Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εβαζε τον 855+ στο S10 Lite θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη. Με τον απλο 855 οχι. Η samsung ειναι απο τις εταιριες που συνεχιζει να βαζει SD στα κινητα της κατι που ειναι deal breaker για πολλους. Αλλα κανει χαζομαρες αλλου. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν εβαζε τον 855+ στο S10 Lite θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη. Με τον απλο 855 οχι. Η samsung ειναι απο τις εταιριες που συνεχιζει να βαζει SD στα κινητα της κατι που ειναι deal breaker για πολλους. Αλλα κανει χαζομαρες αλλου. 

Σιγα τη διαφορά που θα έβλεπες με τον 855+

Για lite που το χαρακτηριζει και πολυ είναι ο 855. Και συνήθως βαζει exynos. 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, oldnew είπε

Σιγα τη διαφορά που θα έβλεπες με τον 855+

Για lite που το χαρακτηριζει και πολυ είναι ο 855. Και συνήθως βαζει exynos. 

O 855 ειναι cpu απο αρχες 2019. Πανω απο 1 χρονο δηλαδη. Ποιος θα δωσει 650 ευρω για cpu 1+ χρονου?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

O 855 ειναι cpu απο αρχες 2019. Πανω απο 1 χρονο δηλαδη. Ποιος θα δωσει 650 ευρω για cpu 1+ χρονου?

Αυτοί που αγοράζουν iphone xs

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μα αυτη τη στιγμη (και 10 μηνες μετα τη κυκλοφορια του s10 - 6 για το note 10) οι "κανονικες" εκδοσεις κανουν 550 και 650ε αντιστοιχα.

Ποιος ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να δωσει 650 και 600ε για τις lite εκδοσεις τους, ειδικα οταν σε 1 μηνα θα βγουνε τα καινουρια s20?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Agnwstos_X είπε

Μα αυτη τη στιγμη (και 10 μηνες μετα τη κυκλοφορια του s10 - 6 για το note 10) οι "κανονικες" εκδοσεις κανουν 550 και 650ε αντιστοιχα.

Ποιος ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να δωσει 650 και 600ε για τις lite εκδοσεις τους, ειδικα οταν σε 1 μηνα θα βγουνε τα καινουρια s20?

Εντάξει, δεν θα βγούνε τοσο γρήγορα τα s20, αλλά αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ. Είναι εντελώς άκυρο το λανσάρισμά τους αυτή την στιγμή και σε αυτές τις τιμές. 

Επεξ/σία από fragma
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο μα πόσο στόκο έχουν στον εγκέφαλο οι κορεάτες της Samsung? ??

Ούτε το λόγο ύπαρξης, ούτε την επιλογή και τη συνθεση των τεχνικών χαρακτηριστικών δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε τις τιμές για λαιτ ...πφφφφ 

Αν αυτοί οι αστείοι τύποι, έδιναν από την αρχή τις επιλογές στον κόσμο και όχι μετά από 10 και 6 μήνες αντίστοιχα σε S & Note, ο κόσμος θα τους τιμουσε και με το παραπάνω ....

Τώρα είδαν τη Huawei και την apple να κάνουν πάρτι στις πωλήσεις και προφανώς για να ανεβάσουν τα πεσμένα νούμερα πωλήσεων σε αυτες τις δύο σειρές, είπαν ρίξε αλλά δύο πυροτεχννήματα μπας και τσιμπήσουν τα κορόιδα. Ξέρουν πολύ καλά τι θέλει ο κόσμος αλλά είπαμε κολλημένοι στόκοι σε πανικό. Αν είχαμε 4 συσκευές από κάθε σειρά ( ή να γινόταν οι δύο σειρές μια όπως πρέπει) όλα θα ήταν οκ. 

2 τα μεγαλύτερα με spen και δύο όχι. Δύο με επίπεδη οθόνη και δύο με curved. Ξεκίνα από 5.8-6.0" στις οθόνες και φτάσε στις 6.8" .

Τέλος δώσε όλα τα καλούδια που θέλει το κοινό και κάνε πάρτι. Τι ξαφνικά αγάπησε ο κόσμος την Huawei?  Δε νομίζω, κάτι κάνει καλά και ο κόσμος την εμπιστεύεται όπως παλιότερα έκανε και με τη Samsung. Είδε η Apple πώς τα ακριβά κινητά δεν έχουν την ίδια ζήτηση και γρήγορα και έξυπνα έριξε στην αγορά συσκευή με 700€ ...έτσι λειτουργείς κυρία Samsung. ...έξυπνα ...

Νομίζω πως αν αφήσετε την τεχνητή νοημοσύνη να επιλέξει αυτή για τις συσκευές που πρέπει να κυκλοφορήσουν,  πιο καλό αποτέλεσμα θα έχει στο τέλος  ...Ελπίζω αρχές Φεβρουαρίου να ακουσουμε καλά νέα από τη Samsung και κυρίως την ενοποίηση της σειράς Sκαι ΝΟΤΕ. 

Επεξ/σία από asterios210
Δημοσ.
11 ώρες πριν, oldnew είπε

Βασικα το s10e είναι εντελώς αλλο κινητο, κακως μοιάζουν στο ονομα. Είναι 5.8 ιντσες, απευθύνεται σε οσους θέλουν μικρη οθονη. Τι σχεση εχει με ενα κινητο με 6.7 ίντσες οθονη? 

Δε συγκρατησα το μεγεθος για να ειμαι ειλικρινης αλλα και μονο που ειδα τον snap855 μου φτανει να νιωσω κοροιδο οποιο και απο τα s10 και να ειχα. Φωτογραφικα επισης μου φαινονται δυνατοτερο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Agnwstos_X είπε

Προφανώς όποιος θελει ενα s10 με flat οθονη(ποτέ μου δεν χωνεψα τις κυρτές) λιγο μεγαλυτερη οθονη και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια,δεν μου φαινεται και τοσο κακη αγορα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vrwmiar1Z είπε

Να σβηστεί, κατα λαθος μπηκε, σορρυ. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τα σχόλια παρατηρω οτι εχετε φαει ολοι το παραμύθι με το ονομα. Το κινητό ηταν γνωστο εδω και καιρο οτι θα κυκλοφορήσει ως Α91 αν θυμάμαι καλα, εξελιξη του Α70, A80 κλπ. Με αυτα ειναι σχεδον ιδιο (ίδιο design, ιδια οθονη, ίδιο μέγεθος, ιδια ανάλυση, ιδια μπαταρία κλπ), απλα με πολυ καλύτερα specs, στην ουσία μονο αυτα αλλαζουν.  Ολα αυτα, απευθύνονται σε οσους θελουν μεγάλη οθονη αλλιως υπάρχουν αλλα καλύτερα και ποιο φθηνα. 

Αργότερα για εμπορικους λόγους αποφασίστηκε να βγει στην Ευρώπη ως Galaxy 10 lite, με το οποιο galaxy 10 πρακτικά δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση, οπότε ολες οι συγκρίσεις που κανετε είναι ανεφ αντικείμενου. Σε κανα 6μηνο στα 400€ θα είναι υπέρ αριστη αγορα. 

Η συγκεκριμένη συσκευή εχει και παραέχει λογω ύπαρξης. Οι υπόλοιπες που θα βγουν απο εδω και πέρα, και πολλες που βγηκαν ηδη το συζητάμε αν ειχαν/εχουν λογω ύπαρξης. 

Θα σου βγάλει η σαμσουνγκ ενα Galaxy s20 στα 1200€ με άπειρο ελάχιστα καλυτερο ή χειρότερο cpu (855+ Αμερική, exynos τζουφιος Ευρώπη, πρακτικά χειρότερος στα παντα απο 855) λιγο καλύτερη καμερα, 6.8 με οθόνη edge (ουσιαστικά ιδια), ανάλυση λιγο μεγαλύτερη (που δε βλέπεις διάφορα) και γυαλι πισω αντι για πλαστικο (θηκη θα βαλεις πλαστικό θα πιανεις και στα 2 ενω στο ματι δεν εχει διαφορά, ισα ισα το πλαστικό αντεχει) , και πιθανότατα μικροτερη μπαταρία.

Επισης στο s10 lite λογω snapdragon θα μπαίνει ραδιόφωνο fm, και κάμερα της Google που παει τις φώτο σε καλύτερα επίπεδα, οταν ο exynos δεν θα υποστηρίζει τίποτα απο αυτα.. 

Γιατι αυτη η συσκευή στα 2πλα λεφτα θα είναι προτιμότερη δηλαδη, οταν το συγκεκριμένο μαλιστα τοτε θα παει 400€ (1/3 της τιμης) ? 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 2
Δημοσ.

Σαν κάτοχος note 10 plus νιώθω λίγο αδικημένος η αλήθεια είναι. Γιατί σε μικρότερο σασί η Samsung "κατάφερε" να βάλει και Jack και μεγαλύτερη μπαταρία. Έβαλε και μια μεγάλη χορταστική flat οθόνη πολύς καλής ποιότητας κι έναν αξιοπρεπέστατο επεξεργαστή και ζητά για όλα αυτά 600 ευρώ. Ξέρω ότι έχει αρκετές διαφορές με το δικό μου, αλλά αυτό δε δικαιολογεί το χάσμα των 600 ευρώ ανάμεσα στα δύο κινητά. Ελπίζω στο note 11/20 να βγάλει ένα σωστό note που έχουμε να δούμε τέτοιο από το note 4, που ήταν το τελευταίο καλύτερο note κατ'εμέ. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/1/2020 στις 11:11 ΜΜ, Arkin είπε

Φιλε σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις ειναι ακριβως το ιδιο cpu με 15% overclock την gpu για απαιτητικα games, την στιγμη που ο 855 πηγαινει τρένο οτι παιχνιδι υπαρχει στο playstore με max settings αυτη τη στιγμη και θα τα πηγαινει για πολλα χρονια ακομα.Μην τσιμπατε τοσο ευκολα απο απλα κολπα του marketing κουμπωσανε ενα + διπλα απτο ονομα του flagship cpu 2019 λες και κατι εγινε, μικρες διαφορες υπαρχουν σε διαφορετικους cpu οπως το 8 pro με sd865 θα εχει δυνατοτερα ολα τα εσωτερικα κομματια του soc απο το δικο μου όπως CPU+GPU+ISP+AI+5G+7nm euv...κάτοχος oneplus 7 pro

Επεξ/σία από tapitas
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...