trib Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Το Σεπτέμβριο του 2019 η Xiaomi έκανε μεγαλεπήβολα σχέδια για το φουτουριστικό smartphone Mi Mix Alpha. Σχέδια τα οποία τελικά δεν καρποφόρησαν αναγκάζοντας την κινεζική εταιρία να καθυστερήσει επ’ αόριστον την κυκλοφορία του τηλεφώνου. Το Xiaomi Mi Mix Alpha πρόκειται για ένα καινοτόμο smartphone το οποίο ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη οθόνη του η οποία καταλαμβάνει τόσο την εμπρόσθια όσο και την οπίσθια πλευρά του τηλεφώνου. Μία εντυπωσιακή εύκαμπτη οθόνη η οποία ουσιαστικά θα τύλιγε το σώμα του smartphone. Η φουτουριστική αυτή συσκευή σχεδιαζόταν να κυκλοφορήσει το Δεκέμβρη που πέρασε, σε τιμή κοντά στα €2500 και με περιορισμένη διαθεσιμότητα. Οι νέες εξελίξεις θέλουν την Xiaomi να βάζει φρένο στο συγκεκριμένο project χωρίς παράλληλα να δίνει πληροφορίες για τη μελλοντική του ημερομηνία κυκλοφορίας. Μόλις πριν λίγες εβδομάδες το Mi Mix Alpha έκανε την εμφάνισή του στο e-shop της Xiaomi χωρίς όμως δυνατότητα προπαραγγελίας. Κατά τη διάρκεια του event της ανακοίνωσης του τηλεφώνου, ο CEO της Xiaomi είχε αναφέρει πως υπάρχουν δυσκολίες αναφορικά με την κατασκευή της οθόνης, οπότε και το smartphone θα ήταν διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες. Ίσως τελικά, οι δυσκολίες αυτές να ήταν μεγαλύτερες με αποτέλεσμα να ανάγκασαν την κινεζική εταιρία να στρέψει την προσοχή της και να δώσει προτεραιότητα σε άλλα projects για το 2020. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
KostasKri Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δεν νομίζω να κάνει σε κανέναν εντύπωση 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Τι; !!! Τζαμπα δεν εδινα χαρτζιλικι στα παιδια μου τοσο καιρο; 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Θα ξεκινούσα τη νέα χρονιά με δεκάδες quotes χρηστών από το προηγούμενο θέμα, αλλά θα είμαι ευγενικός στην αρχή της. Σας αφήνω απλά ένα στραβό χαμογελάκι*... * ήταν αυτή η "τηλεφωνάρα" ...Μακέτο??? 4 4
Retromaniac Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Θα ξεκινούσα τη νέα χρονιά με δεκάδες quotes χρηστών από το προηγούμενο θέμα, αλλά θα είμαι ευγενικός στην αρχή της νέας χρονιάς. Σας αφήνω απλά ένα στραβό χαμογελάκι... Υπάρχουν και καλύτερα quotes και μάλιστα από τις ίδιες τις εταιρείες... πχ "Σύμπτωση ή απλή λογική;" 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, Retromaniac said: Υπάρχουν και καλύτερα quotes και μάλιστα από τις ίδιες τις εταιρείες... πχ "Σύμπτωση ή απλή λογική;" Καλή η πγοσπάθεια αλλά σου βάζω ...τγία! Κάτσε και διάβασε το προηγούμενο topic για να μπεις στο κλίμα! :p 1
baiosss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, billdanos είπε Θα ξεκινούσα τη νέα χρονιά με δεκάδες quotes χρηστών από το προηγούμενο θέμα, αλλά θα είμαι ευγενικός στην αρχή της. Σας αφήνω απλά ένα στραβό χαμογελάκι*... * ήταν αυτή η "τηλεφωνάρα" ...Μακέτο??? Τα ήθελε κι εσένα ο ποπουδακος σου, που πήγες να κάνεις σοβαρή κουβέντα με Xiaomi fans. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, baiosss said: Τα ήθελε κι εσένα ο ποπουδακος σου, που πήγες να κάνεις σοβαρή κουβέντα με Xiaomi fans. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει άμεσα μια τέτοια συσκευή όπως την παρουσίαζαν... Όλοι είμαστε φανς αλλά μπορούμε να καταλάβουμε το εφικτό από το ...φανταστικό! 1
GBorb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Αν δεν ήταν έτοιμο 100% καλύτερα που δεν κυκλοφόρησε. Φανταστείτε τα σχόλια να κυκλοφορούσε με προβλήματα. Όχι σαν κάποιες άλλες γκουχου γκουχου...μην πω ονόματα
AtiX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κρίμα... άντε Xiaomi μου τώρα πες και στους φανς σου ότι δεν υπάρχει Άι Βασίλης... 18 λεπτά πριν, billdanos είπε Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει άμεσα μια τέτοια συσκευή όπως την παρουσίαζαν... Όλοι είμαστε φανς αλλά μπορούμε να καταλάβουμε το εφικτό από το ...φανταστικό! Που να δεις με το fold της, τι εχει να γίνει... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από AtiX
bill987 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δηλαδή βρε ξαομάρα εμείς που το αγοράσαμε στα 127.500€ δεν θα το παραλάβουμε ??? Πάνε τα λεφτάκια μας??? https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a220m.1000858.1000725.1.1c9d794fb5YiTr&id=603607741700&skuId=4238620552506&user_id=1714128138&cat_id=2&is_b=1&rn=bd4ba198bc9bea903822c0e5bee98fc8
Comic maniak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θελετε την γνωμη μου καλα εκαναν. Οχι σαν καποιους αλλους γκουχ *Samsung* γκουχ που τα βγαζουν ολα μισοτελειωμενα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Comic maniak
Nikolaos26 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Αφού βλέπουν ότι είναι νωρίς ακόμα, δεν καταλαβαίνω τι έχουν φαγωθεί όλοι να δείξουν ποιος την έχει πιο μεγάλη....την Επίδειξη δύναμης! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα