω γιατι κολλησαμε στο M21 , αλλα και εδω δεν το πολυ συμπαθησανε

Anmerkung 2020-07-10 184030.png

μια και ειπες για το notebookcheck

εδω λενε για μια φημη οτι το S 21 θα ερθει με Exynos 1000 αντι Snapdragon 875  με οτι αυτο συνεπαγεται για αυτους που τα παρακολουθουν αυτα.

Aυτο δεν ειναι για το M31?

Kοιτουσα το M21 λογω μπαταριας πιο πολυ να σου πω την αληθεια και μετα λογω οθονης σε σχεση με τα υπολοιπα της XIAOMI κι επισης γιατι δεν μπορω να κατσω να ψαχνω απο skroutz ενα καταστημα που να αγορασω χωρις ΦΠΑ ευκολα και γρηγορα.

Ειδα στο eshop οτι το ειχε σε καλη τιμη και το εβαλα στην κουβεντα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Aυτο δεν ειναι για το M31?

Kοιτουσα το M21 λογω μπαταριας πιο πολυ να σου πω την αληθεια και μετα λογω οθονης σε σχεση με τα υπολοιπα της XIAOMI κι επισης γιατι δεν μπορω να κατσω να ψαχνω απο skroutz ενα καταστημα που να αγορασω χωρις ΦΠΑ ευκολα και γρηγορα.

Ειδα στο eshop οτι το ειχε σε καλη τιμη και το εβαλα στην κουβεντα.

σωστος...

ε, με τοσα κινητα που εχει η samsung χαθηκαμε...

...

λοιπον, παρε ενα iphone να κανεις δουλεια σου. 😎

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

σωστος...

...

Moυ ειχε κανει ενας φιλος δωρο iphone το πουλησα κι εβαλα λαστιχα στο αυτοκινητο.

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

ετσι ...και εγω με την samsung μεχρι εδω Samsung Galaxy S10 Lite ...

και νομιζω οτι αυτο φοραει τον snapdragon 855.

Πάντως περιμένω την Xiaomi να ανέβει και στην μεσαία κατηγορία σύντομα. Η φετινή της προσπάθεια με το xiaomi mi note 10 δεν απέδωσε, φοβερή κάμερα (η καλύτερη που έχω δει) και μέτριος επεξεργαστής. Βέβαια δεν ξέρω και τι παίζει και γίνονται αυτά, ίσως τα παραμετροποιεί για να τα περάσει στην Ευρώπη, δεν ξέρω. Σύντομα όμως πιστεύω θα βγάλει και κάτι πολύ καλό.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeR1_700 είπε

Πάντως περιμένω την Xiaomi να ανέβει και στην μεσαία κατηγορία σύντομα. Η φετινή της προσπάθεια με το xiaomi mi note 10 δεν απέδωσε, φοβερή κάμερα (η καλύτερη που έχω δει) και μέτριος επεξεργαστής. Βέβαια δεν ξέρω και τι παίζει και γίνονται αυτά, ίσως τα παραμετροποιεί για να τα περάσει στην Ευρώπη, δεν ξέρω. Σύντομα όμως πιστεύω θα βγάλει και κάτι πολύ καλό.

Εγω λεω να προχωρησω με το M21 μιας και δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο και μεσα στις επομενες 10 ημερες περιπου που θα κανει να ερθει αν βγει κατι καλυτερο να το ακυρωσω και να προχωρησω σε κατι αλλο που μπορει να βγει σε προσφορα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

σωστος...

...

Με 200€ που ψάχνει ο φίλος μόνο τη θήκη παίρνει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Εγω λεω να προχωρησω με το M21 μιας και δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο και μεσα στις επομενες 10 ημερες περιπου που θα κανει να ερθει αν βγει κατι καλυτερο να το ακυρωσω και να προχωρησω σε κατι αλλο που μπορει να βγει σε προσφορα.

Και το Μ21 πάντως πιστεύω θα σε καλήψει για την χρύση που το θες 😉

Καλές αγορές!

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Moυ ειχε κανει ενας φιλος δωρο iphone το πουλησα κι εβαλα λαστιχα στο αυτοκινητο.

πες το ψεμματα. ειναι ακριβουστικα τα ατιμα.

παντως και το Xiaomi Mi Note 10 που μας δειχνει ο GeorgeR1_700 πρεπει να ειναι καλο.

δεν ειμαι προχειρος ποσο κανει τωρα, αλλα εντυπωσιαστηκα απο το κομματι στο βιντεο που εβαλε.

πολυ καλη καμερα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

πες το ψεμματα. ειναι ακριβουστικα τα ατιμα.

παντως και το Xiaomi Mi Note 10 που μας δειχνει ο GeorgeR1_700 πρεπει να ειναι καλο.

δεν ειμαι προχειρος ποσο κανει τωρα, αλλα εντυπωσιαστηκα απο το κομματι στο βιντεο που εβαλε.

πολυ καλη καμερα.

Δεν αξίζει κατ εμέ, κάνει πάνω από 500€. Τόσα λεφτά μόνο για κάμερα και μέτριο επεξεργαστή για τα λεφτά του δεν θα το πρώτεινα.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, adi32 είπε

Με 200€ που ψάχνει ο φίλος μόνο τη θήκη παίρνει 

Kαι δωρο να μου το εκαναν παλι θα το πουλουσα.

41 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Και το Μ21 πάντως πιστεύω θα σε καλήψει για την χρύση που το θες 😉

Καλές αγορές!

Ναι θα προχωρησω με το Μ21 και βλεπουμε.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Kαι δωρο να μου το εκαναν παλι θα το πουλουσα.

Κι εγώ το ίδιο τη στιγμή που με 150€ κάνω πολύ περισσότερα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...