HERTHAN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δεν εχω ασχοληθει πολυ με smartphone(δεν μ'ενδιεφεραν και δεν ετυχε ποτε να το χρειαστω) και δεν ξερω μεχρι ποσα χρηματα ειναι καλα να δωσω μιας και δεν εχω απαιτησεις.Δεν θελω ν'αλλαζω καθε χρονο κινητο αλλα θελω να παρω ενα και να μου κρατησει οσο περισσοτερο γινεται.Γραφω παρακατω μερικα πραγματα για να με βοηθησετε στην επιλογη.Αν ειναι ν'αναφερω κατι επιπλεον να μου πειτε. Και με 100 ευρω που λεει ο λογος αν υπηρχε κατι πολυ καλο δεν εχω θεμα αλλα μεχρι 250 ειναι το ταβανι που θα ηθελα να δωσω αν χρειαστει. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Το ανωτερο εως 250 ευρω. 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Μπορω και απο Ελλαδα και απο εξωτερικο. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουρια. 5) Μέγεθος οθόνης; Δεν εχω δει και πολλα για να κρινω αλλα μεχρι 6 ιντσες θα ηταν καλα πιστευω. 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Επειδη δεν γνωριζω τι ειναι καλο να εχει ενα κινητο αν ειναι κατι χρησιμο καλο θα ηταν. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Οχι δεν μ'ενδιαφερουν καθολου οι φωτογραφιες 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι ειναι ισως απο τα κυριοτερα που μ'ενδιαφερουν. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι δεν εχω ιδεα τι παιζει απο λογισμικο.Λογικα android και οχι apple. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Για να μιλαω βασικα δεν εχω ιδεα τι μπορει να χρησιμοποιησω αυριο-μεθαυριο.Δεν νομιζω και πολλα.
asemnos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Xiaomi Mi A3 Xiaomi Redmi Note 8 Pro Kαι τα 2 είναι vfm και αφου δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις θα σε καλυψουν στο 100%. Καπου υπερτερει το ένα και καπου αλλου το άλλο. Δες εδώ ένα συγκριτικο.
HERTHAN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) thanks φιλε μου για τις προτασεις. Το note 8 pro μου φαινεται αρκετα μεγαλο αν κρινω για παραδειγμα με το s7 edge που εχει συγγενικο μου προσωπο και ειναι στις 5,5 ιντσες.Το xiaomi mi a3 καλο ειναι πιστευω για το μεγεθος που εχει θεωρητικα θα ειναι πιο σημαζεμενο. Σιγουρα πριν επιλεξω καποιο θα παω να το δω και απο κοντα. Καποια αλλη προταση καλη υπαρχει η να κινηθω προς το xiaomi mi a3? Y.Γ. Η οθονη ειδα μολις οτι ειναι 720p στο a3 και φοβαμαι μηπως ειναι χαλια(βεβαια δεν με πολυ ενδιαφερει κιολας αλλα μην ειναι και πολυ χαλι).Μηπως να κοιτουσα σε 1080p καλυτερα να φινεται και λιγο καλα? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από HERTHAN
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δε θα καταλαβεις διαφορα στην ανάλυση, παρε το α3
asemnos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Είναι αρκετα περιοριστικο το ότι θελεις ~6'' οθονη. Kι εγω μετα το S7 Edge πιστευα ότι δε θα βολευτω άλλο κινητα αλλα είναι θεμα συνηθειας τελικα. Σε αυτή τη διασταση νομιζω το μονο που αξιζει είναι το Α3. Το εχω δει από κοντα και η αληθεια είναι ότι δε φαινεται για 720p. Ισως βοηθαει η amoled οθονη με τα ζωηρα χρωματα. Στη θεση σου θα πηγαινα να το δω από κοντα, πιστευω ότι σε αυτό θα καταληξεις να σου πω την αληθεια 1
Green Dragon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το Xiaomi Mi a3 είναι πολύ καλή περίπτωση. Αρκετά συμμαζεμένο από διαστάσεις, Εξαιρετική οθόνη, αυτονομία σχεδόν 2 ημέρες (ανάλογα με την χρήση) και πολύ καλές κάμερες. Την οθόνη ούτε καν θα την καταλάβεις. Εναλλακτικά πας σε Xiaomi Mi 9 lite. Έχει λίγο μικρότερες διαστάσεις από το Note 8 pro, αλλά εξαιρετική amoled οθόνη, ίδια μπαταρία και κάμερες με το mi a3. Και τα δύο είναι vfm επιλογές για την κατηγορία τους. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9769&idPhone2=9862 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Green Dragon
HERTHAN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε Δε θα καταλαβεις διαφορα στην ανάλυση, παρε το α3 Θα το τσεκαρω και απο κοντα αλλα για να μου λετε ετσι κατι θα ξερετε παραπανω. 32 λεπτά πριν, asemnos είπε Είναι αρκετα περιοριστικο το ότι θελεις ~6'' οθονη. Kι εγω μετα το S7 Edge πιστευα ότι δε θα βολευτω άλλο κινητα αλλα είναι θεμα συνηθειας τελικα. Σε αυτή τη διασταση νομιζω το μονο που αξιζει είναι το Α3. Το εχω δει από κοντα και η αληθεια είναι ότι δε φαινεται για 720p. Ισως βοηθαει η amoled οθονη με τα ζωηρα χρωματα. Στη θεση σου θα πηγαινα να το δω από κοντα, πιστευω ότι σε αυτό θα καταληξεις να σου πω την αληθεια Μακαρι να μου αρεσει και απο κοντα και να καταληξω σ'αυτο. Βλεπω αλλωστε οτι το εχουν και πολλοι οποτε καλο θα ειναι. 27 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Το Xiaomi Mi a3 είναι πολύ καλή περίπτωση. Αρκετά συμμαζεμένο από διαστάσεις, Εξαιρετική οθόνη, αυτονομία σχεδόν 2 ημέρες (ανάλογα με την χρήση) και πολύ καλές κάμερες. Την οθόνη ούτε καν θα την καταλάβεις. Εναλλακτικά πας σε Xiaomi Mi 9 lite. Έχει λίγο μικρότερες διαστάσεις από το Note 8 pro, αλλά εξαιρετική amoled οθόνη, ίδια μπαταρία και κάμερες με το mi a3. Και τα δύο είναι vfm επιλογές για την κατηγορία τους. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9769&idPhone2=9862 Τωρα το κοιτουσα και αυτο και να σου πω την αληθεια λογω των χαρακτηριστικων του ελεγα να κινηθω προς αυτο αν και λιγο μεγαλυτερο αλλα μολις ειδα οτι εχει υψηλο δεικτη sar με προβληματισε λιγο. Ειναι βασικα απο τους υψηλοτερους δεικτες που εχω δει σε κινητο με μια γρηγορη συγκριση που εκανα.
