Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον για να μην το κουραζω αλλο λες και θα παρω αυτοκινητο αποφασισα να παρω ενα απο τα παρακατω μια και δεν βρισκω αλλη λυση

Samsung M21 - Xiomi 9s - Xiaomi 9 pro

https://www.e-shop.gr/kinito-samsung-galaxy-m21-64gb-4gb-dual-sim-blue-gr-p-TEL.092807

https://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-note-9s-64gb-4gb-dual-sim-grey-gr-p-TEL.092634

https://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-note-9-pro-64gb-6gb-dual-sim-grey-gr-p-TEL.092682

Τα βαζω απο το eshop με τις τιμες γιατι ειναι απλη η διαδικασια να τα αγορασω χωρις ΦΠΑ με τιμολογιο.

Αν υπαρχει καποιο καταστημα στο skroutz που να ειναι γρηγορη η διαδικασια και αμεσα διαθεσιμο θα το προτιμησω διαφορετικα δεν μπλεκω να παλευω κανεναν μηνα με τρελες διαδικασιες.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα πρότεινα το 9s https://youtu.be/Nc-lZTyWtCM?t=533

Εγώ θα πήγαινα στο 9 pro λόγω του ότι έχει καλύτερο επεξεργαστή από το Μ21, έχει δηλ snapdragon που μπορείς να του βάλεις και gcam, επίσης έχει και 6GB ram ενώ το Μ21 4GB (αν και τα 4GB πάλι είναι αρκετά, δεν δίνω μεγάλη βαρύτητα σε αυτό).

Το Μ21 έχει amoled οθόνη ενώ το 9 pro IPS οθόνη (οπότε εδώ το M21 είναι καλύτερο στην οθόνη, αλλά σε όλα τα άλλα μειονεκτεί).

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeR1_700 είπε

Δεν θα πρότεινα το 9s https://youtu.be/Nc-lZTyWtCM?t=533

Εγώ θα πήγαινα στο 9 pro λόγω του ότι έχει καλύτερο επεξεργαστή από το Μ21, έχει δηλ snapdragon που μπορείς να του βάλεις και gcam, επίσης έχει και 6GB ram ενώ το Μ21 4GB (αν και τα 4GB πάλι είναι αρκετά, δεν δίνω μεγάλη βαρύτητα σε αυτό).

Το Μ21 έχει amoled οθόνη ενώ το 9 pro IPS οθόνη (οπότε εδώ το M21 είναι καλύτερο στην οθόνη, αλλά σε όλα τα άλλα μειονεκτεί).

Οποτε καταληγουμε αναμεσα σε M21 και 9pro.

Το 9 pro ειναι μου βγαινει 60 ευρω ακριβοτερο απο το M21.

Αξιζει να παω στο 9 pro για τον καλυτερο επεξεργστη και τα 2gb ram?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Μόνο από e-shop θέλεις να το αγοράσεις? Έχεις κάποια επιταγή και το προτιμάς? 

Απλα απο εκει μπορω με γρηγορη διαδικασια να το αγορασω με τιμολογιο χωρις ΦΠΑ και η τιμη ειδικα για το Α21 ειναι πολυ καλη.

Για τα skroutzoμαγαζα δεν μπορω να ψαχνω οπως ειχα κανει παλιοτερα να ψαχνω και να ρωταω σε 10 καταστηματα ποιος πουλαει χωρις ΦΠΑ και τι χαρτια θελει και ποσο χρονο θα παρει.

24 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

ορμα...

Anmerkung 2020-07-10 122604.png

Ναι το ειδα χθες.

Αυτο που λεει german version παιζει καποιο ρολο στην χωρα μας?

Bασικα απο eshop χωρις ΦΠΑ μου βγαινει λιγο φθηνοτερα απο amazon.de...........οχι πολυ παντως 2-3 ευρω περιπου.

Προτιμω να το παρω απο Ελλαδα και φθηνοτερα.

