Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gergios.boussias είπε

To m30s το κοιτουσα και εγω.

ειναι το κινητο που εδω τουλαχιστον στην γερμανια, δεν ξερω για αλλου, το πουλαει αποκλειστικα η Amazon .

οσες αξιολογησεις απο χρηστες και να διαβασα , στο Amazon εχει πολλες , ολοι οι χρηστες ηταν απογοητευμενοι με το

συγκεκριμενο κινητο.

αλλος για το ενα αλλος για το αλλο...

οχι καλη καμερα, η οθονη ειναι επιρρεπης σε γρατσουνιες, και για τους γνωστες επειδη το ειδα να παιζει μεγαλο ρολο στις αξιολογησεις δεν εχει Secure Folder (οτι και να ειναι αυτο) και η υπηρεσια Knox δεν υπαρχει.

(πλακα εχει παντως που ασχολουμαστε τοσο με τα κινητα, το 1994 πηρα ενα Ericsson που σηκωνες μια κεραια και ανοιγες ενα καπακι για να μιλησεις ..και τελος...αυτα ηταν τα χαρακτηριστικα...πηρα κινητο ελεγες..ουτε ποιο ουτε τι κανει ...νοσταλγος και εγω μιας αλλης εποχης που εφυγε οριστικα)

Για να μην το πολυσυζηταμε πάρε το mia3 και δεν θα χάσεις ...είναι φοβερό κινητό ....Και για για να στο λένε και τα μέλη του φόρουμ κατι περισσότερο θα ξέρουν ...! 

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gergios.boussias είπε

(πλακα εχει παντως που ασχολουμαστε τοσο με τα κινητα, το 1994 πηρα ενα Ericsson που σηκωνες μια κεραια και ανοιγες ενα καπακι για να μιλησεις ..και τελος...αυτα ηταν τα χαρακτηριστικα...πηρα κινητο ελεγες..ουτε ποιο ουτε τι κανει ...νοσταλγος και εγω μιας αλλης εποχης που εφυγε οριστικα)

Μου θυμισες το πρωτο motorola που επαιρνε καρτα για να μιλησεις.Και με κεραια φυσικα.

55 λεπτά πριν, life is music είπε

Για να μην το πολυσυζηταμε πάρε το mia3 και δεν θα χάσεις ...είναι φοβερό κινητό ....Και για για να στο λένε και τα μέλη του φόρουμ κατι περισσότερο θα ξέρουν ...! 

Μαλλον αυτο θα παρω.

Τωρα μενει το απο που να το παρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πάρεις A3 τελικά, πάρε και τζαμάκι για Camera, εκτός αν πάρεις άλλη θήκη γιατί αυτή που έρχεται με το Box (η λεγόμενη TPU) είναι για κλάματα.
Έχω πάρει 2 μέχρι στιγμής, ένα για μένα και ένα για την οικογένεια μου, μετανιώνω αρκετά που δεν το πήρα σε μπλε έκδοση το δικό μου!
Στα τωρινά λεφτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, το 720p ούτε που θα το καταλάβεις.
Επίσης αν γενικά τραβάς φωτογραφίες / βίντεο - είναι από τις λίγες συσκευές που παίρνει Gcam χωρίς πείραγμα.

Τα δικά μου τα έχω πάρει από FoxBox, και τα 2 ήρθαν με βιβλιαράκι InfoQuest και ζελατίνα, IMEI τσεκαρισμένα, συσκευές για Ελλάδα.

Επεξ/σία από Extinction
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Μου θυμισες το πρωτο motorola που επαιρνε καρτα για να μιλησεις.Και με κεραια φυσικα.

Μαλλον αυτο θα παρω.

Τωρα μενει το απο που να το παρω.

