Muhammad Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Ανοίγω ένα χαλαρό θέμα να περάσει η ώρα. Γενικά όταν τρώω είμαι πολύ προσεκτικός και γενικά τρώω με στυλ. Μου το έχουν σχολιάσει και άλλοι βασικά, δεν είναι ότι το λέω εγώ. Τι εννοώ δηλαδή, Θα έχω πχ το μπιφτέκι μου, θα πάρω το μαχαίρι-πιρούνι θα το κόψω όλο σε κομματάκια και γενικά θα προσέχω μη τα κάνω όλα μπάχαλο. Εντάξει αν έχω καμια πίτσα ή παϊδάκια εννοείται με το χέρι. Όποιον βλέπω να κόβει το κομμάτι της πίτσας και να παίρνει ένα ένα με το πιρούνι με πιάνουν τα γέλια. Με νευριάζουν όμως μερικά πράγματα όταν τρώω με άλλους, με νευριάζει όταν ο άλλος είναι τελείως χυμαριό και δυστυχώς έχω πετύχει αρκετούς. πχ καθομαστε να φάμε (έχω φίλο που λειτουργεί έτσι) και αρχίζει ο άλλος να κάνει επίθεση σε ό,τι φαγώσιμο υπάρχει στο τραπέζι και να τρώει πιο γρήγορα από τη σκιά του, όταν ο άλλος μπουκώνει το στόμα και εξακολουθεί να χώνει κι άλλο φαγητό μέσα. Μασούλησε και κατάπιε αυτό που έχεις στο στόμα ρε ζώον, δε θα φύγει το φαγητό. Να έχει ο άλλος γεμάτο το στόμα και να μιλάει. να μασουλάει και να χτυπάει να χείλη και να ακούγεται πλατς πλατς να έχουμε πάρει μια πίτσα μεγάλη και να τρώει κάποιος το κομμάτι του πάνω από την πίτσα και να πέφτουν ψίχουλα στην υπόλοιπη πίτσα και γενικά εξοργίζομαι απίστευτα όταν ο άλλος τρώει άτσαλα σαν πεινασμένο γουρούνι . Μην παρεξηγηθώ, δε λέω να τρώμε σαν λόρδοι με τις σαλιάρες αλλά γενικά παρατηρώ ότι αρκετοί τρώνε σαν ζώα. Υπάρχουν άτομα (γνωστοί μου) που σιχαίνομαι να τρώω στο ίδιο τραπέζι και προσπαθώ να το αποφεύγω. Αντιμετωπίζετε παρόμοιο θέμα; 1 1 2
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Muhammad είπε Ανοίγω ένα χαλαρό θέμα να περάσει η ώρα. Γενικά όταν τρώω είμαι πολύ προσεκτικός και γενικά τρώω με στυλ. Μου το έχουν σχολιάσει και άλλοι βασικά, δεν είναι ότι το λέω εγώ. Τι εννοώ δηλαδή, Θα έχω πχ το μπιφτέκι μου, θα πάρω το μαχαίρι-πιρούνι θα το κόψω όλο σε κομματάκια και γενικά θα προσέχω μη τα κάνω όλα μπάχαλο. Εντάξει αν έχω καμια πίτσα ή παϊδάκια εννοείται με το χέρι. Όποιον βλέπω να κόβει το κομμάτι της πίτσας και να παίρνει ένα ένα με το πιρούνι με πιάνουν τα γέλια. Με νευριάζουν όμως μερικά πράγματα όταν τρώω με άλλους, με νευριάζει όταν ο άλλος είναι τελείως χυμαριό και δυστυχώς έχω πετύχει αρκετούς. πχ καθομαστε να φάμε (έχω φίλο που λειτουργεί έτσι) και αρχίζει ο άλλος να κάνει επίθεση σε ό,τι φαγώσιμο υπάρχει στο τραπέζι και να τρώει πιο γρήγορα από τη σκιά του, όταν ο άλλος μπουκώνει το στόμα και εξακολουθεί να χώνει κι άλλο φαγητό μέσα. Μασούλησε και κατάπιε αυτό που έχεις στο στόμα ρε ζώον, δε θα φύγει το φαγητό. Να έχει ο άλλος γεμάτο το στόμα και να μιλάει. να μασουλάει και να χτυπάει να χείλη και να ακούγεται πλατς πλατς να έχουμε πάρει μια πίτσα μεγάλη και να τρώει κάποιος το κομμάτι του πάνω από την πίτσα και να πέφτουν ψίχουλα στην υπόλοιπη πίτσα και γενικά εξοργίζομαι απίστευτα όταν ο άλλος τρώει άτσαλα σαν πεινασμένο γουρούνι . Μην παρεξηγηθώ, δε λέω να τρώμε σαν λόρδοι με τις σαλιάρες αλλά γενικά παρατηρώ ότι αρκετοί τρώνε σαν ζώα. Υπάρχουν άτομα (γνωστοί μου) που σιχαίνομαι να τρώω στο ίδιο τραπέζι και προσπαθώ να το αποφεύγω. Αντιμετωπίζετε παρόμοιο θέμα; Ευτυχως δεν εχω τόσο μιγιαγκιχτο φίλο. 1