Green Dragon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Τωρα το κοιτουσα και αυτο και να σου πω την αληθεια λογω των χαρακτηριστικων του ελεγα να κινηθω προς αυτο αν και λιγο μεγαλυτερο αλλα μολις ειδα οτι εχει υψηλο δεικτη sar με προβληματισε λιγο. Ειναι βασικα απο τους υψηλοτερους δεικτες που εχω δει σε κινητο με μια γρηγορη συγκριση που εκανα. Η αλήθεια είναι ότι έχει. Επειδή το χρησιμοποιώ πάντα με handsfree ή bluetooth handset, δεν με έχει απασχολήσει.
HERTHAN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Green Dragon είπε Η αλήθεια είναι ότι έχει. Επειδή το χρησιμοποιώ πάντα με handsfree ή bluetooth handset, δεν με έχει απασχολήσει. Ναι ειναι κι αυτο μια λυση να δουλευτει ετσι αλλα και παλι μου φαινεται υπερβολικα υψηλο.
Green Dragon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ναι ειναι κι αυτο μια λυση να δουλευτει ετσι αλλα και παλι μου φαινεται υπερβολικα υψηλο. Επειδή έχω και τις δύο συσκευές (Mi a3 και Mi 9 lite), σου λέω ότι δεν έχουν σημαντικές διαφορές. Με βάση τις ανάγκες σου - όπως τις έχω καταλάβει - πιστεύω πως το Mi a3 θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Έχει σαν λειτουργικό το Android one, που το κάνει smooth και γρήγορο στη λειτουργία του. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Green Dragon
efkola Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 To miΑ3 είναι σίγουρα μια αξιοπρεπής λύση. Δες και το P20 στα 229€ ως μια εναλλακτική.Είναι μαζεμένο και αυτό. Πέρα από τα specs, το καλύτερο είναι να κάνεις μια επιλογή 2-3 συσκευών, να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο YouTube για κάποιες παρουσιάσεις και ιδανικά να πας να τα δεις/πιάσεις και από κοντά πριν από την αγορά.
HERTHAN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Green Dragon είπε Επειδή έχω και τις δύο συσκευές (Mi a3 και Mi 9 lite), σου λέω ότι δεν έχουν σημαντικές διαφορές. Με βάση τις ανάγκες σου - όπως τις έχω καταλάβει - πιστεύω πως το Mi a3 θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Έχει σαν λειτουργικό το Android one, που το κάνει smooth και γρήγορο στη λειτουργία του. Λογικα προς τα εκει θα κινηθω. 47 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Zer phone οποιοδήποτε μοντέλο 😂😂😂😂😂😂😂 Ποιο ειναι αυτο? 3 λεπτά πριν, efkola είπε To miΑ3 είναι σίγουρα μια αξιοπρεπής λύση. Δες και το P20 στα 229€ ως μια εναλλακτική.Είναι μαζεμένο και αυτό. Πέρα από τα specs, το καλύτερο είναι να κάνεις μια επιλογή 2-3 συσκευών, να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο YouTube για κάποιες παρουσιάσεις και ιδανικά να πας να τα δεις/πιάσεις και από κοντά πριν από την αγορά. Ναι εννοειται θα παω να ριξω μια ματια απο κοντα σε οσα μπορω και σε οσα προταθουν και μετα θ'αποφασισω. Ειπα ομως να ρωτησω πρωτα γιατι κατι παραπανω θα ξερουν μερικοι εδω μεσα συμφωνα με τις αναγκες του καθενος.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε Zer phone οποιοδήποτε μοντέλο 😂😂😂😂😂😂😂 φιλε μου εκλαψα... να εισαι καλα... zerphone ....
Green Dragon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μεγάλη μαγκιά η τρολιά και η ειρωνεία! Δείχνει και υψηλό IQ. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Green Dragon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα