Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Και εγώ το Mi A3 σου προτείνω. Όσο για τον δείκτη SAR ρίξε μια ματιά και εδώ .

Με πολλές ώρες σε youtube, goolge και κάποιες ακόμα εφαρμογές μου κρατάει 2 μέρες χωρίς κωλύματα χωρίς τίποτα.

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου για την προταση και μιας και το εχεις κι εσυ σιγουρα θα το ξερεις καλυτερα κι απο πρωτο χερι οτι ειναι καλο.

Ευχαριστω και παλι.

Υ.Γ. sorry αλλα δεν μπορω ν'ακουσω εναν τυπο που βγαινει με την παντοφλα να μιλησει για το sar και να τον παρω στα σοβαρα οσο και να παρω στα σοβαρα αυτα που λεει.Μαλλον θ'αναφερεται σε ηλιθιους η θα νομιζει οτι ολοι ειναι ηλιθιοι.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου για την προταση και μιας και το εχεις κι εσυ σιγουρα θα το ξερεις καλυτερα κι απο πρωτο χερι οτι ειναι καλο.

Ευχαριστω και παλι.

Υ.Γ. sorry αλλα δεν μπορω ν'ακουσω εναν τυπο που βγαινει με την παντοφλα να μιλησει για το sar και να τον παρω στα σοβαρα οσο και να παρω στα σοβαρα αυτα που λεει.Μαλλον θ'αναφερεται σε ηλιθιους η θα νομιζει οτι ολοι ειναι ηλιθιοι.

Το consept είναι αυτό, έχει γίνει χαμός και με την παντόφλα και με το ότι τους λέει ηλίθιους. Όμως δεν το λέει για να σε βρίσει, και ο ίδιος λέει τον εαυτό του ηλίθιο όταν κάνει κάτι χωρίς να ξέρει. Έχει πάρει πολλά θέματα στο κανάλι του και γενικά η ομάδα PCSTEPS έχει φτιάξει πολύ καλά άρθρα χρόνια τώρα χωρίς προφανώς το στιλ που παρουσιάζεται στα βίντεο, εγώ το μεγαλύτερο μέρος των γνώσεών μου πάνω στους υπολογιστές το πήρα από τα άρθρα που διάβαζα από το PCSTEPS (και δεν λέω για τώρα που είναι πολύ πιο εύκολα να βρεις το οτιδήποτε, μιλάω για 10-12 χρόνια πριν όταν ξεκίνησα να ψάχνομαι). Στο YouTube είναι ενεργά μόλις ένα χρόνο και ήδη έχουν υψηλό ποσοστό από ακόλουθους, και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το consept που έχουν. Όταν σε λέει ηλίθιο δεν το λέει για να σε θίξει, στο λέει για να σταματήσεις να είσαι ημιμαθείς ή εύκολα εύπιστος στο ότι λένε οι άλλοι, καθώς όλα όσα θέματα έχει βγάλει σε βίντεο είναι πάνω σε γνώσεις οι οποίες νομίζαμε ότι έχουμε αλλά τελικά σε κάποια ξέραμε σε κάποια όχι. Λέει πολύ ενδιαφέρον πράγματα μέσα αλλά αν δεν μπορείς να δεις το βίντεο κατανοητό και σεβαστό.  Μπορείς από την άλλη να δεις κάτι λίγο πιο επιστημονικό όπως αυτό το βίντεο που δεν λέει τόσο για το SAR αλλά για το 5G (άλλο θέμα μεν αλλά στην ουσία τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω όσον αφορά την ακτινοβολία που δέχεται το σώμα μας). Στην αρχή έχει βάλει να παίζει ένα βίντεο από κάποιον άλλο και στην συνέχεια αντικρούει τα όσα λέει. Πάντως για μένα το αρχικό βίντεο λέει ακριβώς τα πράγματα πως έχουν για τον δείκτη SAR, αν τελικά το δεις μην παίρνεις προσωπικά ότι λέει και προφανώς όπως θα δεις και παρακάτω το κάνει και λίγο κωμικό. Καλή συνέχεια και καλές αγορές :) 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Ευχαριστω και παλι.

παντως μη δινεις σημασια στο sar, εμενα και εσενα δε προσφερει κατι αυτος ο αριθμος. αυτοι που επρεπε να τον λαβουν υποψη το εχουν κανει ηδη.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

παντως μη δινεις σημασια στο sar, εμενα και εσενα δε προσφερει κατι αυτος ο αριθμος. αυτοι που επρεπε να τον λαβουν υποψη το εχουν κανει ηδη.

Παλιοτερα ηταν διαφορετικα τα πραγματα και μερικες φορες τετοια νουμερα ηταν απαγορευτικα ακομη κι αν ειναι κατω απο,τα επιτρεπομενα ορια.

Οταν εννοω απαγορευτικα σε σχεση παντα με αυτα που διαβαζαμε και αυτα που συζητουμε σε διαφορα forum.Οσο πιο χαμηλο sar τοσο το καλυτερο και ειδικα αν ηταν πανω απο 1 τοτε δεν επαιζε να το αγορασει κανεις.

Μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε και μπορει να μην ηταν και σωστα αυτα που διαβαζαμε.Γενικοτερα η ολη πληροφορηση.

anyway σε αυτο το κινητο θα πηγαινα λογικα αν δεν ειχε μεγαλο sar  μιας και τα εχει ολα για την κατηγορια του αλλα δεν ξερω και μονο στην ιδεα οτι εχει τοσο ειλικρινα δεν μπορω να προχωρησω.Ξερω οτι και να το παρω θα το αφησω στην ακρη και δεν θα το ανοιξω καν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Παλιοτερα ηταν διαφορετικα τα πραγματα και μερικες φορες τετοια νουμερα ηταν απαγορευτικα ακομη κι αν ειναι κατω απο,τα επιτρεπομενα ορια.

Οταν εννοω απαγορευτικα σε σχεση παντα με αυτα που διαβαζαμε και αυτα που συζητουμε σε διαφορα forum.Οσο πιο χαμηλο sar τοσο το καλυτερο και ειδικα αν ηταν πανω απο 1 τοτε δεν επαιζε να το αγορασει κανεις.

Μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε και μπορει να μην ηταν και σωστα αυτα που διαβαζαμε.Γενικοτερα η ολη πληροφορηση.

anyway σε αυτο το κινητο θα πηγαινα λογικα αν δεν ειχε μεγαλο sar  μιας και τα εχει ολα για την κατηγορια του αλλα δεν ξερω και μονο στην ιδεα οτι εχει τοσο ειλικρινα δεν μπορω να προχωρησω.Ξερω οτι και να το παρω θα το αφησω στην ακρη και δεν θα το ανοιξω καν.

δε ξερω καν για πιο κινητο λες, αλλα αμα ειναι να μην χρησιμοποιησεις το κινητο τοτε μη ξοδευεις τα λεφτα σου.

Δημοσ.

Παλιότερα λέγανε ότι βράζαν και αβγά με ένα κινητό, δεν ξέραμε με αποτέλεσμα να ακούγαμε και να πιστεύαμε. Πλέον όμως με τόσα που έχουν βγει μπορείς να καταλάβεις ποια από αυτά αλήθευαν ή όχι. Ούτως ή άλλως όλα τα κινητά είναι περασμένα από έλεγχο. Αν το κινητό δημιουργούσε πρόβλημα δεν θα κυκλοφορούσε στην αγορά.

• Like 2
Δημοσ.

Το Mi a3 είναι μονόδρομος μάλλον για σένα φίλε μου. Με βάση τις ανάγκες σου και τη χρήση που το θέλεις είναι👌👌👌.

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Παλιότερα λέγανε ότι βράζαν και αβγά με ένα κινητό, δεν ξέραμε με αποτέλεσμα να ακούγαμε και να πιστεύαμε. Πλέον όμως με τόσα που έχουν βγει μπορείς να καταλάβεις ποια από αυτά αλήθευαν ή όχι. Ούτως ή άλλως όλα τα κινητά είναι περασμένα από έλεγχο. Αν το κινητό δημιουργούσε πρόβλημα δεν θα κυκλοφορούσε στην αγορά.

Με την ίδια λογική και τα τσιγάρα δεν προκαλούν τπτ, το κρέας τπτ, τα φάρμακα τπτ.

Τόσα συμφέροντα παίζονται εμείς είμαστε αναλώσιμοι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cacofonix-3 είπε

Με την ίδια λογική και τα τσιγάρα δεν προκαλούν τπτ, το κρέας τπτ, τα φάρμακα τπτ.

Τόσα συμφέροντα παίζονται εμείς είμαστε αναλώσιμοι

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες, αλλά έχω βάλει links από πάνω όσον αφορά το θέμα SAR. Οπότε μπορεί να είπα κάτι αλλά φαίνεται και από τα links που έχω πιο πάνω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

δε ξερω καν για πιο κινητο λες, αλλα αμα ειναι να μην χρησιμοποιησεις το κινητο τοτε μη ξοδευεις τα λεφτα σου.

Στο Xiaomi Mi 9 lite αναφερομουν.

Δημοσ.

τι μου κανατε με τα κινεζικα εδω μεσα...θα παρω και εγω κανενα στο τελος...

αυτο παντως φαινεται καλο...

• Xiaomi Mi 9 lite
  • Display: 6,39 Zoll AMOLED, Full HD+ (2340 x 1080)
  • Prozessor: Qualcomm Snapdragon 710, acht Kerne, 2,2 GHz
  • RAM: 6 GByte
  • Kamera: 48 MP Triple-Kamera, 32 MP Frontkamera
  • Akku: 4.030 mAh mit Quick Charge 4
  • Ladebuchse: USB-C
  • Speicher: 128 GB bis zu 256 GB erweiterbar
  • Verbindungen: NFC, Bluetooth 5.0
  • Audio: 3,5 mm Klinke
  • Betriebssystem: Android 9.0
  • SIM: Hybrid-Sim, Nano + Nano

και ποσο το βρισκεις γιατι εδω το ειδα 239 ευρω χωρις εξοδα αποστολης...

Δημοσ.

Κάπου στα 200€ εχει Κίνα, νομίζω δεν αξίζει για τόσο μικρή διαφορά να το πάρεις από Κίνα. Η xiaomi έχει ξεφύγει από τα λεγόμενα κινέζικα τηλέφωνα είναι σε άλλο επίπεδο, χίλιες φορές Xiaomi σε αυτά τα λεφτά παρα κάτι σαβούρες Samsung και να τρως και στην μάπα τους σαπιους exynos.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Δεν καταλαβα για ποιο λογο.

δες και τα redmi  note 8 kai redmi note 7....αλλιως μπορεις να δεις και το p30 lite

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gergios.boussias είπε

τι μου κανατε με τα κινεζικα εδω μεσα...θα παρω και εγω κανενα στο τελος...

αυτο παντως φαινεται καλο...

• Xiaomi Mi 9 lite
  • Display: 6,39 Zoll AMOLED, Full HD+ (2340 x 1080)
  • Prozessor: Qualcomm Snapdragon 710, acht Kerne, 2,2 GHz
  • RAM: 6 GByte
  • Kamera: 48 MP Triple-Kamera, 32 MP Frontkamera
  • Akku: 4.030 mAh mit Quick Charge 4
  • Ladebuchse: USB-C
  • Speicher: 128 GB bis zu 256 GB erweiterbar
  • Verbindungen: NFC, Bluetooth 5.0
  • Audio: 3,5 mm Klinke
  • Betriebssystem: Android 9.0
  • SIM: Hybrid-Sim, Nano + Nano

και ποσο το βρισκεις γιατι εδω το ειδα 239 ευρω χωρις εξοδα αποστολης...

Μονο καλο φαινεται?Τελειο για τα χρηματα του.

Ειχα καμια ωρα που εριχνα μια ματια και λενε οτι δεν υπαρχει καλυτερο στα χρηματα του.

Γαμω το sar σου μεσα.

2 ώρες πριν, life is music είπε

δες και τα redmi  note 8 kai redmi note 7....αλλιως μπορεις να δεις και το p30 lite

Τα κοιτουσα και αυτα τα εχω βαλει ολα σε μια συγκριση.

Tο p30 lite εχει μικρη μπαταρια μου φαινεται.

Επισης γνωριζει κανεις αν θα ερθει Ελλαδα το Samsung galaxy m30s?

Εχει μπαταρια 6000mAh και η τιμη του ειναι παρα πολυ καλη.

Αξιζει το συγκεκριμενο?

Δημοσ.

To m30s το κοιτουσα και εγω.

ειναι το κινητο που εδω τουλαχιστον στην γερμανια, δεν ξερω για αλλου, το πουλαει αποκλειστικα η Amazon .

οσες αξιολογησεις απο χρηστες και να διαβασα , στο Amazon εχει πολλες , ολοι οι χρηστες ηταν απογοητευμενοι με το

συγκεκριμενο κινητο.

αλλος για το ενα αλλος για το αλλο...

οχι καλη καμερα, η οθονη ειναι επιρρεπης σε γρατσουνιες, και για τους γνωστες επειδη το ειδα να παιζει μεγαλο ρολο στις αξιολογησεις δεν εχει Secure Folder (οτι και να ειναι αυτο) και η υπηρεσια Knox δεν υπαρχει.

(πλακα εχει παντως που ασχολουμαστε τοσο με τα κινητα, το 1994 πηρα ενα Ericsson που σηκωνες μια κεραια και ανοιγες ενα καπακι για να μιλησεις ..και τελος...αυτα ηταν τα χαρακτηριστικα...πηρα κινητο ελεγες..ουτε ποιο ουτε τι κανει ...νοσταλγος και εγω μιας αλλης εποχης που εφυγε οριστικα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...