dasimo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Κάτοχος iPhone και όλων των Apple iMac,MacBook ,κλπ,κλπ......σεβασμός στην Xiaomi. Ο μικρός μου γιος ήθελε ένα τηλέφωνο και επέλεξε το xiaomi mi a3 με καθαρό Android one......νόμιζα ότι θα είναι για πέταμα καθώς έκανε 157 ευρώ και απλά έπαθα πλάκα...... μονο σεβασμός για αυτήν την καταπληκτική εταιρία. 3
AtiX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, dasimo είπε Κάτοχος iPhone και όλων των Apple iMac,MacBook ,κλπ,κλπ......σεβασμός στην Xiaomi. Ο μικρός μου γιος ήθελε ένα τηλέφωνο και επέλεξε το xiaomi mi a3 με καθαρό Android one......νόμιζα ότι θα είναι για πέταμα καθώς έκανε 157 ευρώ και απλά έπαθα πλάκα...... μονο σεβασμός για αυτήν την καταπληκτική εταιρία. Βρε εμείς την σεβόμαστε και με το παραπάνω... οι φαν της δεν την σέβονται και τις φοράνε το κουστούμι της απόλυτης και σουπεργουαου κατασκευάστριας κινητών... 1
Alex_kekos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Εμένα από την πρώτη στιγμή βλακεία μου φάνηκε και δεν ξέρω απλώς ανούσιο, γιατί 2 οθόνες??!και ειδικά η δεύτερη να έχει μια άκυρη χοντρή γραμμή στη μέση...😂😂❤️
svartevarg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Retromaniac είπε Υπάρχουν και καλύτερα quotes και μάλιστα από τις ίδιες τις εταιρείες... πχ "Σύμπτωση ή απλή λογική;" Με γαλλικούς υπότιτλους , μπαίνει κανείς πιο εύκολα στο νόημα!!!
mants118 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 το τηλέφωνο μια χαρά είναι, το θέμα είναι ότι πρέπει να το πουλάνε μαζί με ένα φαράσι για όταν σου πέσει κάτω να μαζευτεί πιο εύκολα η μπρος - πίσω οθόνη του, και μάλλον είχαν διαφωνία οι τσί ή όου της εταιρείας! 😛
pacahontas III milagros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Ρε τιναι αυτοι οι κινεζοι! 😂 😂 Σαν το mate ζυγαριά που έβγαλε η huawei για να προλάβει την apple στο 3D touch και επίσημα δε κυκλοφορησε ποτέ 😂
seseji Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Τι; !!! Τζαμπα δεν εδινα χαρτζιλικι στα παιδια μου τοσο καιρο; ερασιτεχνες δεν τα εβγαλες στα φαναρια να πουλανε χαρτομαντιλα? 1
pao13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 φαντάζεσαι ότι μακακία σκέφτονταν εκεί στην ξαομάρα να το κυκλοφορούσαν ...όχι ότι δεν το κάνουν .. αλλα όλλλαααα λέμε
vastegial_74 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, GBorb είπε Αν δεν ήταν έτοιμο 100% καλύτερα που δεν κυκλοφόρησε. Φανταστείτε τα σχόλια να κυκλοφορούσε με προβλήματα. Όχι σαν κάποιες άλλες γκουχου γκουχου...μην πω ονόματα Ενώ ότι xiaomi κυκλοφορεί είναι χωρίς προβλήματα και bug free... 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
pangalan89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, GBorb είπε Αν δεν ήταν έτοιμο 100% καλύτερα που δεν κυκλοφόρησε. Φανταστείτε τα σχόλια να κυκλοφορούσε με προβλήματα. Όχι σαν κάποιες άλλες γκουχου γκουχου...μην πω ονόματα Προκαλείς με το τροπο σκεψης σου.. Χαχαχαχααχ
IT chef Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 ΟΥΤΈ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ;;; Η Xiaomi έβγαλε ανακοίνωση πως δεν ανακοινώνει τηλέφωνο... Το 2020,το παιχνίδι παίζεται αλλιώς. Μπορεί και όχι,προχωράμε..
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, dasimo είπε Κάτοχος iPhone και όλων των Apple iMac,MacBook ,κλπ,κλπ......σεβασμός στην Xiaomi. Ο μικρός μου γιος ήθελε ένα τηλέφωνο και επέλεξε το xiaomi mi a3 με καθαρό Android one......νόμιζα ότι θα είναι για πέταμα καθώς έκανε 157 ευρώ και απλά έπαθα πλάκα...... μονο σεβασμός για αυτήν την καταπληκτική εταιρία. η αληθεια ειναι οτι "φετος" (περσι δηλαδη ) εκανε τεραστιο αλμα στις καμερες (τα αλλα ηταν καλα και πριν). εχω το προηγουμενο απ αυτο που πηρε ο γιος σου και η διαφορα ειναι μερα με νυχτα.
stafaf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Ενώ ότι xiaomi κυκλοφορεί είναι χωρίς προβλήματα και bug free... 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 10 ώρες πριν, pao13 είπε φαντάζεσαι ότι μακακία σκέφτονταν εκεί στην ξαομάρα να το κυκλοφορούσαν ...όχι ότι δεν το κάνουν .. αλλα όλλλαααα λέμε Στο xda ήδη έχουν ξεκλειδώσει bootloader. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από stafaf
Arkin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Απόλυτα λογικό. Σαν concept OK ήταν κάτι πρωτότυπο αλλά για πραγματική εμπορική χρήση δεν έχει νόημα η διπλή οθόνη μπρος πίσω. Foldables σαν το mate x θέλουμε.
greed Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Τώρα που πούλησα το νεφρό τι θα τα κάνω τα λεφτά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα