Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . Έχω ένα δίλημμα.  Να αναβαθμίσω τον υπολογιστή που έχω ή να τον πουλήσω και να πάρω κάτι καλύτερο με λίγα λεφτά ? Το σύστημα μου είναι :

επεξεργαστής Intel i5 7500 

μνήμες ραμ hyper x Kingston 4x4 2400 συχνότητα 

κάρτα γραφικών Gigabyte gtx 1060 3 gb

Μητρική Asus prime z270_p.

Αν δεν αξίζει αναβάθμιση πόσο μπορώ να τον πουλήσω.  Ο υπολογιστής φτιάχτηκε τέλη Απριλίου 2017. Οπότε δεν είναι εντός εγγύησης.  Ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Καλή χρονιά σε όλους. 

Δημοσ.

Καλημέρα το τροφοδοτικό είναι aerocool 700w 80 plus bronze και η οθόνη είναι aoc c24g1 . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κ αναμένω !

Στις 3/1/2020 στις 6:38 ΜΜ, Leleouras είπε

για τι χρήση το θες το μηχάνημα;

Κυρίως gaming. 

Χρήματα αναλόγως αν το πουλήσω πόσο θα πιάσει κ θα βάλω σίγουρα συν 300-400 ευρώ. 

Δημοσ.

Αν έβρισκες 7700Κ μέχρι 150 ταβάνι θα είχε νόημα η τράμπα, το θεωρώ δύσκολο όμως.

Από τη στιγμή που το πουλήσεις, κοιτάς για 3600(Χ), Β450, 16gb 3200 c16 και 1660 super.

Θεωρώ ότι καλό θα ήταν να στείλεις και το τροφοδοτικό.  

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Αν έβρισκες 7700Κ μέχρι 150 ταβάνι θα είχε νόημα η τράμπα, το θεωρώ δύσκολο όμως.

Από τη στιγμή που το πουλήσεις, κοιτάς για 3600(Χ), Β450, 16gb 3200 c16 και 1660 super.

Θεωρώ ότι καλό θα ήταν να στείλεις και το τροφοδοτικό.  

Πόσο πιστεύεις ότι μπορώ να το πουλήσω ? Γιατί ο 7700k είναι απλησιαστος χρόνια τώρα κ ειδικά τώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, codename **7 είπε

Πόσο πιστεύεις ότι μπορώ να το πουλήσω ? Γιατί ο 7700k είναι απλησιαστος χρόνια τώρα κ ειδικά τώρα. 

Μόνο από ebay αν βρεις καμιά ευκαιρία... 

Υπάρχει νήμα στο forum όπου τα παιδιά θα σου δώσουν καλή προσέγγιση των τιμών της αγοράς, εγώ δεν έχω αρκετή εμπειρία από την αγορά μτχ.

Χοντρικά 180-200 cpu+m/b+ram, 80-100 gpu, 20 psu

Επεξ/σία από DiaperCh@nger101

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...