Green Dragon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Μπορειτε να μου προτεινετε καποια καταστηματα που να εχουν εγγυηση απο infoquest και να μπορω να αγορασω φυσιολογικα χωρις ΦΠΑ. Δεν παλευεται η κατασταση με ολους αυτους τους ερασιτεχνες για μια πολυ απλη διαδικασια. Δεν υπάρχει κάτι σταθερό και σίγουρο όσον αφορά την εγγύηση Infoquest. Από όσα έχω καταλάβει, ορισμένα καταστήματα αγόρασαν χονδρική κάποιες παρτίδες από Infoquest και στη συνέχεια τις διέθεσαν στην αγορά, με την ανάλογη εγγύηση. Αυτό έγινε με το Mi a3 στο foxbox και με το redmi note 8 pro στις Cosmodata και Msystems. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι πάγια τακτική τους και αν συνεχίζεται. Οπότε ο κάθε ενδιαφερόμενος ας ρωτήσει τουλάχιστον σε όσα καταστήματα αναφέρουν "2 χρόνια εγγύηση" και ας πράξει αναλόγως. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από Green Dragon
HERTHAN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Tελικα μιλησα με 7 καταστηματα και κανενα απο αυτα δεν δινει 2 ετη εγγυηση απο infoquest αλλα ειναι εγγυηση καταστηματος. Δεν μπορω φυσικα ν'αγορασω χωρις να εχω εγγυηση απο infoquest γιατι ολα αυτα τα καταστηματα που ξεπεταγονται σαν μανιταρια αυριο μεθαυριο δεν θα υπαρχουν.Οποτε θα ειναι σαν να μην εχω καθολου εγγυηση.Σαν να το παιρνω απο Κινα και χειροτερα δηλαδη. Επισης κανενα απο τα καταστηματα που μιλησα δεν δεχεται τον απλο,ευκολο και γρηγορο τροπο για μια σωστη συναλλαγη με το αρθρο 39Α καθως ζητανε διαφορα εγγραφα που δεν χρειαζονται για την ολη διαδικασια και σε πολλες περιπτωσεις η διαρκεια της διαδικασιας μπορει να φτασει και τον εναν μηνα.Παλι καλα που δεν ειναι χρονος. Θα περιμενω να το βγαλει καποια στιγμη προσφορα ενα μεγαλο καταστημα για να το παρω απο εκει.Αν βγει σε καλη τιμη θα το παρω διαφορετικα θα περιμενω νσ βγει κανενα αλλο προσφορα παλι απο μεγαλο καταστημα ωστε να γινει η δουλεια μου ευκολα και γρηγορα κι ας πληρωσω παραπανω. Μονο στα κινητα συμβαινει αυτο σε ολα τα υπολοιπα κανεις την δουλεια σου ευκολα και γρηγορα.
life is music Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, HERTHAN είπε Tελικα μιλησα με 7 καταστηματα και κανενα απο αυτα δεν δινει 2 ετη εγγυηση απο infoquest αλλα ειναι εγγυηση καταστηματος. Δεν μπορω φυσικα ν'αγορασω χωρις να εχω εγγυηση απο infoquest γιατι ολα αυτα τα καταστηματα που ξεπεταγονται σαν μανιταρια αυριο μεθαυριο δεν θα υπαρχουν.Οποτε θα ειναι σαν να μην εχω καθολου εγγυηση.Σαν να το παιρνω απο Κινα και χειροτερα δηλαδη. Επισης κανενα απο τα καταστηματα που μιλησα δεν δεχεται τον απλο,ευκολο και γρηγορο τροπο για μια σωστη συναλλαγη με το αρθρο 39Α καθως ζητανε διαφορα εγγραφα που δεν χρειαζονται για την ολη διαδικασια και σε πολλες περιπτωσεις η διαρκεια της διαδικασιας μπορει να φτασει και τον εναν μηνα.Παλι καλα που δεν ειναι χρονος. Θα περιμενω να το βγαλει καποια στιγμη προσφορα ενα μεγαλο καταστημα για να το παρω απο εκει.Αν βγει σε καλη τιμη θα το παρω διαφορετικα θα περιμενω νσ βγει κανενα αλλο προσφορα παλι απο μεγαλο καταστημα ωστε να γινει η δουλεια μου ευκολα και γρηγορα κι ας πληρωσω παραπανω. Μονο στα κινητα συμβαινει αυτο σε ολα τα υπολοιπα κανεις την δουλεια σου ευκολα και γρηγορα. Το abox φίλε μου στο Περιστέρι είναι ένα από τα καλύτερα μαγαζιά ....είναι και στο skroutz ..και τέλος δεν έχει ούτε μια αρνητική αξιολόγηση ...Και αυτα π σ λέω πρέπει να τα λαβεις σοβαρά υπόψη σου !!