Επεξ/σία από HERTHAN
Δημοσ.

Τι να σου πω δεν ξέρω, αν το πάμε λίγο διαφορετικά το ερώτημα, δεν ξέρω αν θα έδινα 200€ για το Μ21. Δεν ξέρω γενικά από επεξεργαστές exynos τι παίζει για να ξέρω αν θα μου κρατήσουν μακροπρόθεσμα. Σε αυτό πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος άλλος.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Τι να σου πω δεν ξέρω, αν το πάμε λίγο διαφορετικά το ερώτημα, δεν ξέρω αν θα έδινα 200€ για το Μ21. Δεν ξέρω γενικά από επεξεργαστές exynos τι παίζει για να ξέρω αν θα μου κρατήσουν μακροπρόθεσμα. Σε αυτό πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος άλλος.

175 ευρω θα μου βγει χωρις το ΦΠΑ απο το eshop που θα το παρω κι ελεγα οτι αφου δεν υπαρχει κατι πολυ καλο αυτη τη στιγμη απο μεγαλο καταστημα ειπα να μην δωσω περισσοτερα χρηματα και να κανω την δουλεια μου με το Μ21. Και φυσικα να μην χαλασω τον χρονο μου και την ηρεμια μου με τα skroutzoμαγαζα για ενα κινητο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

175 ευρω θα μου βγει χωρις το ΦΠΑ απο το eshop που θα το παρω κι ελεγα οτι αφου δεν υπαρχει κατι πολυ καλο αυτη τη στιγμη απο μεγαλο καταστημα ειπα να μην δωσω περισσοτερα χρηματα και να κανω την δουλεια μου με το Μ21. Και φυσικα να μην χαλασω τον χρονο μου και την ηρεμια μου με τα skroutzoμαγαζα για ενα κινητο.

Κοιτούσα το αρχικό σου ποστ τώρα και είδα ότι στην ουσία το θέλεις για να μιλάς και ίσως κάποια apps που θα χρειαστείς. Εγώ θα πρότεινα να κατέβεις κατηγορία και να πας σε xiaomi redmi note 8. Αλλά επειδή αυτήν την στιγμή επειδή δεν μπορώ να το κοιτάξω (αν αξίζει το Μ21), θα σου απαντήσω το απόγευμα αν προλάβω.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αναφερει γερμανικη εκδοση και εννοει ευρωπαικη.

αυτο με την γερμανικη εκδοση, νομιζω εχει να κανει με τον επεξεργαστη, με ενα ψαξιμο, επειδη ουτε εγω το ηξερα τι σημαινει , 

η γερμανικη/ευρωπαικη εκδοση ειναι με τον επεξεργαστη Exynos ...

η αμερικανικη ειναι με τον επεξεργαστη snapdragon ...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Κοιτούσα το αρχικό σου ποστ τώρα και είδα ότι στην ουσία το θέλεις για να μιλάς και ίσως κάποια apps που θα χρειαστείς. Εγώ θα πρότεινα να κατέβεις κατηγορία και να πας σε xiaomi redmi note 8. Αλλά επειδή αυτήν την στιγμή επειδή δεν μπορώ να το κοιτάξω (αν αξίζει το Μ21), θα σου απαντήσω το απόγευμα αν προλάβω.

οκ ευχαριστω πολυ

2 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

αναφερει γερμανικη εκδοση και εννοει ευρωπαικη.

αυτο με την γερμανικη εκδοση, νομιζω εχει να κανει με τον επεξεργαστη, με ενα ψαξιμο, επειδη ουτε εγω το ηξερα τι σημαινει , 

η γερμανικη/ευρωπαικη εκδοση ειναι με τον επεξεργαστη Exynos ...

η αμερικανικη ειναι με τον επεξεργαστη snapdragon ...

Ναι καταλαβα αλλα ετσι κι αλλιως απο Ελλαδα μου βγαινει φθηνοτερα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

οκ ευχαριστω πολυ

Ναι καταλαβα αλλα ετσι κι αλλιως απο Ελλαδα μου βγαινει φθηνοτερα.

