efo355 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Comic maniak είπε Αν θελετε την γνωμη μου καλα εκαναν. Οχι σαν καποιους αλλους γκουχ *Samsung* γκουχ που τα βγαζουν ολα μισοτελειωμενα. Ναι αλλά το να ανακοινώνεις κάτι έτσι για να τραβήξεις τα βλέμματα από τους ανταγωνιστές σου ενώ δεν μπορείς να το κυκλοφορήσει το λες και αθέμιτη πρακτική.... Βασικά αυτά είναι ξεφτιλικια....
kabamaru2372 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, logistoulis είπε δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου miui, μια φορά μου έδωσαν να ρυθμίσω κάτι και πήγα να το σπάσω μόνο android one και ας μην είναι high end, καλύτερα και ακόμα πιο φθήνια να μην μπαίνω σε πειρασμό να περνάω το 200αρι Καλή χρονιά σε όλους με υγεία εύχομαι Καλά κάνεις . Άμα δεν ξέρεις κάτι καλύτερα να μην ασχοληθείς καν. Και εγώ που δεν ξέρω π.χ. από υδραυλικά δεν ασχολούμαι ποτέ... Κατά τα άλλα για να πω την γνώμη μου για το thread αν όντως βγεί κάποια στιγμή το κινητό μέσα στο έτος να δω τι θα λένε όσοι βγάζουν τη χολή τους τώρα... Είμαι της άποψης (ειδικά για κάτι τόσο ακριβό) πρώτα να το φτιάξουν καλά και μετά να το βγάλουν σε κυκλοφορία παρά τα γελοία πράγματα που κάνουν η Samsung και η Huawei... Επίσης διάβασα σε ένα σχόλιο κάτι για ινοβεσιο... Εννοείται και είναι ινοβεσιο αυτό το τηλέφωνο όπως είναι και της Samsung και της Huawei ...το ινοβεσιο δεν έχει να κάνει ούτε με το πότε θα βγει στην κυκλοφορία ένα προϊόν ούτε με το αν μας αρέσει η όχι... Και για να προλαβω μερικους που θα με πουν φαν μπόι της xiaomi, αυτά που γράφω τα ζητάω από κάθε εταιρεία που έχω προϊόν της... Είτε είναι ψυγείο είτε τηλεόραση είτε κινητό...είτε αυτοκίνητο Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από kabamaru2372
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 1 hour ago, greed said: Τώρα που πούλησα το νεφρό τι θα τα κάνω τα λεφτά; Νεφρό, buy back...
logistoulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, kabamaru2372 είπε Καλή χρονιά σε όλους με υγεία εύχομαι Καλά κάνεις . Άμα δεν ξέρεις κάτι καλύτερα να μην ασχοληθείς καν. Και εγώ που δεν ξέρω π.χ. από υδραυλικά δεν ασχολούμαι ποτέ... Φυσικά και.δεν θα κάτσω να μάθω όλες τις εκδοχές του android Ξέρω το κανονικό και αυτό μου φτάνει Τι σχέση έχουν τα υδραυλικά; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από logistoulis
ELMastas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις μαθεύτηκε,έπεσαν κάποια τηλέφωνα και τους πάγωσαν... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από ELMastas
mypagio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) H Xiaomi νομίζει ότι είναι Samsung ή Apple ή Huawei. Πάνω από 150€ (και πολλά λέω) δεν με έχει πείσει ότι αξίζει να δώσω για τηλέφωνό της. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από mypagio 1
vargas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 14 ώρες πριν, mypagio είπε H Xiaomi νομίζει ότι είναι Samsung ή Apple ή Huawei. Πάνω από 150€ (και πολλά λέω) δεν με έχει πείσει ότι αξίζει να δώσω για τηλέφωνό της. Δεν έχεις δοκιμασει το mi 8 κ το poco f1 γι'αυτό το λες . 1
kabamaru2372 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, logistoulis είπε Φυσικά και.δεν θα κάτσω να μάθω όλες τις εκδοχές του android Ξέρω το κανονικό και αυτό μου φτάνει Τι σχέση έχουν τα υδραυλικά; Καμία. Απλό παράδειγμα ότι δεν ασχολούμαι με πράγματα που δεν γνωρίζω και ούτε θέλω να κάτσω να μάθω 1
mypagio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Στις 5/1/2020 στις 10:53 ΠΜ, vargas είπε Δεν έχεις δοκιμασει το mi 8 κ το poco f1 γι'αυτό το λες . Εάν με είχε πείσει θα τα είχα δοκιμάσει. Αλλά δεν μπαίνω καν στον κόπο...
vargas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Στις 7/1/2020 στις 11:49 ΜΜ, mypagio είπε Εάν με είχε πείσει θα τα είχα δοκιμάσει. Αλλά δεν μπαίνω καν στον κόπο... Αυτό ξερεις λέγεται προκαταλήψη. Μέχρι τα 400 ευρώ ποιο κινητό κάθεται δίπλα σε mi 8 mi 9 mi 9 t pro κλπ . Κανένα
mypagio Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Αλλά ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Για το κινητό που θέλω να έχω επάνω μου διαθέτω μέχρι 200€, άντε 250€. Με αυτό το δεδομένο ξεκινάμε τη συζήτηση. Το να δώσω 400€, το θεωρώ αστείο, για συσκευή που την έχω μαζί μου και κυκλοφορώ στο δρόμο όλη μέρα. Οπότε προχωράμε. Προκατειλημμένος δεν είμαι. Είχα Xiaomi 6 χρόνια. Πέρυσι που πήρα το Mate 20 Lite στα 250€ είχε πράγματα που έπρεπε να δώσω 400€ στην XIaomi για να τα έχω (NFC, Jack 3,5 κλπ) Άσε που μόλις έπιασα στα χέρια μου Huawei, μετά από 6 χρόνια Xiaomi, έμεινα άναυδος με την ποιότητα κατασκευής. Καμία σχέση η πλαστικούρα της Xiaomi με την Huawei. Το έχω ένα χρόνο τώρα και τρέχει σαν την πρώτη μέρα. Tα Xiaomi στο εξάμηνο κόλλαγαν και ήθελαν αντικατάσταση. Μόνο με ένα Xiaomi έμεινα ευχαριστημένος και ήταν κινητό που πέταγε απλά δεν βόλευε λόγω μεγέθους: Το Mi Max 2. Το μόνο που άντεξε και το κράτησα όσο μπορούσα. Από εκεί και πέρα ξαναλέω. Δεν δίνω για κινητό 400€ πόσο μάλλον για Xiaomi. Δεν με έχει πείσει. Για Huawei μπορεί. Στην κατηγορία που παίζω δεν με καλύπτει ποιοτικά. Γούστα είναι αυτά. Οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Εσύ μπορεί να δίνεις για κινητό 700€ και να έχεις πχ. λαπτοπ των 400. Εγώ δίνω για κινητό 200 και μπορεί να έχω λαπτοπ των 1500. Ο καθένας όπως βολεύεται. Αλλά μη μου πεις ότι τα vfm της Xiaomi είναι ποιοτικά. Σου είπα 6 χρόνια είχα και στο εξάμηνο έβριζα. Δεν μιλάω στον αέρα ούτε είμαι hater. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από mypagio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα