Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναστασια

οταμ μπαινεις στη διαδικασια αγορας μιας τετοιας συσκευης ειναι μονοδρομος τα επισημα της Apple η συνεργαζομενα καταστηματα,γιατι ειδες οτι μπηκες σε μια διαδικασια

εξακριβωσης της αυθεντικοτητας χωρις λογο ....... καλη χρονια με καλες αγορες

Δημοσ.
Στις 4/1/2020 στις 1:07 ΠΜ, AnastasiaLio είπε

Δεν το ξέρω αν είναι αξιόπιστο.  Στην ανάγκη μου να τσεκάρω το κινητό έπεσα πάνω σε αυτό το site. Απλώς είναι περίεργο να το εντοπίζει κανονικά Κ να γράφει αλλά χαρακτηριστικά . Προφανέστατα το πιο έμπιστο site είναι μόνο της apple

παρολα αυτα την αποφαση σου την πηρες με βαση το τι σου πε ενα random site.

σε καθε περιπτωση οπως ειπαν και οι φιλοι, παρε το τηλ απο οποιο κατστημα σε κανει 100% σιγουρη οτι δεν θα παρεις κλωνο, και με την καλυτερη τιμη που μπορεις να το βρεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/1/2020 στις 2:55 ΜΜ, AnastasiaLio είπε

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Το έβαλα και μου δείχνει άσπρη σελίδα ούτε όταν κάνω ανανέωση δείχνει κάτι. Λογικά κάτι ύποπτο υπαρχει..

Σου βγάζει λευκή σελίδα γιατί δν έχει ενεργοποιηθεί η συσκευή... γι αυτό 

Δημοσ.
Στις 15/1/2020 στις 8:13 ΜΜ, peros74 είπε

Σου βγάζει λευκή σελίδα γιατί δν έχει ενεργοποιηθεί η συσκευή... γι αυτό 

Όταν δεν έχει ενεργοποιηθεί η συσκευή και βάλεις τον σειριακό αριθμό στο site της apple σου λέει ότι δεν δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη αλλά η συσκευή εντοπίζεται κανονικά. Έτσι νομίζω.

Στις 3/1/2020 στις 1:57 ΜΜ, AnastasiaLio είπε

Καλησπέρα! Έκανα παραγγελία για ένα iphone 11 pro max μέσω bestprice και πήγα αυτοπροσώπως να το παραλάβω.  Όταν όμως τσέκαρα με το κωδικό IMEI ..ενώ το εντόπισα κανονικά με την ονομασία του αντί για 4gb Ram  έγραφα 6gb και αντί για 3960mA μπαταρία έγραφε 3500 mA . Τι πιστεύετε ότι έχει συμβεί;;; εννοείται δν το αγόρασα 

Προφανώς και συσκευή δεν είναι γνήσια, μείνε μακριά από τέτοια καταστήματα. Αν θες να αγοράσεις από skroutz, προτίμησε καταστήματα που έχουν φυσικό κατάστημα, πολλές αξιολογήσεις και έχουν αρκετά χρόνια στο skroutz. 

Προτίμησε πάντα το site της apple, εαν θες να τσεκάρεις την εγγύηση ή την γνησιότητα της συσκευής.

https://checkcoverage.apple.com/gr/el/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...