NT1G Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Αναφορά σε κείμενο Με νευριάζουν όμως μερικά πράγματα όταν τρώω με άλλους, με νευριάζει όταν ο άλλος είναι τελείως χυμαριό και δυστυχώς έχω πετύχει αρκετούς. πχ καθομαστε να φάμε (έχω φίλο που λειτουργεί έτσι) και αρχίζει ο άλλος να κάνει επίθεση σε ό,τι φαγώσιμο υπάρχει στο τραπέζι και να τρώει πιο γρήγορα από τη σκιά του, όταν ο άλλος μπουκώνει το στόμα και εξακολουθεί να χώνει κι άλλο φαγητό μέσα. Μασούλησε και κατάπιε αυτό που έχεις στο στόμα ρε ζώον, δε θα φύγει το φαγητό. Να έχει ο άλλος γεμάτο το στόμα και να μιλάει. να μασουλάει και να χτυπάει να χείλη και να ακούγεται πλατς πλατς να έχουμε πάρει μια πίτσα μεγάλη και να τρώει κάποιος το κομμάτι του πάνω από την πίτσα και να πέφτουν ψίχουλα στην υπόλοιπη πίτσα και γενικά εξοργίζομαι απίστευτα όταν ο άλλος τρώει άτσαλα σαν πεινασμένο γουρούνι . Για πες, ήμουν απασχολημένος.
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, Muhammad είπε Να έχει ο άλλος γεμάτο το στόμα και να μιλάει. Πάντως αυτό είναι ένα θέμα.. γιου σποκ δε τρουθ
Muhammad Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ευτυχως δεν εχω τόσο μιγιαγκιχτο φίλο. ήξερα ότι θα παρεξηγηθώ αν και το διευκρίνισα με συγκεκριμένα παραδείγματα. Φαντάζομαι δε θα σε ενοχλούσε να οργανώσουμε ένα τσιμπούσι και να αρχίζω να μιλάω μπροστά σου με γεμάτο στόμα ή να τρώω πάνω στη σαλάτα ρίχνοντας ψίχουλα μέσα; 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Muhammad είπε ήξερα ότι θα παρεξηγηθώ αν και το διευκρίνισα με συγκεκριμένα παραδείγματα. Φαντάζομαι δε θα σε ενοχλούσε να οργανώσουμε ένα τσιμπούσι και να αρχίζω να μιλάω μπροστά σου με γεμάτο στόμα ή να τρώω πάνω στη σαλάτα ρίχνοντας ψίχουλα μέσα; Δεν θα το έκανα θέμα στο ινσομνια πάντως. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Ενα παλιό γνωμικό λέει ότι οι καλοί φίλοι στην σαλάτα φαίνονται.Οι καλοί φιλοι τσιμπανε απο το ίδιο μπωλ..Δεν βάζουν στο πιάτο τους .
deesnider Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, Muhammad είπε Ανοίγω ένα χαλαρό θέμα Φαντάσου να μην ήταν και ...χαλαρό! 500 πίεση έχεις ανεβάσει...
l337 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Πάρε το πιο χαλαρά. Άλλοι τρώνε έτσι και άλλοι αλλιώς. Μήπως πρέπει να τρως με διαφορετικά άτομα; Το να μιλάει κάποιος πάντως με εντελώς μπουκωμένο στόμα καθώς κάτι <σλοουυυυυυυρπ> με σούπες κλπ και εμένα με ενοχλεί αλλά κλάιν. Εδώ καμιά φορά σκάω το πιτόγυρο στη γυναίκα μου και μέχρι να της φέρω χαρτοπετσέτα, το έχει ήδη κατεβάσει και γλύφει τα δάχτυλα της.
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν θα το έκανα θέμα στο ινσομνια πάντως. Ε ναι στο μπλαμπλά μιλάμε για αστροφυσική και πάνω 3
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Η να χτυπάνε χλαπα χλουπα όταν τρώνε χείλια, δόντια και τα πάντα όλα 😂
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε Ε ναι στο μπλαμπλά μιλάμε για αστροφυσική και πάνω Και πολύ πάνω, μέχρι να μπει ο παίδαρος που ψάχνει παλούκια .
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλά ο παίδαρος παίζει εκτός συναγωνισμού.. μια κατηγορία μόνος του ο λούστης. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από TriLoBiTe
Προτεινόμενες αναρτήσεις