th_nikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, life is music είπε Το abox φίλε μου στο Περιστέρι είναι ένα από τα καλύτερα μαγαζιά ....είναι και στο skroutz ..και τέλος δεν έχει ούτε μια αρνητική αξιολόγηση ...Και αυτα π σ λέω πρέπει να τα λαβεις σοβαρά υπόψη σου !! Ωραία αυτά που λες αλλά το συγκεκριμένο μαγαζί είναι μόλις από τον Αύγουστο στο skroutz. Μικρό διάστημα για σκρουτζομάγαζο.
HERTHAN Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, life is music είπε Το abox φίλε μου στο Περιστέρι είναι ένα από τα καλύτερα μαγαζιά ....είναι και στο skroutz ..και τέλος δεν έχει ούτε μια αρνητική αξιολόγηση ...Και αυτα π σ λέω πρέπει να τα λαβεις σοβαρά υπόψη σου !! Δεν μπορω να το λαβω υποψιν γιατι αν κλεισει σε κανενα διμηνο οπως εχουν κανει παρα πολλα τετοια μαγαζακια τοτε τσαμπα το πηρα απο εκει. Οπως αναφερει ο th_nikos και μολις το τσεκαρα ειναι καινουριο καταστημα οποτε αν δεν ειναι πολλα χρονια στον χωρο δεν υπαρχει θεμα αξιοπιστιας εδω.
HERTHAN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Eπειδη λογω διαφορων συγκυριων δεν αγορασα ποτε κινητο απο τοτε που ανοιξα το θεμα. Ηρθε η ωρα ομως να παρω καποιο κι επειδη εχει περασει καιρος λεω να δω κατι πιο φρεσκο απο το mi a3 πριν 6 μηνες. Μεχρι τα 250 βαρια 300 ευρω ποια ειναι τα 3 καλυτερα που παιζουν σημερα για να εχω και μερικες επιλογες για την συγκριση? Ενα φιλος μου προτεινε το mi note 10 lite αλλα δεν ξερω αν θα βρω παλι μαγαζι για να το παρω χωρις ΦΠΑ και να ψαχνω χωρις αποτελεσμα σε περιπτωση που αξιζει σαν κινητο. Αν υπαρχουν αλλα καλυτερα απο αυτο που μου προτεινε ο φιλος μου θα το εκτιμουσα αν μου προτεινατε κι εσεις. Υ.Γ. Επισης κοιτουσα και το Samsung M31 απο amazon αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από HERTHAN
stark Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 9 ώρες πριν, HERTHAN είπε Eπειδη λογω διαφορων συγκυριων δεν αγορασα ποτε κινητο απο τοτε που ανοιξα το θεμα. Ηρθε η ωρα ομως να παρω καποιο κι επειδη εχει περασει καιρος λεω να δω κατι πιο φρεσκο απο το mi a3 πριν 6 μηνες. Μεχρι τα 250 βαρια 300 ευρω ποια ειναι τα 3 καλυτερα που παιζουν σημερα για να εχω και μερικες επιλογες για την συγκριση? Ενα φιλος μου προτεινε το mi note 10 lite αλλα δεν ξερω αν θα βρω παλι μαγαζι για να το παρω χωρις ΦΠΑ και να ψαχνω χωρις αποτελεσμα σε περιπτωση που αξιζει σαν κινητο. Αν υπαρχουν αλλα καλυτερα απο αυτο που μου προτεινε ο φιλος μου θα το εκτιμουσα αν μου προτεινατε κι εσεις. Υ.Γ. Επισης κοιτουσα και το Samsung M31 απο amazon αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο. Huawei Nova 5T
HERTHAN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 10 λεπτά πριν, stark είπε Huawei Nova 5T H Ηuwei δεν εχει καποια θεμα την google αν δεν κανω λαθος που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις στο κινητο? Επισης μηπως η μπαταρια του ειναι μικρη? Τελος απο θεμα οθονης μηπως τα προγουμενα που εχω αναφερει εχουν καλυτερη οθονη? Για να το προτεινεις θα ξερεις καλυτερα και κατι καλυτερο μπορει να εχει αλλα αυτα ειδα με μια πρωτη ματια.
stark Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, HERTHAN είπε H Ηuwei δεν εχει καποια θεμα την google αν δεν κανω λαθος που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις στο κινητο? Επισης μηπως η μπαταρια του ειναι μικρη? Τελος απο θεμα οθονης μηπως τα προγουμενα που εχω αναφερει εχουν καλυτερη οθονη? Για να το προτεινεις θα ξερεις καλυτερα και κατι καλυτερο μπορει να εχει αλλα αυτα ειδα με μια πρωτη ματια. Μετα το P30 + το Nova 5T, δηλαδη στην επόμενη γενιά έχουν θέμα τα Huawei με τα google services (βλεπε P40, κλπ). Εγώ έχω το P30 (ιδιος επεξεργαστης με το Nova). Τώρα αν έπαιρνα κινητό πολύ πιθανό να έπαιρνα το Nova 5T κι όχι το P30. Πιο VfM το Nova στην τιμή των 250€. Οθόνη έχει IPS αλλά είναι καλή, από ότι διαβάζω. Το P30 μου έχει OLED που μπορεί να μη φτάνει τα επιπεδα των OLED οθονών της Samsung αλλά είναι μια χαρά. Οι IPS της Huawei νομίζω ότι είναι αρκετά κοντά στις OLED της, σε θέματα φωτεινότητας, ευκρίνειας, κλπ. Δε νομίζω ότι κέρδισα κάτι σημαντικό και τρομερό με την OLED του P30 σε σχέση με την IPS του Nova. Το Nova εχει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία από το P30 μου. Με τη χρήση που κάνω εγώ στο P30 με βγάζει εύκολα όλη μέρα και συχνά το βράδυ πριν κοιμηθώ είμαι με υπόλοιπο ~ 25 - 30%. Αλλά αυτά είναι σχετικά για καθε χρήστη και ανάλογα με τις ανάγκες του. Το EMUI της Huawei κάνει πολύ καλή διαχείριση στην μπαταρία. Το nova δεν έχει 3,5 jack και η USB του είναι 2,0 αντι για 3,1. Επίσης το nova δεν παιρνει επεκταση μνημης αν θελεις πανω απο 128GB. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9803&idPhone2=9530 Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από stark
HERTHAN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, stark είπε Μετα το P30 + το Nova 5T, δηλαδη στην επόμενη γενιά έχουν θέμα τα Huawei με τα google services (βλεπε P40, κλπ). Εγώ έχω το P30 (ιδιος επεξεργαστης με το Nova). Τώρα αν έπαιρνα κινητό πολύ πιθανό να έπαιρνα το Nova 5T κι όχι το P30. Πιο VfM το Nova στην τιμή των 250€. Οθόνη έχει IPS αλλά είναι καλή, από ότι διαβάζω. Το P30 μου έχει OLED που μπορεί να μη φτάνει τα επιπεδα των OLED οθονών της Samsung αλλά είναι μια χαρά. Οι IPS της Huawei νομίζω ότι είναι αρκετά κοντά στις OLED της, σε θέματα φωτεινότητας, ευκρίνειας, κλπ. Δε νομίζω ότι κέρδισα κάτι σημαντικό και τρομερό με την OLED του P30 σε σχέση με την IPS του Nova. Το Nova εχει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία από το P30 μου. Με τη χρήση που κάνω εγώ στο P30 με βγάζει εύκολα όλη μέρα και συχνά το βράδυ πριν κοιμηθώ είμαι με υπόλοιπο ~ 25 - 30%. Αλλά αυτά είναι σχετικά για καθε χρήστη και ανάλογα με τις ανάγκες του. Το EMUI της Huawei κάνει πολύ καλή διαχείριση στην μπαταρία. Το nova δεν έχει 3,5 jack και η USB του είναι 2,0 αντι για 3,1. Επίσης το nova δεν παιρνει επεκταση μνημης αν θελεις πανω απο 128GB. https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9803&idPhone2=9530 Eυχαριστω για τις πληροφοριες αλλα η συγκριση ειναι περισσοτερο αναμεσα στο P30+ και το Νova 5T. Σε σχεση με τα προηγουμενα που ανεφερα ειναι καλυτερο το Νova 5T? Η μπαταρια του με φοβιζει αρκετα γιατι δεν προκειται να μπω στην διαδικασια να το φορτιζω καθε μερα.Θελω τουλαχιστον να μου κραταει 2 ημερες σιγουρα γιατι δεν θα κανω και τρελη χρηση.
