Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην ομαδα και καλη χρονια! Ειμαι κατοχος του Note 9 εδω και ενα χρονο! Ειχα πριν κατι μερες προταση να το δωσω 400 ευρω. Και ερωτω εγω. Αξιζει να δωσω αυτο και να βαλω τα υπολοιπα να αγορασω το Note 10 plus? Εχει διαφορα? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! 

Επεξ/σία από stelarasg7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για Samsung λες φαντάζομαι. Από τι βλέπω στο συγκριτικό το Νοte 10 έχει λίγο καλύτερες κάμερες, περισσότερη ram και καλύτερο επεξεργαστή. Παρόλα αυτά πιστεύω πως δεν αξίζει γιατί δεν λέμε για τρελές διαφορές.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Για Samsung λες φαντάζομαι. Από τι βλέπω στο συγκριτικό το Νοte 10 έχει λίγο καλύτερες κάμερες, περισσότερη ram και καλύτερο επεξεργαστή. Παρόλα αυτά πιστεύω πως δεν αξίζει γιατί δεν λέμε για τρελές διαφορές.

Συγγνωμη το αλλαξα μετα! Εννοώ το Plus! Οχι το απλο!

Δημοσ.

Και εδώ τα ίδια ακριβώς που είπα και πιο πάνω, με την διαφορά ότι έχει διπλάσια RAM. θεωρώ πως και τα 6GB που έχεις είναι υπεραρκετά καθώς φαντάζομαι πως δεν αντιμετωπίζεις κωλύματα στο κινητό... Δεν είμαι σίγουρος μόνο για τον επεξεργαστή, είναι καλύτερος αυτός του Note 10+ αλλά δε νομίζω να είναι τόσο καλύτερος για να αξίζει την μετάβαση. Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία τρέχει, "αύριο" μπορεί να βγει νέο μοντέλο και να τρέχουν όλοι να το πάρουν. Αν δεν έχεις θέματα με το κινητό σου και είσαι ικανοποιημένος στην θέση σου δεν θα έκανα την μετάβαση, θα περίμενα για να κάνω μετάβαση σε κάτι πιο ουσιαστικό. Αλλά ας πει και κάποιος άλλος την γνώμη του καθώς πιο πολύ με xiaomi ασχολούμαι πάρα με samsung. Άπλα σου είπα μια γνώμη με βάση αυτά που βλέπω. 
https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-note-9,samsung-galaxy-note10-plus-eu-512

• Moderators
Δημοσ.

Εκανα τη μεταβαση εγω. Προφανως το 10+ ειναι καλυτερη συσκευη, αλλα να σου πω την αληθεια τα 400 ευρω διαφορα δεν τα αξιζει, εκτος αν το παρεις μεταχειρισμενο οποτε εκει ισως αλλαζει το πραγμα. Αν μου ελεγες πως εχεις καποια αλλη συσκευη θα σου ελεγα  go for it παντως.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, stormrain είπε

Εκανα τη μεταβαση εγω. Προφανως το 10+ ειναι καλυτερη συσκευη, αλλα να σου πω την αληθεια τα 400 ευρω διαφορα δεν τα αξιζει, εκτος αν το παρεις μεταχειρισμενο οποτε εκει ισως αλλαζει το πραγμα. Αν μου ελεγες πως εχεις καποια αλλη συσκευη θα σου ελεγα  go for it παντως.

Ειναι κατωτερο δλδ?

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelarasg7 είπε

Ειναι κατωτερο δλδ?

Οχι, αφου γραφω "Προφανως το Ν10+ ειναι καλυτερη συσκευη". Εννοειται πως αμα το παρεις τελικα δεν θα μεινει δυσαρεστημενος σε καμια περιπτωση :)

Απλα δεν πιστευω πως αξιζει να δωσεις 400 ευρω για να το παρεις με βαση τις τιμες που ειδα στο Σκρουτζ.. Αυτο μονο. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα σου ελεγα οτι αξιζει.Εχω το s9+ ( σε λιγες μερες θα παρω το N10+ ). Το Ν9 το εχει η συζυγος δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιάζει τόσο όσο το s9+.το μόνο καλό είναι το s pen.

Εγώ θα σου ελεγα δώσε το τώρα που πιάνει τιμη  και παρε το N10+  .

Επεξ/σία από mp123
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάτοχος του note 9 εδώ. Για μένα δεν αξίζει.

Πάντα κοιτούσα να αλλάζω ανα δυο γενιές κινητά.

Βέβαια είναι και θέμα τσέπης. Αν έχεις άνεση καντο. 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...