Πάρτο από το abox στο Περιστέρι που σου δίνει και δύο χρόνια εγγύηση !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Technische Merkmale

mia3

Produkttyp: Smartphone
Betriebssystem: Android One
Prozessor: Snapdragon 665
Prozessor-Taktfrequenz: 8x 2 GHz
Speicherkapazität: 64 GB
Steckplatz für Speicherkarten:ja
Speicherkartenformat:Micro-SD
Arbeitsspeicher-Größe:4 GB
Maximale Speicherkartenkapazität:256 GB
SIM-Lock frei:ja
SIM-Kartenformat:Nano-SIM (4FF), Nano-SIM (4FF)

και αυτο καλο, ποσο το βρισκεις?
εδω το βρηκα 165 Euro Saturn Online Shop

(ετσι για να παιρνω μια ιδεα για το τιμες εχετε κατω)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από 153 ευρώ στο skroutz άμεσα διαθέσιμο. Υπάρχουν καταστήματα στο skroutz που πουλάνε συσκευές με εγγύηση Infoquest. Ψαχτείτε: https://www.skroutz.gr/s/19450932/Xiaomi-Mi-A3-64GB.html

Και με επίσημη διανομή και εγγύηση infoquest:

https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-24&resultCatEntryType=2&searchSource=Q&pageGroup=Search&beginIndex=0&searchTerm=Mi+a3!

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gergios.boussias είπε

πολυ καλη τιμη.

ομορφα.

Ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κάποιος που διαθέτει μέχρι 180-200 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, life is music είπε

Πάρτο από το abox στο Περιστέρι που σου δίνει και δύο χρόνια εγγύηση !!!!

Το θεμα ειναι αν εχει εγγυηση infoquest κι αν στο πουλαει φυσιολογικα με το αρθρο 39Α.

6 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Από 153 ευρώ στο skroutz άμεσα διαθέσιμο. Υπάρχουν καταστήματα στο skroutz που πουλάνε συσκευές με εγγύηση Infoquest. Ψαχτείτε: https://www.skroutz.gr/s/19450932/Xiaomi-Mi-A3-64GB.html

Οσο το ειχα ψαξει μου ειχε παρει 3 ωρες δεν ξαναψαχνω γιατι δεν βγαζω ακρη ουτε κοβουν τιμολογια μερικοι χωρις ΦΠΑ.

Το ειχα ξαναπει και σε αλλο θεμα οτι οποιος γνωριζει ας τα λεει αναλυτικα οπως γινονται και με ολα τα προιοντα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Το θεμα ειναι αν εχει εγγυηση infoquest κι αν στο πουλαει φυσιολογικα με το αρθρο 39Α.

Οσο το ειχα ψαξει μου ειχε παρει 3 ωρες δεν ξαναψαχνω γιατι δεν βγαζω ακρη ουτε κοβουν τιμολογια μερικοι χωρις ΦΠΑ.

Το ειχα ξαναπει και σε αλλο θεμα οτι οποιος γνωριζει ας τα λεει αναλυτικα οπως γινονται και με ολα τα προιοντα.

150 έχει φίλε το 64gb και 183 τα 128gb ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeR1_700 είπε

Με τόσα κινητά που αναφέρθηκαν μήπως να περίμενες να βγει το Xiaomi Mi A4  😜 

Nαι δεν εχω προβλημα ποτε βγαινει?

2 ώρες πριν, life is music είπε

150 έχει φίλε το 64gb και 183 τα 128gb ..

Ναι ξερω το ειδα αλλα το θεμα ειναι να εχει εγγυηση infoquest και να μπορει να μου το δωσει φυσιολογικα χωρις ΦΠΑ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, HERTHAN είπε

Nαι δεν εχω προβλημα ποτε βγαινει?

Θα αργήσει, μέσα στο 2020 θα βγει λογικά αλλά δεν ξέρω σε πόσους μήνες. Βάλε μέσα και την τιμή που θα έχει αρχικά και μέχρι να πέσει θα περάσει και άλλος καιρός. Για αυτό έβαλα το emoji...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeR1_700 είπε

Θα αργήσει, μέσα στο 2020 θα βγει λογικά αλλά δεν ξέρω σε πόσους μήνες. Βάλε μέσα και την τιμή που θα έχει αρχικά και μέχρι να πέσει θα περάσει και άλλος καιρός. Για αυτό έβαλα το emoji...

Νομιζα θα βγει τιποτα συντομα αλλα οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορειτε να μου προτεινετε καποια καταστηματα που να εχουν εγγυηση απο infoquest και να μπορω να αγορασω φυσιολογικα χωρις ΦΠΑ.

Δεν παλευεται η κατασταση με ολους αυτους τους ερασιτεχνες για μια πολυ απλη διαδικασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...