δεν ειχα διαβασει οτι θα το αγορασεις με τιμολογιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πω μόνο τα 2 βασικά πράγματα που προσωπικά με στρέφουν προς snapdragon μετά από αυτά που διάβασα. 

Το ένα είναι πως το redmi note 8 είναι πολύ κοντά με το M21, ίσως και λίγο καλύτερο. Αλλά δεν νομίζω να είναι πολύ εμφανής η διαφορά στο μάτι όσον αφορά τα specs. 

Το άλλο είναι αυτά που λέει εδώ ο Deepak Kumar. Γενικά δεν μπόρεσα να βρω και πολλά για τον exynos του Μ21.

Για μένα πάνε σε redmi note 8, για την χρίση που το θες θα σε καλύψει πλήρως. Αν θες όμως κάτι καλύτερο θα πρότεινα το redmi note 8 pro. Είναι 10€ πιο ακριβό από το M21. Έχει mediatek επεξεργαστή, αλλά μέχρι στιγμής είναι το πρώτο κινητό που τα πάει πολύ καλά. Αν το πας σε βαρύ gamming εκεί είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα, ενώ έχουν πει πως έχουν βάλει ιδικό σύστημα ψύξης ώστε να μην θερμαίνεται κατά την ώρα του gaming και πολλοί από τους χρήστες είναι ευχαριστημένοι, πολλοί είναι και αυτοί που στο gamming είχαν θέμα. Αλλά μόνο στο βαρύ gamming, κατα τα άλλα είναι απροβλημάτιστο. Επίσης αν θες να του βάλεις gcam είναι λίγο μπλέξιμο και δεν είναι σίγουρο αν είναι καλή. Αν και κάτι άκουσα πως τώρα είναι οκ αλλά δεν το έχω ψάξει. Όμως ξαναλέω, το redmi note 8 θα σε βολέψει. Δες και αυτό το βίντεο για να σε βοηθήσει επιπλέον (λέει το ανάποδο από αυτά που λέω εγώ, αλλά τότε οι τιμές ήταν διαφορετικές και δεν άξιζε τόσο το το 8 pro). Αυτές είναι οι προτάσεις μου κατά την δικιά μου εκτίμηση. Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα για exynos επεξεργαστές, ας με διορθώσει. 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

αν δεν εκανα κανενα λαθος , αυτος ειναι ο exynos που φοραει το Samsung Μ21

Anmerkung 2020-07-10 182840.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Antilogos1975 είπε

αν δεν εκανα κανενα λαθος , αυτος ειναι ο exynos που φοραει το Samsung Μ21

Anmerkung 2020-07-10 182840.png

Το versus που είναι το site από που το είδες λέει για τα specs, και έχει και από κάτω κάποιες μπάρες με τις επιδώσεις. Όμως διαφέρουν πολλές φορές τα specs συγκριτικά με την πραγματική απόδοση, γενικά και γω πρώτα κοιτούσα το versus αλλά σύντομα κατάλαβα πως πολλά δεν είναι έτσι όπως τα δείχνει. Από την άλλη το notebookchek που είναι το δικό μου συγκριτικό κάνει με πολλές διαφορετικές εφαρμογές τεστ για να δει γενικά ποιο κινητό αποδίδει καλύτερα. Το κακό μόνο είναι πως δεν έχουν βάλει πολλά τεστ στο συγκεκριμένο link που ανέβασα.

Θα πρότεινα να ανοίξει νέο θέμα ο @HERTHAN με τους 2 επεξεργαστές για να το δει κάποιος που είναι περισσότερο γνώστης και να του απαντήσει πλύρως. Εγώ αυτά που λέω είναι η εικόνα που έχω βγάλει από αυτά που διάβασα (και δεν έδωσα μια γεμάτη μέρα όπως κανονικά θα χρειαζόταν), τίποτα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...