Green Dragon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Που το ξεθάψατε βρε θηρία το νήμα;;;; Από τον Γενάρη και δεν βρήκατε ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα συσκευή;; Σύμφωνα με πληροφορίες μου, τον Δεκέμβρη ή τον Γενάρη, θα κυκλοφορήσουν καινούργια μοντέλα. Οπότε μπυρίτσα, πατατάκια, υπομονή και επιμονή!
stark Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Eυχαριστω για τις πληροφοριες αλλα η συγκριση ειναι περισσοτερο αναμεσα στο P30+ και το Νova 5T. Σε σχεση με τα προηγουμενα που ανεφερα ειναι καλυτερο το Νova 5T? Η μπαταρια του με φοβιζει αρκετα γιατι δεν προκειται να μπω στην διαδικασια να το φορτιζω καθε μερα.Θελω τουλαχιστον να μου κραταει 2 ημερες σιγουρα γιατι δεν θα κανω και τρελη χρηση. Για Xiaomi δεν μπορώ να σου πω κατι. Η δική μου εμπειρία π.χ. με το Note 8T ήταν πολύ κακή. Με το P30+ πας σε άλλο επίπεδο, στο θέμα της κάμερας (τουλάχιστον) σε σχέση με το Nova 5T. Αλλα δεν είναι στο budget που έγραψες. Για την μπαταρία, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα σου πει - για οποιοδήποτε κινητό - με σιγουριά ότι με ελαφριά χρήση θα σου κρατήσει 2 μέρες. Εγω τουλάχιστον δεν θα το "υποσχόμουν" σε κανέναν. 1
HERTHAN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, stark είπε Για Xiaomi δεν μπορώ να σου πω κατι. Η δική μου εμπειρία π.χ. με το Note 8T ήταν πολύ κακή. Με το P30+ πας σε άλλο επίπεδο, στο θέμα της κάμερας (τουλάχιστον) σε σχέση με το Nova 5T. Αλλα δεν είναι στο budget που έγραψες. Για την μπαταρία, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα σου πει - για οποιοδήποτε κινητό - με σιγουριά ότι με ελαφριά χρήση θα σου κρατήσει 2 μέρες. Εγω τουλάχιστον δεν θα το "υποσχόμουν" σε κανέναν. Ναι το καταλαβαινω αυτο που μου λες. Ειδικα για την μπαταρια ελεγα οτι για παραδειγμα το Μ31 που εχει 6000mah θα μου κρατουσε σιγουρα 2 μερες. Ακομα και το 10 lite που εχει 5260mah παλι μπορει να κρατουσε 2 ημερες αλλα το Nova 5T ειναι στα 3750mah. 7 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Που το ξεθάψατε βρε θηρία το νήμα;;;; Από τον Γενάρη και δεν βρήκατε ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα συσκευή;; Σύμφωνα με πληροφορίες μου, τον Δεκέμβρη ή τον Γενάρη, θα κυκλοφορήσουν καινούργια μοντέλα. Οπότε μπυρίτσα, πατατάκια, υπομονή και επιμονή! E αφου μεσολαβησαν κοσμοιστορικα γεγονοτα για κινητο θα κοιτουσαμε. Εφυγαν σε αντισηπτικα και μασκες.
HERTHAN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Πριν λιγο παρηγγειλε ενας φιλος το παρακατω κινητο απο amazon.de στα 300 ευρω περιπου χωρις ΦΠΑ. https://www.amazon.de/ZTE-Smartphone-interner-Hauptkamera-Frontkamera/dp/B08247W3ST Μου ειπε ειναι απο τα καλυτερα στα χρηματα αυτα. Ισχυει κατι τετοιο?
chios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, HERTHAN είπε Πριν λιγο παρηγγειλε ενας φιλος το παρακατω κινητο απο amazon.de στα 300 ευρω περιπου χωρις ΦΠΑ. https://www.amazon.de/ZTE-Smartphone-interner-Hauptkamera-Frontkamera/dp/B08247W3ST Μου ειπε ειναι απο τα καλυτερα στα χρηματα αυτα. Ισχυει κατι τετοιο? Καλά χαρακτηριστικά έχει εγώ δε θα το αγόραζα γιατί έχει βασικές ελλείψεις και το πιο βασικό το λογισμικό που η zte δε θυμίζετε για τις αναβαθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα