Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Θα το τσεκαρω και απο κοντα αλλα για να μου λετε ετσι κατι θα ξερετε παραπανω.

Μακαρι να μου αρεσει και απο κοντα και να καταληξω σ'αυτο.

Βλεπω αλλωστε οτι το εχουν και πολλοι οποτε καλο θα ειναι.

Τωρα το κοιτουσα και αυτο και να σου πω την αληθεια λογω των χαρακτηριστικων του ελεγα να κινηθω προς αυτο αν και λιγο μεγαλυτερο αλλα μολις ειδα οτι εχει υψηλο δεικτη sar με προβληματισε λιγο.

Ειναι βασικα απο τους υψηλοτερους δεικτες που εχω δει σε κινητο με μια γρηγορη συγκριση που εκανα.

τα χριστουγεννα οταν χαζευα στο πλαισιο ειχαν και αυτο και επαιξα λιγο μαζι του. καταλαβα οτι ειναι 720p μονο οταν ειδα να το γραφουν στα χαρακτηριστικα :P

αλλα ναι το καλυτερο ειναι να πας και συ σε καποιο φυσικο καταστημα μιας αλυσιδας να παιξεις με μερικα κινητα να δεις τι λεει

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Μεγάλη μαγκιά η τρολιά και η ειρωνεία!

Δείχνει και υψηλό IQ.

Μπαίνει ο άλλος στο forum να ζητήσει πληροφορίες για αγορά κινητού που το θέλει για επικοινωνία τηλεφωνική και μόνο ...... τι θα περίμενες να του πούμε.......όταν μας τρολαρει???????😇

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Δεν καταλαβα για ποιο λογο.

ειναι/ηταν  μια εκπομπη με εναν τυπο που διαφημιζε κινητα.

ψαξτο στο youtube ...δωσε απλα zer phone ...

ειναι ο τροπος που τα διαφημιζει...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε

Μπαίνει ο άλλος στο forum να ζητήσει πληροφορίες για αγορά κινητού που το θέλει για επικοινωνία τηλεφωνική και μόνο ...... τι θα περίμενες να του πούμε.......όταν μας τρολαρει???????😇

Για ποιον λογο να σας κοροιδεψω φιλε μου?

Τι εννοεις οτι μπαινει ο αλλος στο forum και παπαριες?

Καποιοι σαν κι εσενα χαλανε τις συζητησεις σε ολα τα θεματα του forum για να κοροιδεψουν τους υπολοιπους.

1 λεπτό πριν, gergios.boussias είπε

ειναι/ηταν  μια εκπομπη με εναν τυπο που διαφημιζε κινητα.

ψαξτο στο youtube ...δωσε απλα zer phone ...

ειναι ο τροπος που τα διαφημιζει...

Δεν τα ξερω φιλε μου και ουτε θελω να μαθω τι ειναι αυτα γιατι δεν μ'ενδιαφερει.

Αν θελετε να με βοηθησετε ευχαριστως.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Δε νομίζω ότι τρολλάρει ο άνθρωπος. Δεν παίρνουν όλοι κινητά για να παίζουν παιχνίδια και να βγάζουν φωτό τη μούρη τους στο ίνστα. Ζήτησε κάτι να έχει μεγάλη αυτονομία ακόμα και με 100 ευρώ και ταβάνι τα 250 αν αξίζει 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Καποιοι σαν κι εσενα χαλανε τις συζητησεις σε ολα τα θεματα του forum για να κοροιδεψουν τους υπολοιπους.

Δεν τα ξερω φιλε μου και ουτε θελω να μαθω τι ειναι αυτα γιατι δεν μ'ενδιαφερει.

οχι εγω δεν μπορω να σε βοηθησω , δεν εχω τις γνωσεις...

εγω απλα σου ειπα τι ειναι αυτο το zer phone και γιατι ειναι αστειο...

θεωρω οτι και ο φιλος που το προτεινε παραπανω χιουμορ εκανε...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Σε τεχνολογικό forum απευθύνεστε ζητώντας βοήθεια για αγορά συσκευής για απλή χρήση επικοινωνίας....... 

Με κομμένη την πλάκα, και με καμία διάθεση για χιούμορ (που από όσο κατάλαβα έχετε θιχτεί από τα σχόλια μου).....ένα απλό Nokia είναι ότι πρέπει και σε τιμή πολύ κάτω από τα €100...... εσείς θέσατε τις παραμέτρους στο αρχικό σας μήνυμα, πιστεύω η απάντηση μου να σας κάλυψε !!!!!

2 λεπτά πριν, Xacti είπε

Δε νομίζω ότι τρολλάρει ο άνθρωπος. Δεν παίρνουν όλοι κινητά για να παίζουν παιχνίδια και να βγάζουν φωτό τη μούρη τους στο ίνστα. Ζήτησε κάτι να έχει μεγάλη αυτονομία ακόμα και με 100 ευρώ και ταβάνι τα 250 αν αξίζει 

NOKIA 8310👍

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Σε τεχνολογικό forum απευθύνεστε ζητώντας βοήθεια για αγορά συσκευής για απλή χρήση επικοινωνίας....... 

Με κομμένη την πλάκα, και με καμία διάθεση για χιούμορ (που από όσο κατάλαβα έχετε θιχτεί από τα σχόλια μου).....ένα απλό Nokia είναι ότι πρέπει και σε τιμή πολύ κάτω από τα €100...... εσείς θέσατε τις παραμέτρους στο αρχικό σας μήνυμα, πιστεύω η απάντηση μου να σας κάλυψε !!!!!

NOKIA 8310👍

Τώρα τρολλάρεις εσύ όμως. Αφού δε διάβασες τις παραμέτρους που έθεσε στο αρχικό μήνυμα. Έχει 6in οθόνη το 8310? είναι καινούρια συσκευή? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε

Ξερω πολυ καλα που απευθυνομαι και σε ποιους απευθυνομαι χρονια τωρα εδω μεσα.

Επισης με κομμενη την πλακα με 2 απλα Nokia ειμαι τωρα(6700 classic και 6310i) γιατι το μονο που μ'ενδιαφερει ειναι να μιλαω οπως ειπα απλα τωρα ηθελα να παρω ενα smartphone ετσι για αλλαγη.Επιλογη μου ηταν να ειμαι με τα Nokia χωρις να θελω να ειμαι στην μοδα αν θελει καποιος να το πει ετσι κι επιλογη μου παλι να παρω ενα smartphone.

Δεν μ'ενδιεφεραν ποτε και δεν ειχα λογο να παρω καποιο ομως τωρα μπηκα εδω μεσα και ζητησα μια συμβουλη και μερικες προτασεις.

Αν νομιζεις οτι ολοι πρεπει να ειμαστε ιδιοι μονο και μονο γιατι ετσι πρεπει τοτε εισαι λαθος μετα συγχωρησεως.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xacti είπε

Τώρα τρολλάρεις εσύ όμως. Αφού δε διάβασες τις παραμέτρους που έθεσε στο αρχικό μήνυμα. Έχει 6in οθόνη το 8310? είναι καινούρια συσκευή? 

Τι την θες την οθόνη όταν το κινητό είναι μόνο για κλήσεις 🙄

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Ξερω πολυ καλα που απευθυνομαι και σε ποιους απευθυνομαι χρονια τωρα εδω μεσα.

Επισης με κομμενη την πλακα με 2 απλα Nokia ειμαι τωρα(6700 classic και 6310i) γιατι το μονο που μ'ενδιαφερει ειναι να μιλαω οπως ειπα απλα τωρα ηθελα να παρω ενα smartphone ετσι για αλλαγη.Επιλογη μου ηταν να ειμαι με τα Nokia χωρις να θελω να ειμαι στην μοδα αν θελει καποιος να το πει ετσι κι επιλογη μου παλι να παρω ενα smartphone.

Δεν μ'ενδιεφεραν ποτε και δεν ειχα λογο να παρω καποιο ομως τωρα μπηκα εδω μεσα και ζητησα μια συμβουλη και μερικες προτασεις.

Αν νομιζεις οτι ολοι πρεπει να ειμαστε ιδιοι μονο και μονο γιατι ετσι πρεπει τοτε εισαι λαθος μετα συγχωρησεως.

Βλέπω ότι είμαστε στην τσίτα......και ακόμη δεν άρχισε ο χρόνος !!!!!!!!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Τι την θες την οθόνη όταν το κινητό είναι μόνο για κλήσεις 🙄

Βλέπω ότι είμαστε στην τσίτα......και ακόμη δεν άρχισε ο χρόνος !!!!!!!!

Ε αφου δεν εχεις να πεις κατι ουσιαστικο να μην πεις την μαλακια!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Τρία πουλάκια κάθονταν. 

Πήγαινε πάρε το mia3 και θα είσαι σούπερ ευχαριστημένος

thanks φιλε για να λετε ολοι αυτο προς τα εκει θα κινηθω λογικα.

Θα παω να το δω και απο κοντα βεβαια και λογικα θα το τσιμπησω.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια και κατα σειρα asemnos, Lezantas26, Green Dragon, efkola, Xacti, adi32 και κλεινω εδω γιατι μπαινουν τα troll να χαλασουν το θεμα και καλο ειναι να μην συνεχιστει.

Δημοσ.

Και εγώ το Mi A3 σου προτείνω. Όσο για τον δείκτη SAR ρίξε μια ματιά και εδώ .

Με πολλές ώρες σε youtube, goolge και κάποιες ακόμα εφαρμογές μου κρατάει 2 μέρες χωρίς κωλύματα χωρίς τίποτα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...